tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαριαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Εξαπλάτανος (Πέλλας). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
27-10-09
08:18
εγω σημφωνω με την νομοθεσεια
ζωων
ζωων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
27-10-09
08:26
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
27-10-09
11:46
Τι εννοεις;εγω σημφωνω με την νομοθεσεια
ζωων
bunny
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
27-10-09
12:35
Μαλλον εννοει να αφησεις τη νομοθεσια στην πορτα της κυριας...
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαριαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Εξαπλάτανος (Πέλλας). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
27-10-09
14:05
λαθος πιγενεται στην πρωτη σελ. και λεει καπιος να κολησει μπροστα στην πορτα της γειτονισσας την νομοθεσια ζωων

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
27-10-09
14:07
αχ σορυ bunny δεν ειδα το μηνημα σου.ναι οπως τα λες ειναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum