Με σνομπαρει!

• Thread starter Thread starter comali
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

comali

Νεοφερμένο μέλος

Η comali αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Δίκαια (Έβρος). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Ο λογος για τη Μελινα παλι, η οποια την τελευταια βδομαδα ερχεται μονο το πρωι για λιγο και μετα εξαφανιζεται τελειως ομως! Τι επαθε καλε? τοσο καιρο δεν ειχε προβλημα και τωρα... εντωμεταξυ εχω κλεισει ραντεβου με το γιατρο και δεν μπορω να τη βρω και η μανα μου δεν μπορει να τη πιασει να τη κρατησει μεσα οταν την βλεπει γιατι λει εχει και αλλες δουλειες απο το να κυνηγα τη γατα:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υποθέτω οτι είναι αδεσποτούλα.....:hmm:
Για στείρωση θέλεις να την πας???
Αν είναι αστείρωτη ίσως έχει πει προς αναζήτηση καβαλιέρου.....:|

Προσπάθησε τα βράδια ή την ώρα που συνήθως την τάιζες.... φώναζε την...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aδεσποτη δεν ειναι, ναι για στειρωση θελω να την παω και αυτη εξαφανιζεται ερχεται τα πρωινα (πλεον) που εγω λειπω και μετα μη την ειδατε την κυρια υποψιαζομαι οτι μαλλον παιζει προβλημα με μια απο τις αλλες γατες:hmm:

Δεν νομίζω να προέκυψε τόσο ξαφνικά πρόβλημα με άλλες γάτες. Όπως λέει και η Τζούλια, μάλλον γαμπρίζει. Αφού έρχεται τουλάχιστον τα πρωινά, μπορείτε να την περιορίσετε στο σπίτι μια μέρα πριν την εγχείριση.

θελω να το κανω αλλα τα πρωινα ειμαι στη σχολη και η μητερα μου απλα δεν την νοιαζει η γατα και δεν προκειται να κανει κατι :(

Μα δε χρειάζεται να κάνει κάτι. Αρκεί να της βάλει να φάει μέσα και να κλείσει την πόρτα. Εναλλακτικά, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για Δευτέρα το απόγευμα, ώστε να την πιάσεις εσύ την Κυριακή και να την κρατήσεις μέσα;:hmm:

Δεν τις ταιζουμε μεσα στο σπιτι δυστυχως γιατι η μητερα μου συχενεται τις γατες μεσα στο σπιτι, οποτε πρεπει να παρακολουθω ποτε θα δεησει η μελινα να εμφανιστει για να την πιασω :/:

Ωχ, δύσκολη περίπτωση. :( Πολύ φοβάμαι ότι θα σου γυρίσει έγκυος, αν δεν είναι ήδη.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την πιάσεις π.χ. Σάββατο πρωί βάζοντας τροφή σε μια γατοφόρο και να την πας κατευθείαν στο γιατρό. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι δεν κάνει να εγχειριστεί φαγωμένη, αλλά συζήτησέ το με το γιατρό σου, ίσως κάτι μπορεί να γίνει.

Δεν υπάρχει και μια σκόνη σαν υπνωτικό....??
Να την έτρωγε να την υπνώτιζε να την πιάνατε??? :hmm:

πρεπει να στεισω καραουλη ! ναι παλια μας ειχαν δωσει κατι σα χαπακι που το ανακατεψαμε μαζι με τη γατοτροφη αλλα τοτε ηταν αλλη περιπτωση τωρα φοβαμαι μη το φανε οι αλλες και κοιμησουμε λαθος γατα:whistle:

πρεπει να στεισω καραουλη ! ναι παλια μας ειχαν δωσει κατι σα χαπακι που το ανακατεψαμε μαζι με τη γατοτροφη αλλα τοτε ηταν αλλη περιπτωση τωρα φοβαμαι μη το φανε οι αλλες και κοιμησουμε λαθος γατα:whistle:

Φαντάζεσαι να πέσουν όλες σε βαθύ ύπνο.....:lol::lol::lol:
Το καλύτερο είναι να βάλεις σε μια γατοφόρο τροφή και να περιμένεις να μπει η σωστή γάτα μέσα!:D

Πο!πο! Μπέρδεμα... Δεν ξέρω τι να πώ!:hmm:Ίσως την ώρα που έρθει να φάει να της ρίξεις μία κουβέρτα (σαν δίχτει) και να την πιάσεις! Καλύτερα να μείνει μέσα στην γατοφόρα για μιά μέρα μέχρι να την πάς στον γιατρό παρά να σου γαμπρίζει και να την πατήσει κανένα αμάξι απο τον ενθουσιασμό της για γαμπρό!:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back