christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Ταιζα το μεσημερι τη γατουλα μου κατω και ερχεται μια παχουλη κυρια που μενει στον 4ο και μου λεει. Μην την ταιζετε τη γατα σας εδω! Περνανε παιδια,ανθρωποι δε θελουμε να βλεπουμε τη γατα σας!! Εγω ειμαι και αντικοινωνικη,εβραζα και απο μεσα μου προσπαθησα να την αγνοησω και επειτα λεει.Καλα κανε πώς δεν ακους.Μπαινει μεσα,κλεινει την πορτα και χωρις να περασουν 2 δευτερολεπτα ανοιγει την πορτα εμφανιζει το κεφαλι της και λεει.Ακομα εδω την εχεις; Καλα μη με ακους και θα την βρεις ψοφια καμια μερα!

Ποια νομιζει οτι ειναι; Γιατι να ειναι τοσο αδικος ο κοσμος...? Λετε να το εννοει; Τι μπορω να κανω γι'αυτο:cry:? Μηνυση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι τίποτ΄'αλλο δηλ. αλλά για να μην ανακαλύψεις κάποια μέρα οτι πραγματοποίησε την απειλή της η..''καλή γειτόνισσα''
Για μύνηση χωρίς να έχει προκύψει περιστατικό δε νομίζω οτι μπορείς να κάνεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Μολις καταλαβα ποσο χαζος ειναι ο κοσμος!!
Ταιζα το μεσημερι τη γατουλα μου κατω και ερχεται μια παχουλη κυρια που μενει στον 4ο και μου λεει. Μην την ταιζετε τη γατα σας εδω! Περνανε παιδια,ανθρωποι δε θελουμε να βλεπουμε τη γατα σας!! Εγω ειμαι και αντικοινωνικη,εβραζα και απο μεσα μου προσπαθησα να την αγνοησω και επειτα λεει.Καλα κανε πώς δεν ακους.Μπαινει μεσα,κλεινει την πορτα και χωρις να περασουν 2 δευτερολεπτα ανοιγει την πορτα εμφανιζει το κεφαλι της και λεει.Ακομα εδω την εχεις; Καλα μη με ακους και θα την βρεις ψοφια καμια μερα!
Ποια νομιζει οτι ειναι; Γιατι να ειναι τοσο αδικος ο κοσμος...? Λετε να το εννοει; Τι μπορω να κανω γι'αυτο:cry:? Μηνυση;
Τόσο καιρό που έχεις την γατούλα στην πυλωτή, δεν ξέρουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας ότι βρίσκεται εκεί???

Και δεν κατάλαβα, τι εννοεί η κυρία όταν λέει ότι δεν θέλουν να βλέπουν την γάτα οι άνθρωποι που περνούν??? Μην χαλάσει η εικόνα της πολυκατοικίας???

Εγώ θα σου έλεγα για αρχή να το πεις στους γονείς σου...
angela
Δραστήριο μέλος
Για να μη μπαίνεις στη διαδικασία να χαλιέσαι κάθε φορά με τις ανισόρροπες γειτόνισσες.

undertow
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα με τη σειρα.- η γατουλα μου ειναι στην πυλωτη δυστυχως...Δεν εχω καταφερει να πεισω τους γονεις μου

- Δεν ξερω αν θα πειστει η κυρια αυτη με τη νομοθεσια των ζωων,εχει προβλημα μεχρι και αν κοιμαται σε ενα περβαζι που υπαρχει στην εισοδο...ειναι πολυ παραξενη.
- Το ειπα και στους γονεις μου και ειναι ετοιμοι να κανουν φασαριες...
- Καθε φορα που την ταιζω δεν μενει ουτε δειγμα απο το φαγητο,πιστεψε με...Απλα παλια ξεχνουσαμε καμια φορα τα ποτηρακια με το νερο καπου που δεν της αρεσε αλλα τωρα εχουμε παρει προφυλαξεις...
- Γενικα κοριτσια οι γειτονες μας ειναι πολυ αντιθετες προς τη γατουλα,ισως αν δεν την ειχαμε στην προστασια μας της ειχαν ριξει ηδη φολα...
Μονο η κυρια απο κατω αγαπαει τις γατες
natalouko
Επιφανές μέλος
Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα με τη σειρα.
- η γατουλα μου ειναι στην πυλωτη δυστυχως...Δεν εχω καταφερει να πεισω τους γονεις μου
- Δεν ξερω αν θα πειστει η κυρια αυτη με τη νομοθεσια των ζωων,εχει προβλημα μεχρι και αν κοιμαται σε ενα περβαζι που υπαρχει στην εισοδο...ειναι πολυ παραξενη.
- Το ειπα και στους γονεις μου και ειναι ετοιμοι να κανουν φασαριες...
- Καθε φορα που την ταιζω δεν μενει ουτε δειγμα απο το φαγητο,πιστεψε με...Απλα παλια ξεχνουσαμε καμια φορα τα ποτηρακια με το νερο καπου που δεν της αρεσε αλλα τωρα εχουμε παρει προφυλαξεις...
- Γενικα κοριτσια οι γειτονες μας ειναι πολυ αντιθετες προς τη γατουλα,ισως αν δεν την ειχαμε στην προστασια μας της ειχαν ριξει ηδη φολα...
Μονο η κυρια απο κατω αγαπαει τις γατες
Όπως σου είπε και η Δώρα εφόσον μένει στην πυλωτή που είναι κοινόχρηστος χώρος, έχουν κάθε δικαίωμα να μην θέλουν την γάτα οι υπόλοιποι ένοικοι. Αυτό όμως δεν τους δίνει και το δικαίωμα να κάνουν κακό στην γάτα.

Εγώ πιστεύω ότι αν μιλήσουν οι γονείς σου μαζί της, θα βρεθεί μία λύση.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
μα αν ειναι ετσι,δεν επιτρεπουμε στις γατες να κυκλοφορουν στους κηπους μας,τους ριχνουμε φολες επειδη πατησαν το χωρο μας και τις διωχνουμε κακην κακως... Η γατουλα ηταν απο την αρχη εξω και δεν μπορω να τη βαλω μεσα με το ετσι θελω...παραλληλα με τα υπολοιπα προβληματα...Δεν μπορω να καταλαβω πώς αυτη η κυρια μπορει να σκοτωσει μια γατουλα που περιφερεται στον κηπο και στην πυλωτη...Χριστινα ειτε μας αρεσει ειτε οχι δεν ειναι ολοι φιλοζωοι,και η πυλωτη ειναι κοινοχρηστος χωρος.Οποτε εχει καθε δικαιωμα να μη σου επιτρεπει να εχεις εκει το ζωο σου,κι εχει και το νομο με το μερος της.Καλο θα ηταν να συζητησεις με τους γονεις σου ξανα το ενδεχομενο να τη βαλετε μεσα τη γατα,να της πουν καμια κουβεντα,η εστω να τη φιλοξενησετε σε καποιο χωρο βαζοντας της μια αγγελια για υιοθεσια.

undertow
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις.
Το μόνο σωστό και επιβεβλημένο είναι να το πεις στους γονείς σου. Εκείνοι θα δουν τι μπορεί να γίνει.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεψε με δε βοιαζομαι να μεγαλωσω...Το συζητησα με τους γονεις μου και φυσικα και θα συζητησουν με την εν λογω κυρια. Απλα ηθελα να δω και τις αντιδρασεις σας,μηπως κανουμε λαθος,μηπως θα επρεπε να δρασουμε αλλιως...Δεν καταλαβαινω πώς θα γινοταν βουκινο αφου δεν αναφερω ουτε ονοματα ουτε διευθυνσεις αλλα τελος παντων

Ακομη δεν καταλαβαινω πώς τους πειραζει μια γατουλα που περναει απαρητηρητη σχεδον ολη τη μερα και δεν ενοχλει κανεναν...Επαναλαμβανω πως δε θα γινοταν το ιδιο αν ερχονταν αδεσποτες γατες στην πυλωτη.Ισως να μην τις προσεχαν καν

natalouko
Επιφανές μέλος
Βρε παιδια...Τα λετε και τα ξαναλετε να παρω τη γατα μεσα και να μην ειναι εξω.Νομιζετε οτι δεν προσπαθησα; Οτι δεν τους ειπα για τους κινδυνους; Η απαντηση τους ηταν οτι εχει μαθει εξω,να μαλωνει με αλλες γατες,να κυλιεται παντου,να κυνηγαει ποντικια...Και βασικα εν μερει εχουν δικιο.Το ιδιο θα κανει και μες στο σπιτι.Θα προσπαθησει να φυγει,θα παει στους διπλανους και και και...αλλα μη νομιζετε οτι δε νοιαζομαστε για εκεινη αφου της προσφερουμε οτι μπορουμε και κανουμε το καλυτερο.Πιστευω υιοθεσια δεν ειναι η καλυτερη λυση γιατι για μενα θα φαινεται σαν να εχει πεθανει κατα καποιον τροπο...
Πιστεψε με δε βοιαζομαι να μεγαλωσω...Το συζητησα με τους γονεις μου και φυσικα και θα συζητησουν με την εν λογω κυρια. Απλα ηθελα να δω και τις αντιδρασεις σας,μηπως κανουμε λαθος,μηπως θα επρεπε να δρασουμε αλλιως...Δεν καταλαβαινω πώς θα γινοταν βουκινο αφου δεν αναφερω ουτε ονοματα ουτε διευθυνσεις αλλα τελος παντων
Ακομη δεν καταλαβαινω πώς τους πειραζει μια γατουλα που περναει απαρητηρητη σχεδον ολη τη μερα και δεν ενοχλει κανεναν...Επαναλαμβανω πως δε θα γινοταν το ιδιο αν ερχονταν αδεσποτες γατες στην πυλωτη.Ισως να μην τις προσεχαν καν![]()
Το ξέρω ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τους γονείς σου για να την πάρετε στο σπίτι και αν ήταν στο χέρι σου θα ήταν ήδη πάνω, αλλά πίστεψε με αν το αποφασίσετε να την βάλετε στο σπίτι, θα της αρέσει τόσο πολύ η ζεστασιά που δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να φύγει...

Το γνωρίζω πολύ καλά γιατί όπως ξέρεις έχω έναν αδεσποτούλη περίπου στη ηλικία της δικής σου και άμα τον δεις θα νομίζεις ότι έζησε μέχρι τώρα σε σπίτι. Ούτε ζημιές δεν έχει κάνει όπως οι δικές μου!!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωραια που θα ηταν να την ειχαμε σπιτι
undertow
Δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πολλοι οι συναισθηματικοι δεσμοι που μας συνδεουν.Ασε που κανονικα ανηκει σε μια κατοικο διπλανης πολυκατοικιας αλλα την εχει ολοκληρωτικα παρατησει και λειπει σχεδον ολη μερα...Στην αρχη την ειχε μεσα αλλα ο γιος της που ειναι αλλεργικος στις γατες ειδε που τους εφερνε ποντικακια το πρωι και ετσι τη βγαλανε εξω.Πώς θα επιβιωνε η γατουλα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool