Με λένε Μπουμπού και έχω πρόβλημα..!!

Μπουμπού2

Νεοφερμένο μέλος

Η Μπουμπού2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γειά σας,
εγώ βέβαια ( η μαμά ) είμαι βασικά πολύ άτυχη με τα γατουλίνια. Οσες φορές έχω υιοθετήση κάποιο μικρό γατάκι στο τέλος το έχω χάσει... Τον Άρη τον δηλητηρίασε με φάρμακο στη γειτονιά ( μαζί με δεκάδες άλλα) κάποιος ανεγκέφαλος.... τον Μπούμπη τον πάτησε ένα αυτοκίνητο.... έχω κλάψει τόσο πολύ για γατουλίνια που στο τελος είπα ποτέ ξανά... μάλλον δεν μου τρέχουν... όσο πολυ κι αν τα προσέχω και τα αγαπώ.... όμως πριν απο 12 μέρες οι γιοι μου βρήκαν άνα μικρό στον κάδο με τα σκουπίδια..:( και ΄το έφεραν στο σπίτι :P και έτσι έγινα πάλι γατομαμά.Το προβλημα είναι ότι ποτέ ξανά δεν είχαμε ένα τοσο μικρό γατάκι και δεν ήξερα τι να κάνω..... βρήκαμε όμως το side σας στο internet και πήραμε τις πρώτες βοήθειες . Ο γιατρός που το πήγαμε την επομένη ημέρα μας είπε ότι ήταν περίπου 15 ημερών και φαινόταν καλά...Πήραμε μπιμπερό ,γάλα γάτας και όλα καλά... 3 μέρες όμως μετά άρχισε να φτιαρνίζεται και να τρέχουν δάκρυα απο το ένα ματάκι του :confused:... και έτσι πήγαμε ξανά στο γιατρό
Μας είπε ότι έχει ρινοτραχειιλίτιδα και μας έδωσε φάρμακα.VETRIMOXIN και TOBREX..για 5 μέρες ή 10 αν συνεχίζει. Το πρόβλημα μας αρχίζει εδώ. Η Μπουμπού είναι βεβαια καλύτερα....:clapup:άλλα οχι εντελώς καλά....το φτιαρμισμα έχει σχεδόν φύγει τελείως αλλά το ματάκι μας δεν έχει ανοίξει ακόμα εντελώς παρόλο που δεν τρέχουν δάκρυα πια... και επειδή είναι πολύ μικρούλα φοβάμαι να συνεχίσω το ΤΟBREX μην της κάνω ζημιά στο μάτι...:confused: και ακόμη δεν κάνει κακάκια της όσο κι αν προσπαθώ ...( κατι λίγα μόνο ) μήπως είναι φυσιολογικο να κάνει λίγα αφού τρώει μόνο γάλα και εγω την ταλαιπωρώ άδικα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Με λένε Μπουμπού και εχω...???? πρόβλημα.....!!!!Βοηθήστε μας...!!!!

Στη δικιά μου γατούλα συνέβαινε το ίδιο αλλά ήταν μεγαλύτερης ηλικίας! Πιστεύω πως πρέπει να επιμείνετε με τη θεραπεία με το TOBREX. Ίσως θα πρέπει να της καθαρίζεις το ματάκι με μπαμπάκι και φυσιολογικό ορό και μετά κολλύριο tobrex. Στην περίπτωσή μας, είχε συστήσει και tobradex (αυτό περιέχει και κορτιζόνη) για 3 μέρες μόνο νομίζω, αλλά και αντιβίωση την ίδια με τη δική σας! Καλύτερα θα ήταν να πάρεις τηλέφωνο το γιατρό και να τον ρωτήσεις αν θα πρέπει να συνεχίσετε τη θεραπεία! Χρειάζεται προσοχή πάντως γιατί κινδυνεύει να χάσει το ματάκι της!

Περαστικά στη Μπουμπούκα και Καλώς Ορίσατε στη γατο-παρέα μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Με λένε Μπουμπού και έχω...? πρόβλημα..!!Βοηθήστε μας...!!!!

Καλησπερα.Θα σε συμβουλευα να κανεις ακριβως οτι σου ειπε ο γιατρος(..εκτος και αν δεν του εχεις εμπιστοσυνη..οποτε πας και σε δευτερο).Οσον αφορα τα κακακια του,η αληθεια ειναι οτι οταν τρεφονται μονο με γαλα..βγαζουν λιγες ποσοτητες.Προσεξε μονο μην το παρακανεις στο τριψιμο,και ερεθιστει.
ΥΓ...παντως να ξερεις οτι αφηνοντας τις γατες εξω,κινδυνευουν απο χιλια δυο,το διαπιστωσες και εσυ δυστυχως.
Ευχομαι τα καλυτερα.:)

Απάντηση: Με λένε Μπουμπού και έχω...? πρόβλημα..!!Βοηθήστε μας...!!!!

περαστικά στη γατοτούλα!
και συμφωνώ με την πουπουλίνα:
αν σου το είπε ο γιατρός... εντάξει
όμως αν δεν του έχει εμπιστωσύνη, καλύτερα συμβουλέψου έναν δεύτερο κτηνίατρο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back