Μια αδέσποτη γάτα που μάλλον με συμπάθησε!

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα.
Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν -νομιζω οτι ειμαι στη σωστη κατηγορια- εδώ και καιρό μια γάτα έρχεται συχνά έξω από την πόρτα μου. Είναι η μοναδική γάτα που έχω χαιδέψει ποτέ και τη συμπάθησα πάρα πολύ. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω και έχω μερικές απορίες!
Πρώτα από όλα, τι ακριβώς τρώει; :P Της δίνω σχεδόν κάθε μέρα μερικά αποφάγια ή λίγο ψωμί αλλά καμμία καλυτερη ιδεα εκτος απο το να παω να της πάρω τροφη; Επίσης, χρειάζεται να της βγάλω έξω ενα κουπάκι με νερό για να πίνει; Και τώρα το χειμώνα τι χρειάζεται για να την κρατάω στα ζεστά; Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλοσωρίσατε στο My Cat και Καλά Χριστούγεννα!!! :santa:

Χαίρομαι που ένα ακόμα γατάκι βρίσκει την αγάπη! Οι απορίες σου είναι φυσιολογικές, εφόσον δεν είχες ποτέ σου γάτα. Θα προσπαθήσω λοιπόν να βοηθήσω όσο μπορώ. Καταρχήν δεν κάνει να δίνεις στη γατούλα μαγειρευτό φαγητό για ανθρώπους.
Γιατί περιέχει αλάτι καθώς και άλλα συστατικά που όχι μόνο δεν κάνουν καλό στις γάτες, δεν τους δίνουν και τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να μαγειρεύεις για μια γάτα.. έτσι αν δεν είσαι έμπειρος, η συμβουλή μου είναι να το αποφύγεις. Πάρε μια ιδέα:
Συνταγή για "σπιτικό" φαγητό για γάτες
Κάνε μια "βόλτα" στην περιοχή Διατροφή για να αποφασίσεις τι θα προτιμούσες να της δίνεις. Κυκλοφορούν πολλές γατοτροφές στην αγορά, μια από τις οποίες θα σου είναι φαντάζομαι πιο εύκολο να δίνεις.
Για να την κρατήσεις ζεστή έξω, αν δεν υπάρχει κάποιο στεγασμένο μέρος, θα μπορούσες να πάρεις ένα σπιτάκι από πλαστικό και να το ντύσεις μέσα με καμιά κουβέρτα.
Αν όμως ζεις μόνος, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να την βάλεις στο σπίτι. Δεν θα το μετανιώσεις ποτέ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλιστα σε ευχαριστω! Καποτε ετσι ειχε ερθει στο σπιτι μας μια γατα παλι αλλα μετα απο καιρο την πατησε αμαξι και δε θελω να παθει και αυτη το ιδιο...

Αν η γάτα στειρωθεί στην πορεία, τότε θα περιπλανιέται λιγότερο και δεν θα κινδυνεύει τόσο. Σίγουρα όμως, ο καλύτερος τρόπος να την προστατέψεις, είναι να ζει μέσα στο σπίτι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back