Μια αλλιώτικη λίστα γάμου

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.

PATHFINDER
Παρασκευή 13:38

7383905.jpg

Ένα ζευγάρι από το Cheshire του Όρεγκον, έχει σοκάρει συγγενείς και φίλους με την λίστα γάμου τους η οποία περιλαμβάνει διάφορα ζώα όπως τίγρεις, ελέφαντες και λιοντάρια.
Οι Damon και Joannah Barnard ζήτησαν επίσης για δώρο ζέμπρα, πίθηκο, ρινόκερο και μια οικογένεια πιγκουΐνων.
Προτίμησαν να αποφύγουν παραδοσιακά δώρα όπως τοστιέρες, είδη μαγειρικής και ζήτησαν από τους φίλους τους να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα υιοθεσίας του ζωολογικού κήπου Chester.
Ο Damon, δικηγόρος από το Warrington, αναφέρει ότι με το ποσό των £1,120 θα μπορούσε να βοηθήσει κανείς στα έξοδα 27 διαφορετικών ειδών.

Προσθέτει επίσης: «Η Joannah προτίμησε κυρίως τα μικρά ζωάκια, αλλά εγώ κατάφερα να καταχωρήσω στη λίστα και μια γιγάντια χελώνα».
Η λίστα γάμου είναι έτοιμη:
Νυχτερίδες, σκυλάκια, αρκούδες, αφρικάνικες αφρικάνικες αντιλόπες, capybaras, χιμπατζήδες, Ασιατικοί ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, ιαγουάροι, λιοντάρια, μυρικαστικά, πιγκουΐνοι, κόκκινα πάντα, λιοντάρια της θάλασσας, μαύροι ρινόκεροι, τίγρεις, χελώνες, ζέμπρες.

PATHFINDER
//

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φανταζεστε τι θα γινει στο γαμο οταν το ενα θα αρχισει να κυνηγαει το αλλο?:D:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι, θέλω το σκυλάκι της φωτογραφίας! Τα γεννέθλια μου πέρασαν, το ίδιο κι η γιορτή μου, ο γάμος ήταν 2 χρόνια πριν, έρχονται όμως Χριστούγεννα!!! Μπορώ να ελπίζω ότι θα το πάρω δώρο από τον Αϊ-Βασίλη;:P
7383905.jpg

χμμμμμ καλε τι θα τα κανουν τοσα αγρια ζωα χαζοι ειναι

... Προτίμησαν να αποφύγουν παραδοσιακά δώρα όπως τοστιέρες, είδη μαγειρικής και ζήτησαν από τους φίλους τους να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα υιοθεσίας του ζωολογικού κήπου Chester.

Ο Damon, δικηγόρος από το Warrington, αναφέρει ότι με το ποσό των £1,120 θα μπορούσε να βοηθήσει κανείς στα έξοδα 27 διαφορετικών ειδών.

//
Ladycat: χμμμμμ καλε τι θα τα κανουν τοσα αγρια ζωα χαζοι ειναι

Μάλλον το έχετε καταλάβει λίγο λάθος... :hmm:

Με τη λίστα γάμου ζήτησαν να δοθούν χρήματα στο ζωολογικό κήπο για τη συντήρηση των άγριων ζώων:)

Α, τότε είναι πολύ έξυπνη ιδέα

Πολυ καλη ιδεα, και πρωτοτυπη!Μπραβο τους παντως!

εμ τοτε αλλαζει καλα εκαναν οι ανθρωποι λετε να χωρισω να ξαναπανρευτω κ να κανω κ εγω μια τετοια λιστα αλλα να δωθουν σε ενα συλογο που προφυλλασει τις γατες!!!!!!!!!!!!!!

Εγω θελω μια τιγρη βεγγαλης εναν μαυρο πανθηρα κι ανα παντα σιγουρα τα αλλα ας μου τα δωσουν σε πετσετακια εχεχεχεχεχ

Εγώ το σκεφτόμουν για το δικό μου γάμο! Από το σπίτι δεν λείπει τίποτα, χρήματα δεν θα βγάλουμε από το γάμο, είχα σκεφτεί να ανοιχτεί λογαριασμός και να δοθούν χρήματα σε κάποια φιλοζωική. Να πιασουν τόπο. Ολοι με ρωτανε τι να μας παρουν και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κατι. Αλλα ντράπηκα να το πω στο Γιαννη :redface: Ειναι κι οκόσμος τέτοιος που μάλλον δεν θα τους αρέσει. Μόνο μερικοί πολύ κοντινοι φιλοι και συγγενεις μου δεν θα με παρεξηγούσαν

Εμενα σκασιλα μοθ αν θα πουν οτι ειμαι τρελη δικος μου γαμος θα ειναι εχω δικαιωμα να ζητησω οτι θελω ε λοιπον θελω τιγρη τελεια και παυλα :)

Πολύ σωστά διευκρινίστηκε...Είναι πρόγραμμα υιοθεσίας ζώων το οποίο σημαίνει πως ένα ποσό πηγαίνει για τη τροφή και ιατρική περίθαλψή τους στο χώρο φυσικά που βρίσκονται. Και ο Αρκτούρος έχει τέτοιο πρόγραμμα (υιοθεσία αρκούδων).

Χρήματα σε ζωολογικό κήπο δεν έδινε ούτε με σφαίρες.
Αλλά μου άρεσε πολύ η ιδέα. Στο εξωτερικό μπορείς ακόμη και να υιοθετήσεις με αυτόν τον τρόπο δέντρα σε προστατευόενα δάση κλπ.
Και μη ξεχνάμε τα παιδάκια.
Όταν υπάρχει καλή θέληση, πάντα υπάρχουν τρόπο να βοηθήσεις ακόμη και με το γάμο σου τελικά !!!!
:up:

ολοι μπορουμε να υιοθετησουμε ενα ειδος ζωου που κινδινευει μεσω της www.wwf.gr αυτο ενοουσα με τις τιγρεις και τα παντα ακομη μπορει κανεις να υιοθετησει απο μακρυα ενα η περισοτερα παιδακια του τριτου κοσμου και να τα βοηθησει με εικοσι ευρω το μηνα στο www.actionaid.gr

Χριστινα ισως να τα δινατε σε καποιο ιδρυμα για παιδια?

Το σκεφτηκα κι αυτό. Δεν το αποκλειω. Τουλαχιστον σε πολύ κοντινούς μπορούμε να το πουμε και δεν θα μας παρεξηγήσουν. Προτιμώ όμως να βοηθήσω κανενα ζωάκι. Οχι πως υποτιμώ το εργο των οργανώσεων για παιδια

Σιγουρα!Αλλα δυστυχως ή ευτυχως, οι ανθρωποι ειναι περισσοτερο ευαισθητοποιημενοι σε θεματα που αφορουν παδια παρα ζωα!
Μια γνωστη μου, στο γαμο της, ανοιξε τραπεζικο λογαριασμο αντι για δωρα. Οποιος απο τους καλεσμενους ηθελε, κατεθετε οτι ειχε ευχαριστηση.
Και μετα με τον αντρα της εδωσαν τα χρηματα σε ιδρυματα!

Ειναι κρίμα πραγματικά να γεμίσει κανεις με πράγματα που δεν χρειαζεται ή που δεν του αρέσουν ενώ μπορεί να μαζευτεί ενα ποσό που θα δωθει κάπου να πιασει τόπο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back