Μην ψηφίσετε λευκό ή άκυρο και μην πείτε "δεν πάω να ψηφίσω"

Εντάξει δεν την πειράζει τη μαμά μου αλίμονο... Εμένα με πείραζε παλιά γιατί όποτε ερχόντουσαν οι γιορτές ήταν και τα γανέθλια μου και προτιμούσα να είναι χωριστά για να μου δίνουν πιο πολλά δώρα...:redface::rolleyes:
Τι να πει κι ο Γιάννης που μεσα σε 15-20 μέρες είναι γεννέθλια, Χριστούγεννα και γιορτή, οπότε όλο και κάποιο δώρο χάνει...:/:
Πλάκα πλάκα για 3 μέρες το πρόλαβα το 89:P... Δεν ξέρω αν θα ψηφίσω όμως, γιατί θα είμαι Θεσσαλονίκη μάλλον, αν είμαι όμως εδώ θα ψηφίσω πάντως οικολόγους:P
Γιατί Θεσσάλονίκη Νανάκι? Πέτυχες εκεί?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλάκα:D και μένα Ιωάννα με λένα οπότε και μένα όλα μαζί είναι...
Ναι θεσσαλονίκη, διαιτολογία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστά! Ιωάννα -Νανάκι! Νανάκι έλεγα και τον ανηψιό μου όταν ήταν μικρός, γιατί όταν τον ρωτούσαν πως τον λένε, έλεγε Νανάκι, από το Γιαννάκη:P Διαιτολογία δεν ήθελες να πετύχεις? Μπράβο!!!!:up:

Εγώ νάνα με έλεγα αλλά με φωνάζαν οι άλλοι έτσι, συμπτώσεις....
Ευχαριστώ πολύ πάντως.:)

Κι ο Γιάννης για 9. Έχει γεννηθεί 22. Μαζί είσαστε Νανάκι!!!;)

Και εγω για 5 μερες εχασα το 89.Γεννηθηκα 26 Δεκεμβρη, με ραντεβου.:P

Περσυ, στις δημοτικες εκλογες, ψηφισα κανονικα, παρολο που δεν ειχα κλεισει τα 18.

Τι να πει κι ο Γιάννης που μεσα σε 15-20 μέρες είναι γεννέθλια, Χριστούγεννα και γιορτή, οπότε όλο και κάποιο δώρο χάνει...:/:

Γιατί Θεσσάλονίκη Νανάκι? Πέτυχες εκεί?

Χα! Κι Εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα πάντα (με τη γιορτή μου) αλλα εσύ και ο ανιψιός της Ασπασίας έχετε μεγαλύτερο πρόβλημα:P! Συγχαρητήρια κιόλας! Παρολίγο να περάσει κ η αδερφούλα μου Διατολογία αλλά στο Χαροκόπειο.

Και εγω για 5 μερες εχασα το 89.Γεννηθηκα 26 Δεκεμβρη, με ραντεβου.:P

Περσυ, στις δημοτικες εκλογες, ψηφισα κανονικα, παρολο που δεν ειχα κλεισει τα 18.

Έλεος το τι κάνουν για τις ψήφους... Και στην αδερφή μου το έκαναν αυτό που είναι του Ιουλίου 89.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back