mary-babis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Το γιατι το κανει δεν γνωριζω ακριβως,ομως οντως το κανουν παρα πολλα γατια.Το εκαναν και τα δικα μου οποτε και εγω πηρα αυτες τις βασεις τις πλαστικες,που μεσα μπαινουν τα αλουμινενια μπωλακια τους (ενα για το νερο και ενα για το φαγητο) και ετσι δεν υπαρχει προβλημα αναποδογυρισματος κλπ.Τα βρισκεις σε κτηνιατρεια ή πετ σοπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
ΕΙΡΗΝΗ.ΣΚ
Νεοφερμένο μέλος
Τσικος
Νεοφερμένο μέλος
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Τσικος
Νεοφερμένο μέλος
αααα!!εγω νωμιζα πος δεν το συμπαθει....γιαυτο και το λεω..........εεε τοτε το λατρεβει!δεν εχει τιποτα απλος του αρεσει το νερο δεν ειναι καο ολες οι γατες εχουν ελατοματα...μαλον χαρακτηριστικα...εε και εμενα ο γατος μου λατρεβει το χαμστερ μου...και αυτο περιεργο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος

Τσικος
Νεοφερμένο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
mary-babis
Δραστήριο μέλος

tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
. Κάποια περίοδο το έκανε πιο έντονα οπότε ακολούθησα την εξής τακτική. μόλις το έβλεπα έπαιρνα το μπολ (δεν την μάλωνα γιατί τότε θα το υιοθετούσε σαν αντίδραση στο οτιδήποτε) έδειχνα ότι ταλαιπωρούμαι (έχω συμπονετικό γατάκι
) και δεν της το ξανάβαζα για κανα τρίωρο. μετά της το άφηνα λίγο για να πιει και πάλι το έπαιρνα για δυο τρεις ώρες. σιγά σιγά της το άφηνα για περισσότερο χρόνο μέχρι που στο τέλος πια σκάβει το νερό πολύ σπάνιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
έδειχνα ότι ταλαιπωρούμαι (έχω συμπονετικό γατάκι)
χαχαχαχαχαχαχα...απιστευτη εισαι!!!!!!!!!!![]()
mary-babis
Δραστήριο μέλος
εμένα η δικιά μου το κάνει όταν είναι λίγο βρώμικο το νερό, όταν βαριέται ή όταν θέλει να πλυθεί. Κάποια περίοδο το έκανε πιο έντονα οπότε ακολούθησα την εξής τακτική. μόλις το έβλεπα έπαιρνα το μπολ (δεν την μάλωνα γιατί τότε θα το υιοθετούσε σαν αντίδραση στο οτιδήποτε) έδειχνα ότι ταλαιπωρούμαι (έχω συμπονετικό γατάκι
) και δεν της το ξανάβαζα για κανα τρίωρο. μετά της το άφηνα λίγο για να πιει και πάλι το έπαιρνα για δυο τρεις ώρες. σιγά σιγά της το άφηνα για περισσότερο χρόνο μέχρι που στο τέλος πια σκάβει το νερό πολύ σπάνια

Αντε!!!Και επιασε;;;Εμενα παντως δεν νομιζω να πιασει γιατι απο συμπονια αλλο τιποτα ο δικος μου!!!!Ουτε καν σημασια θα μου δωσει...στο κλ@@@μο σου λεω!!!!!Και βρωμικο νερο δεν εχει αυτος ο μπιχλας το βρωμιζει που χωνει μεσα τις πατουσες του!!Αλλα ακομα δεν καταλαβαινω τι μπορει να φταιει το να βαριεται και παλι μου κανει απιθανο γιατι μολις του βαλω λιγο καθαρο νερο τοτε ακριβως παει για σκαψιμο...πφφφφ αβυσσος η ψυχη της γατας!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsirene
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Τις προάλλες είχα ένα τάπερ στο νιπτήρα με λάδια και το είχα γεμίσει νερό για να το πλύνω αργότερα...
Μου ήρθε ο κύριος άνετος και ωραίος,ο μισός ήταν μούσκεμα,βρώμαγε λαδίλες...υποθέτω το ευχαριστήθηκε....

mary-babis
Δραστήριο μέλος
Αχ και μενα μου το κανει αυτο με τα απλυτα πιατα.Συνηθως βαριεμαι να τα πλυνω εκεινη τη στιγμη και μενουν λιγο στον νεροχυτη.Και τον βλεπω τσουπ-τσουπ πηγαινει στο τηγανι που χρησιμοποιησα κ αρχιζει το γλυψιμο!!!Απλα το μαζευω αμεσως γιατι δεν θελω να τρωει τα καμμενα λαδια εντελως ανθυγειηνο!!!!Παντως κ εγω βλεπω οτι προτιμαει να πινει νερο απο τις βρυσες παρα απο το πιατακι του.Το αναποδο το γατι μου!!!!!!!Στα γατόνια μου αρέσει να πίνουν απ'οτιδήποτε ¨απαγορευμένο¨....
Τις προάλλες είχα ένα τάπερ στο νιπτήρα με λάδια και το είχα γεμίσει νερό για να το πλύνω αργότερα...
Μου ήρθε ο κύριος άνετος και ωραίος,ο μισός ήταν μούσκεμα,βρώμαγε λαδίλες...υποθέτω το ευχαριστήθηκε....![]()
speri
Διάσημο μέλος
!!!! Την αλλη φορα παραλιγο να τη βαλω μεσα στο μπολ και αφου καταλαβε οτι εκει εχει νερο επινε για ποση ωρα!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool