Με θέλει μαζί στην... τουαλέτα της

thairia

Νεοφερμένο μέλος

Η thairia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Η μικρή μου Pixie , ειναι περιπου 2 ετων. Τον τελευταιο καιρό κάνει κάτι που πραγματικά με αφήνει έκπληκτη! Πολλές φορές οταν θέλει ν ακάνει τσισάκια ή κακάκια έρχεται και νιαουρίζει για να παω μαζί της, να περιμένω να τελειώσει και μετα θέλει να την χαιδέψω και να της πω "μπραβο"... Είναι φυσιολογικο αυτο? Οχι οτι με ενοχλεί,αλλα μου φαινεται περιεργο.Απο οτι ξέρω οι γάτες προτιμουν να κανουν την ανάγκη τους χωρις να είναι κάποιος εκει κοντα. :hmm: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το οτι θελει να τη χαϊδεψεις μετα και να της πεις "μπραβο" απο που το συμπερανες;:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο την συμπεριφορα της... απο τι λες? ερχετε τριβετε και βαζει το κεφαλακι της κατω απο το χερι μου... :whistle:

Δεν ξερω,εμενα οι γατες μου το κανουν αυτο ολη την ωρα,οπως και οι περισσοτερες γατες φανταζομαι,δεν πιστευω οτι ειναι για να τις πουμε μπραβο που χρησιμοποιησαν την αμμολεκανη.Μηπως υπαρχει κατι που τη φοβισε οταν πηγε για την αναγκη της και φοβαται;Μηπως ποναει καπου;Ο κτηνιατρος τι λεει;

Μπα... δεν νομιζω να εγινε τιποτα τετοιο. Στην κτηνιατρο η αληθεια ειναι οτι δεν το αναφερα γιατι δεν ειδα κατι αλλο παραξενο ή ασυνηθιστο. Ολα φυσιολογικα δηλαδη. Απλα μου κανει εντύπωση που μερικες φορες (οχι παντα) μου δινει να καταλαβω οτι θελει να παμε μαζι. Σαν το παιδακι που θελει να κραταει το χερι της μαμας του... :) :)

Επειδη ομως ουτε παιδακι ειναι,ουτε η μαμα της εισαι,η συμπεριφορα αυτη δεν εξηγειται με τον τροπο που εμεις καταλαβαινουμε.Πιστευω πως πρεπει να το αναφερεις στο γιατρο σας και να προσπαθησετε να καταλαβετε τι ειναι αυτο που τη στρεσσαρει οταν πηγαινει στην αμμολεκανη και εμφανιζει αυτη τη συμπεριφορα,ειτε προκειται για ψυχολογικο,ειτε για σωματικο αιτιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back