Έχω μία απορία για τους πατεράδες των γατών. Είναι κάτι που ήθελα να ρωτήσω εδώ και καιρό αλλά ποτέ δε το θυμηθήκα!
Ποτέ μέχρι τώρα!
Γιατί οι πατεράδες των γατιών, θέλουν να σκοτώνουν τα μικρά τους;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
εχω διαβασει οτι οι γατομπαμπαδες (γενικος οι γατοι)σκοτονουν τα μικρα τους ωστε να ζευγαροσουν με αλλη γατα.οι ξενοι γατοι σκωτονουν τα μικρα μιας γατας ωστε αυτη να ειναι ελευθερη και να ζευγαρωσει με την μαμα τους.φιλακια σε ολες της μουσουδιτσες τζινα αλεξαντερ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και μιας και είδα ότι δεν έχεις πολύ καιρό εδώ, καλωσήρθες!
Εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι τα σκοτώνουν επειδή τα αρσενικά ζευγαρώνουν με τη μαμά τους, απλά ήθελα ν' ακούσω κι άλλες γνώμες!
Φιλάκια απ' τα τρία μου γατιά το Louxor, τη Lily και τον Lucky!!! 
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ημουν μικρούλα τότε κ φοβήθηκα πως θα έτρωγε κ τα υπόλοιπα... Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό αλλά ήταν πολύ τρομερό!!!

Μήπως επειδή την ζώρισαν πολύ, γιατί έχω διαβάσει πως όταν η γάτα δυσκολεύεται να γενίσει (συνήθως στην πρώτη της γέννα) μετά σκοτώνει, πνίγει ή τρώει τα μικρά της! 
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το φονο των μικρων λεοντων κανουν και τα μεοεισερχομενα στο "χαρεμι" αρσενικα λιονταρια για τον ιδιο λογο
ναι.........βασικα τα νεοεισερχομενα λιονταρια τρωνε τα μικρα λιονταρακια του προηγουμενου πατερα για να ειναι "ελευθερη" η λιονταρινα απο μικρα,ετσι ωστε να ζευγαρωσει μαζι τους και να φερει στον κοσμο τα δικα τους λιονταρακια........ειναι πολυ σκληρο....αλλα ειναι ο νομος της φυσης ετσι...το εχουν στο ενστικτο τους...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool