Με λένε Μπάλουξ και είμαι για φίλημα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

despina1974

Νεοφερμένο μέλος

Η despina1974 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
:popcorn::popcorn:Καλημέρα σε όλους. Εχθές, πηγαίνοντας για μπάνιο σε μία οργανωμένη πλαζ, βρήκαμε αυτό το μικρό και γλυκό πλασματάκι :clapup:το οποίο είναι μερικών εβδομάδων. Προς το παρόν τον φρόντιζαν οι υπάλληλοι της επιχείρησης με πολύ αγάπη αλλά σίγουρα αυτή η ψυχούλα χρειαζόταν πολλά περισσότερα από μερικά χάδια και λίγο γάλα. Τον φέραμε στο σπίτι, τον καθαρίσαμε, του βάλαμε και έφαγε (μαύρες πείνες!!!:popcorn:) και τον αφήσαμε να κοιμηθεί... Δυστυχώς ο δικός μας ο γάτος (5 ετών σήμερα) είναι τρομερά ζηλιάρης και μόνο η μυρωδιά του μωρού κόντεψε να τον τρελάνει. Γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του όπως επίσης ότι πολύ εύκολα σηκώνει... πόδι να ρίξει σε όποιον "κλέβει" την αγάπη μας και το χάδι μας, αποφασίσαμε ότι το ιδανικό είναι να τον δώσουμε σε κάποιον που μπορεί να τον φροντίσει, να τον αγαπήσει και πάνω απ' όλα που θα τον κρατήσει ηρέμο από τον φόβο άλλου ζώου που θα τον χτυπήσει ή να τον τραυματίσει. Η πρώτη μας νύχτα ήταν υπέροχη (έστω και αν έδιωξα τον άντρα μου από το κρεββάτι :P χα, χα, χα - με κάποιον έπρεπε να κοιμηθεί ο μεγάλος μας γάτος!!!), κοιμήθηκε σχεδόν πάνω στο κεφάλι μου κάνοντας μικρούς γλυκούς ήχους... Σας ανεβάζω τις φωτογραφίες του όπως επίσης και ένα βίντεο που το τράβηξα σήμερα το πρωί... Δεν είναι γλύκας βρε παιδιά;;;;;;; Πάντως πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι έφυγα το πρωί για τη δουλειά και η καρδιά μου σκίστηκε στα δέκα που τον άφησα μόνο του... Βέβαια πήρα τα μέτρα μου για να είναι ασφαλής και ήρεμος αλλά και πάλι η παρεϊτσα του είναι τόσο υπέροχη που δεν θέλω να ξεκολλήσω από δίπλα του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back