ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
12-10-11
11:12
πραγματικα με πονο ψυχης αποφασισα να βαλω αυτην την αγγελια,τα βρηκα μωρα στα σκουπιδια,τα μεγαλωσα,τα εχω πληρη εμβολιασμενα με το βιβλιαριο τους,αλλα δεν τα καταφερνω δυστυχως,κι ειναι εγωιστικο να τα θελω ολα εφοσον δε μπορω.ειναι 3 μηνων,μαθημενα στην αμμο τους και σε σπιτι,με πολυ,πολυ αγαπη.μεχρι τωρα δεν τους ελειψε τιποτα,αλλα επειδη δε θελω και στο μελον να τους λειψει τα χαριζω σε ανθρωπους που πραγματικα τ αγαπουν και θα τα στειρωσουν οταν μεγαλωσουν.
αν ενδιαφερεται κανεις ας μου στειλει ΠΜ.
αν ενδιαφερεται κανεις ας μου στειλει ΠΜ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
12-10-11
11:50
Απάντηση: με πονο ψυχης...
Aχ βρε ρενα....
καλη τυχη ευχομαι...
Aχ βρε ρενα....
καλη τυχη ευχομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα.
12-10-11
13:20
Ρενάκι μου...μην στενοχωριέσαι γλυκιά μου. Σκέψου ότι θα τα δώσεις μόνο αν βρεθούν πολύ καλά σπιτάκια και όταν βρεθούν θα είσαι πολύ χαρούμενη για την μοίρα των γατιών σου. Έχεις κάνει τα πάντα γιαα τα μικρούλια. Είμαι σίγουρη ότι και τώρα κάνεις το καλύτερο που μπορείς.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
12-10-11
14:56
Ρένα, έχοντας διαβάσει όλα όσα έχεις προσφέρει στα γατιά αυτά, πιστεύω ότι θα κάνεις το καλύτερο δυνατόν για να βρουν τα καλύτερα σπίτια.
Κάποιες φορές θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε κάποιον ή κάποια κατάσταση και στην πορεία αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πέραν των δυνάμεων μας.
Οπότε, μην στενοχωριέσαι γιατί θα ξέρεις ότι είναι για το καλό τους και θα βρουν ανθρώπους οι οποίοι θα αξίζουν πραγματικά να τα έχουν κοντά τους.
Ειλικρινά, εύχομαι το καλύτερο!
Κάποιες φορές θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε κάποιον ή κάποια κατάσταση και στην πορεία αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πέραν των δυνάμεων μας.
Οπότε, μην στενοχωριέσαι γιατί θα ξέρεις ότι είναι για το καλό τους και θα βρουν ανθρώπους οι οποίοι θα αξίζουν πραγματικά να τα έχουν κοντά τους.
Ειλικρινά, εύχομαι το καλύτερο!

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
12-10-11
17:18
κι εγω το ευχομαι αλλα δε νομιζω να τα καταφερω να τα δωσω,μακαρι να βρησκα σπιτακια καλα αλλα που?εδω που μενω πως θα τα στειλω?κι ειναι καθε μερα και πιο δυσκολη,πλεον φευγουν απ την αυλη,αναγκαζομαι να τα κλεινω πιο πολυ στο αποθηκακι και στεναχωριεμαι,αυτη τη στιγμη ολοι λειπουν το μικρο κοιμαται και τα εχω μεσα.πειραζουν τον μεγαλο γατο που δεν ειναι καλα,τρεχουν σα τρελα σ ενα χωρο 80 τμ.γεματο επιπλα,τους αρεσε η αυλη αλλα δεν μ ακουν πλεον,εκει ειχαν απλα να παιξουν,ομως δεν ειναι πλεον σιγουρο τιποτα,ανα πασα ωρα και στιγμη τα κυνηγαω στο δρομο.δε θελω να τα χασω,τουλαχιστον οχι ακομα να τα στειρωσω πρωτα,μην κανουν κι αλλα πλασματακια δυστυχισμενα.
ΥΓ.κι αυτο που με τρομαζει ειναι οτι ειναι τοσο αγαθα τα καημενα,δε γνωρισαν κακια,δε θυμουνται τον καδο,μονο αγαπη ξερουν,ολους τους εμπιστευονται,μπηκαν σε ξενο σπιτι με μια απαθεια λες κι ολοι ειναι σαν κι εμενα,δε φοβουνται ουτε τους αγριους γατους,ουτε τους ξενους,γουργουριζουν σ οποιον βρουν,ολος ο κοσμος ειναι δικος τους,ετσι νιωθουν,μακαρι να μην δουν ποτε την κακια των ανθρωπων,γιαυτο θελω να τα δωσω σε σπιτακι,ζωακι σε αυλη και εξω ειναι γνωστο πως δε ζει για πολυ.
ΥΓ.κι αυτο που με τρομαζει ειναι οτι ειναι τοσο αγαθα τα καημενα,δε γνωρισαν κακια,δε θυμουνται τον καδο,μονο αγαπη ξερουν,ολους τους εμπιστευονται,μπηκαν σε ξενο σπιτι με μια απαθεια λες κι ολοι ειναι σαν κι εμενα,δε φοβουνται ουτε τους αγριους γατους,ουτε τους ξενους,γουργουριζουν σ οποιον βρουν,ολος ο κοσμος ειναι δικος τους,ετσι νιωθουν,μακαρι να μην δουν ποτε την κακια των ανθρωπων,γιαυτο θελω να τα δωσω σε σπιτακι,ζωακι σε αυλη και εξω ειναι γνωστο πως δε ζει για πολυ.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
12-10-11
20:43
Τους αξίζει τόση αγάπη Ρένα μου. Αν πήρες μια απόφαση κι ας σε πονά πάει να πει πως είναι για καλό.. Έχε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου και βοήθα αυτά τα μικρά να βρουν την οικογένεια και την προστασία που τους αξίζει 

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
10-11-11
14:51
εχω περασει μια απ τις δυσκολοτερες και χειροτερες μερες της ζωης μου,πρεπει ομως να σκεφτω και τ αλλα μου γατακια,αν καποιος ενδιαφερεται κι αγαπα τις γατες,ας υιοθετησει ενα απ τα γατακια μου,δε θελω να εχουν ενα τοσο επωδυνο τελος μια μερα σαν τον πατσινο,χωρις κτηνιατρο οση αγαπη και να εχεις δε φτανει.
δεν ειχε αξιοπρεπη θανατο το πλασμα αυτο,και δεν αντεχω στην ιδεα οτι κι αυτα ετσι θα φυγουν μια μερα.
αν κανεις θελει ενα απ αυτα,θα του το φερω εγω απ τη πατμο με τα ιδια μου τα χερια,με την προικα του,το βιβλιαριο του και στειρωμενο μεχρι τοτε.ειλικρινα δεν αντεχω αλλες απωλειες,δεν τους αξιζει τετοια τυχη οσο κι αν τ αγαπω,οσο κι αν τα λατρευω.
δεν ειχε αξιοπρεπη θανατο το πλασμα αυτο,και δεν αντεχω στην ιδεα οτι κι αυτα ετσι θα φυγουν μια μερα.
αν κανεις θελει ενα απ αυτα,θα του το φερω εγω απ τη πατμο με τα ιδια μου τα χερια,με την προικα του,το βιβλιαριο του και στειρωμενο μεχρι τοτε.ειλικρινα δεν αντεχω αλλες απωλειες,δεν τους αξιζει τετοια τυχη οσο κι αν τ αγαπω,οσο κι αν τα λατρευω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum