Με το αυτάκι τι να κάνω;

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Παιδια ο Πιου Μιου με το πόδι που ειναι παράλυτο δεν μπορεί να ξύσει το ένα αυτακι του. Προσπαθεί αλλά μάταια! Ετσι το ενα αυτί είναι καθαρό αλλά το αλλο εχει μαυράκια (δεν μυρίζει όμως) Δεν δείχνει να τον ενοχλεί πάντως. Να του βάλω υγρό καθαρισμού ή να το αποφύγω? Γιατί το μισεί ο καημένος και δεν θέλω να τον ταλαιπωρήσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω καθαριζω τα αυτια του οδυσσεα με λιγο ελαιολαδο σε βαμβακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινιώ καλύτερα να του το καθαρίσεις. Δεν είναι και τόση ταλαιπωρία πια. Μήπως όμως είναι ψώρα και όχι βρώμα?

Πώς θα καταλάβω τη διαφορά? :hmm:

Μάλλον δεν θα την καταλάβεις και πρέπει να το δει γιατρός. Πάντως ο Ποκίτο όταν είχει ψώρα ήταν σαν μάυρα κομματάκια που φεύγαν.

Δες εδω πως να το καθαριζεις με μπειμπυ οιλ η οτι σου δωσει ο γιατρος
ειναι καταπληκτικο σαιτ
https://www.vetmed.wsu.edu/ClientED/cat_ears.asp

Καλό το σάιτ. Απλά φοβάμαι με τα αυτιά μη κάνει καμιά απότομη κίνηση γιατί ειναι και δυνατός. Δύσκολα τον περιορίζω αν δεν του αρέσει κάτι. Θα καλέσω το γιατρό να το δει και ανάλογα βλέπουμε.

Ναι καλυτερα μια φορα ας σου δειξει ο γιατρος αν ομως ειναι κατι που πρεπει να γινεται συχνα καλο θα ηταν λιγο λιγο να τον συνιθισεις τα δικα μου τα εμαθα απο μικρα αλλα κι ενας μεγαλος θα μαθει με τον καιρο ιδιως αν του δινεις λιχουδιτσες μετα

Μικρος που ήταν και επαθε ωτίτιδα με μισησε με τη θεραπεία! Και παιζαμε ξύλο κάθε φορά για να βαλω φάρμακο. Αλλά αν χρειάζεται θα το υποστούμε και οι 2 :) . Το άλλο του αυτάκι που μπορεί και το ξύνει ειναι μια χαρά πάντως.

Yasmin πολυ χρησιμο το site. Εγω εβαζα το καθαριστικο μεσα (ευτυχως μονο 2 φορες...)

Όντως πολύ κατατοπιστικό το site. Ο Τουλίνος μας έχει Ωτοδηκτική ψώρα και για να είμαι ειλικρινής κάνω το λάθος και του ρίχνω τις σταγονίτσες του ειδικού καθαριστικού λαδιού βαθιά μέσα στο αυτάκι του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back