ale-ole
Νεοφερμένο μέλος
Ο ale-ole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
19-02-07
14:48
φοβος για τις γατες
Ε, ναι, μια πελατισσα ειδε ενα γατακι, τρομαξε, επεσε και χτυπησε το κεφαλι της...Θα σας φανει σκληρο, μα τετοιο που ειναι (το κεφαλι της) καλα να παθει! Βαρεθηκα να ακουω και να προσεχω τις φοβιες και τις παρανοιες του καθε ΒΛΑΚΑ. Ξερω οτι δεν ειναι και τοσο "ωραια" η εικονα μιας γατοπαρεας που γλυφει τα πιατα (ειναι παντως πολυ διασκεδαστικη).Αν ομως τα πιατα πλενονται σωστα, τοτε πιο θα ειναι το προβλημα? Προκαλουν αποστροφη οι γατες που γλυφουν το πιατο? Οι ανθρωποι που τρωγανε με το πηρουνι σας λιγο πριν, ξερετε τι αρρωστιες κουβαλουσαν?
Τελικα: καποια μαγαζια διωχνουν τις γατες για να μην χασουν πελατες.Δεν γνωριζουν ποσους αλλους χανουν τη στιγμη εκεινη.
Ερωτημα: οι γατες ειναι προβλημα? Κυριοι μαγαζατορες, δεν ειμαι καπνιστης, ουτε καπνισα ποτε.Γιατι δεν διαολοστελνετε τους πελατες σας που μου φυσανε τον καπνο στη μουρη καθως τρωω? Δεν ειμαι ουτε καν υπερβολικος, δεν λεω να μην κανει ενα τσιγαρακι καποιος, μπορω να το αντεξω...Γιατι ομως ολοι να καπνιζουν οσο γουσταρουν και να "φοβαμαι" να διεκδικησω το αυτονοητο? Γιατι ο κοσμος θεωρει δεδομενο οτι η γατα τον βλαπτει κι εχει το δικαιωμα να ζητηση την απομακρυνση της, αλλα τον καπνιστη τον αφηνουν ησυχο να με ενοχλει?
Ε, ναι, μια πελατισσα ειδε ενα γατακι, τρομαξε, επεσε και χτυπησε το κεφαλι της...Θα σας φανει σκληρο, μα τετοιο που ειναι (το κεφαλι της) καλα να παθει! Βαρεθηκα να ακουω και να προσεχω τις φοβιες και τις παρανοιες του καθε ΒΛΑΚΑ. Ξερω οτι δεν ειναι και τοσο "ωραια" η εικονα μιας γατοπαρεας που γλυφει τα πιατα (ειναι παντως πολυ διασκεδαστικη).Αν ομως τα πιατα πλενονται σωστα, τοτε πιο θα ειναι το προβλημα? Προκαλουν αποστροφη οι γατες που γλυφουν το πιατο? Οι ανθρωποι που τρωγανε με το πηρουνι σας λιγο πριν, ξερετε τι αρρωστιες κουβαλουσαν?
Τελικα: καποια μαγαζια διωχνουν τις γατες για να μην χασουν πελατες.Δεν γνωριζουν ποσους αλλους χανουν τη στιγμη εκεινη.
Ερωτημα: οι γατες ειναι προβλημα? Κυριοι μαγαζατορες, δεν ειμαι καπνιστης, ουτε καπνισα ποτε.Γιατι δεν διαολοστελνετε τους πελατες σας που μου φυσανε τον καπνο στη μουρη καθως τρωω? Δεν ειμαι ουτε καν υπερβολικος, δεν λεω να μην κανει ενα τσιγαρακι καποιος, μπορω να το αντεξω...Γιατι ομως ολοι να καπνιζουν οσο γουσταρουν και να "φοβαμαι" να διεκδικησω το αυτονοητο? Γιατι ο κοσμος θεωρει δεδομενο οτι η γατα τον βλαπτει κι εχει το δικαιωμα να ζητηση την απομακρυνση της, αλλα τον καπνιστη τον αφηνουν ησυχο να με ενοχλει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
19-02-07
15:07
Όλα θέμα παιδείας είναι. Στο εξωτερικό τα ζώα κυκλοφορούν σχεδόν παντού με τους ιδιοκτήτες τους. Εδώ στα περισσότερα μέρη απαγορεύονται κι εκεί που δεν απαγορεύονται οι περισσότεροι θα σε κοιτάνε με μισό μάτι. Στο παρελθόν οδηγός λεωφορείου μου έχει απαγορέψει να ανεβάσω το κουτάκι του γάτου μου στο κάθισμα. Λες όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου να ήταν πιο καθαροί από το κουτάκι του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
20-02-07
21:15
Εμένα μ αρέσει πάντως. Και δεν είναι πρόβλημα. ίσα-ίσα πλένονται και πιο εύκολα. Ο κίνδυνος είναι στο απορρυπαντικό γιατί αν δεν ξεπλυθεί καλά κάηκες.Ξερω οτι δεν ειναι και τοσο "ωραια" η εικονα μιας γατοπαρεας που γλυφει τα πιατα (ειναι παντως πολυ διασκεδαστικη).Αν ομως τα πιατα πλενονται σωστα, τοτε πιο θα ειναι το προβλημα?
Γιατί οι καπνιστές είναι περισσότεροι από τους μη. Όταν αντιστραφεί η κατάσταση θα διώχνουν τους καπνιστές για να μην φεύγουν οι μη.Κυριοι μαγαζατορες, δεν ειμαι καπνιστης, ουτε καπνισα ποτε.Γιατι δεν διαολοστελνετε τους πελατες σας που μου φυσανε τον καπνο στη μουρη καθως τρωω?
Φαντάζεσαι να διαφημιστεί ότι το γλείψιμο της γάτας θεραπεύει τον καρκίνο; Ή ότι εξαφανίζει τις ρυτίδες;
Και πού βρίσκεται αυτή η παιδεία που την ακούω τόσα χρόνια; Ποιος την έχει και δεν μας τη δίνει; Την έχουν κάποια ανώτερα όντα που θα μας την προσφέρουν; Και πότε θα γίνει αυτό;Όλα θέμα παιδείας είναι.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
21-02-07
02:48
Θαναση,εγραψες παλι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
20-04-07
01:37
Εμείς τρώμε ταΐζουμε φεύγουμε. Με τις γάτες μένει ο μαγαζάτορας κι όταν θα αποφασίσει για το κακό δεν θα είμαστε εκεί για να τις προστατέψουμε. Αρα, όσο το δυνατόν μακρύτερα από τα τραπέζια και διακριτικά.
οτι έχεις ένα δίκιο, το έχεις, ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι η αλήθεια είναι.
Τι να σας πω βρε παιδιά...εγώ μια ζωή ταΐζω ό,τι βρίσκω ζωντανό έξω και ποτέ δεν μου έχει πει κανένας τίποτα!Βέβαια φροντίζω πάντα να το κάνω με τακτ έτσι ώστε να μην δίνω και δικαιώματα, αλλά αν μου έλεγε κάποια στιγμή κάποιος κάτι θα τον κοιτούσα κάπως έτσι

"πλάκα μου κάνεις!".Και όντως στις ταβέρνες έξω βλέπω μονίμως έγκυες σκυλίτσες, γατούλες ή που έχουν πρόσφατα γίνει μανούλες... ε δεν γίνεται ρε παιδιά να μην το ταΐσεις το ζωάκι!Εγώ θέλω να το πάρω μαζί μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum