Μιαμ, μιαμ: Γλυκάκι!!

Ποιο το αγαπημενο σας κεικ;;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 5)

• Total voters
    5
Μικα πηρα σημερα τα υλικα για να φτιαξω το γλυκακι σου!
Θα βγαλω φωτογραφιες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως τις συνταγές να τις ανεβάζαμε εδώ;
Για να είναι συγκεντρωμένες κάπου και να τις βρίσκουμε πιο εύκολα.

Κατά τα άλλα περιμένουμε φωτογραφίες! Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως τις συνταγές να τις ανεβάζαμε εδώ;
Για να είναι συγκεντρωμένες κάπου και να τις βρίσκουμε πιο εύκολα.

Κατά τα άλλα περιμένουμε φωτογραφίες! Καλή επιτυχία!

Γιατι να μην καναμε απλως αντιγραφη;;;:P ;) Εξαλλου και με αυτο το θεμα εχουν σχεση... Γλυκακια;) :P :up:

τωρα ειδα την συνταγη και μου τρεχουν τα σαλια!!

! Άμα είναι για φαγητό όλα μπορώ να τα κάνω!
:lol: :lol: :lol: xaxa δικιά μου είσαι κι εσύ!!! :up:

Το σκεφτηκα και εγω να την γραψω στισ συνταγες αλλα κατεληξα εδω οπου και την υποσχεθηκα:D Ο,τι θελετε...Σας χρωσταω ακομα μια συνταγη αλλα θα την γραψω αυριο που δουλευω βραδυ. Καλη επιτυχια σε οσους το φτιαξουν, φατε κανα δυο κομματια και για μενα:lol: :lol: Ελενη φωτο και εντυπωσεις;)

Mika, το εφτιαξα!Ειναι πολυ ωραιο. αυριο θα βγαλω φωτογραφιες...(αν εχει μεινει τιποτα). Ετριψα μπισκοτο απο πανω και εβαλα, μαζι με σοκολατα και αμυγδαλα.
Η μαμα μου που δοκιμασε της αρεσε παρα πολυ, το ιδιο και οι γιαγια-παππους.
Οι υπολοιποι δεν εχουν φαει ακομα!Το μισο παντως ηδη λειπει!:blink: :blink: :blink:

Mika, το εφτιαξα!Ειναι πολυ ωραιο. αυριο θα βγαλω φωτογραφιες...(αν εχει μεινει τιποτα). Ετριψα μπισκοτο απο πανω και εβαλα, μαζι με σοκολατα και αμυγδαλα.
Η μαμα μου που δοκιμασε της αρεσε παρα πολυ, το ιδιο και οι γιαγια-παππους.
Οι υπολοιποι δεν εχουν φαει ακομα!Το μισο παντως ηδη λειπει!:blink: :blink: :blink:

:lol: :lol: Ναι το κακο ειναι πως εξαφανιζεται γρηγορα..Ωραια πολυ χαιρομαι:up:

Δεν ξερω τι γινεται, αλλα παλι δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες.:mad:
Μικα να στις στειλω με email και να δοκιμασεις εσυ?

Ήθελα κι εγώ να το φτιάξω για τα γενέθλια της θείας μου αλλά θέλει να φτιάξει μια τούρτα που έφαγε και της άρεσε με μαρέγκες. Εμένα βέβαια δεν μου πολυγέμισε το μάτι η συνταγή που μου περιέγραψε (ίσως επειδή δεν μ'αρέσουν αυτές οι ψημμένες μαρέγκες). Πάντως αν είναι ωραία θα σας γράψω την συνταγή.

Σαρδέλα για να εξαφανίζεται με τέτοιους ρυθμούς πάει να πει ότι είναι τέλειο!

ελενη σου εστειλα ΠΜ:D

anabou και μενα αυτες οι τουρτες με μαρεγκα καθολου δεν μου αρεσουν (pavlova τις λενε) κτοσ και αν εχουν κανενα ξυνο φρουτο να κοψει την γλυκα τισ μαρεγκας:D

Ελενη τελειο το γλυκο:up: :up: :up:

Και μενα δεν ανεβαζει τις φοτο που μου εστειλε η Ελενη, περιμενα λιγο μπας και γινοταν κατι αλλα τπτ...

Εγώ δεν προλαβαίνω να βήξω τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό το γλυκό θα το κάνω. Πρέπει να περιμένει στη σειρά όμως, μέχρι να φτιάξω τη Black Forest που πάρει τα υλικά να κάνω από την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έχω προλάβει ακόμα....:(

Πώς προλαβαινετε δεν καταλαβαινω....... :hmm: :hmm: :hmm:
Κι εγω εγτιαξα μηλόπιτα χτες! Την πηρα κατεψυγμένη, την εβαλα στο φουρνο και ειχα επιτυχια!!! :lol: :lol: :lol:
Ντροπή μου, αλλα γλυκό απο τα χεράκια μου νομίζω εχουν φάει 2 φορες εδω και 3 χρονια :redface: :redface:
Παντως γλυκά τρωω τρωω.... Εχω μπροστα μου τωρα 3 σοκολάτες και πατατάκια! Χωρις φαϊ μπορει... Χωρις γλυκό ποτέ!!!

Μου αρέσουν τα γλυκά ανάλογα με τις ώρες και την όρεξη. Υπάρχουν στιγμές που δε μπορώ να τα βλέπω και άλλες που τα ζητάω απεγνωσμένα. Αγαπημένο μου γλυκό...
Ένα μικρό γλυκάκι με κρέμα, σαντιγύ, γύρω του αμύγδαλα και από πάνω σιρόπι κάστανο. :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back