RedCat
Διάσημο μέλος
Ωραία τότε ο Τσε -Brad
και η Μαφαλντίν μου Jolie???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
μήπως ειναι ιδέα σου??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ισμήνη, έχεις δίκιο για τη γατουλα ναι!! ίδια!
Ωραία τότε ο Τσε -Bradκαι η Μαφαλντίν μου Jolie???
Μάλλον θα πάω στο προηγούμενο ντουέτο, πιό πολύ από Jenifer Aniston θα έλεγα μου φέρνουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Μάλλον κάτι σε κοκκινομάλλα καλλονή πρέπει να σκεφτούμε για τη Μαφάλντα... Ρίτα Χέιγουορθ, ας πούμε; Ή είναι πολύ ρετρό;και η Μαφαλντίν μου Jolie???

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Βρε Ισμηνη που τη βρήκες τη φωτό τη Τζάνις;;;;;; Ιδιες είναι!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
και επίσης όντως ότι η Αρήθα σαν Ιμαν, είναι καλύτερη. Δεν είναι τοσο γηινη όσο η Αρήθα αλλωστε, είναι πιο μυστηριώδης..

mimikaki
Διάσημο μέλος
Βάνα???? Ο Ρούπης δεν μοιάζει με αυτόν????!!!! Κοιτα!

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι ναι!!!!Μάλλον κάτι σε κοκκινομάλλα καλλονή πρέπει να σκεφτούμε για τη Μαφάλντα... Ρίτα Χέιγουορθ, ας πούμε; Ή είναι πολύ ρετρό;![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Ωραία!!!Αλίκη, Τζίλντα σκεφτόμουν να την ονομάσω από την αρχή...και είναι και λίγο "ρετρό" γατάκι (χωρίς να ξέρω πως να το εξηγήσω αυτό!)...
και επίσης όντως ότι η Αρήθα σαν Ιμαν, είναι καλύτερη. Δεν είναι τοσο γηινη όσο η Αρήθα αλλωστε, είναι πιο μυστηριώδης..![]()

Τα πέτυχα και τα δύο επομένως, έχω ρέντα σήμερα! (είδες τι σου κάνει η ψυχολογία της Παρασκευής; )
Ismini
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Το συσχετισμό "Αργυρώ - Τζόκερ" νομίζω ότι δεν μπορώ να τον ξεπεράσω με ΤΙΠΟΤΑ
οπότε, θα πιάσω τον Σίβα.Λοιπόν, το φουντωτό μαλλί και το γαλάζιο μάτι μου κάνουν κάτι σε Μελ Γκίμπσον...
Τι λες;
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Βάνα???? Ο Ρούπης δεν μοιάζει με αυτόν????!!!! Κοιτα!
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.... cool, χαλαρό υφάκι!!!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Μπα καμία σχέση!Λοιπόν, το φουντωτό μαλλί και το γαλάζιο μάτι μου κάνουν κάτι σε Μελ Γκίμπσον...Τι λες;
![]()

Ουτε εγώ μπορώ να σκεφτώ κάτι για το Σίβα...

Και να προσπαθήσω μόνο με μωρό μπορώ να τον συγκρίνω....
Υπάρχει διάσημο φουντωτό μωρό?

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
η μαλλον ο Μελ στο Σίβα..!!!!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
Ισμήνη νομίζω θα πρέπει να ψάχνουμε σε πιό μεγάλους όχι σε μωρά....![]()
δηλαδη εμας που εχουμε μικρα γατακια δεν μας παιζεται??

εχει πολυ πλακα το θεμα!!!!! δεν ξερω ακομα που βρισκεται τις ομοιοτητες!!!!
η δικια μου καλε ποια θα ηταν????????????
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ισμήνη νομίζω θα πρέπει να ψάχνουμε σε πιό μεγάλους όχι σε μωρά....![]()

Αφού είναι τελείως μπέμπης καλέ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool