Μια βοήθεια για Θεσσαλονίκη

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Παιδια μια βοηθεια άμεσα. Έχουν στην Καλαμαρια εθνικης αντιστασεως στο LIDL διπλα σε μια εταιρια αδια η οποία ήταν η FIAT ΕΣΚΙΑΔΗΣ Α.Ε. εγλωβισμένη μια γάτα. Πήρα το πρωι τηλ κ βρήκα τον διαχειριστη με τα κλειδια κ με πήρε τώρα να πάω μέχρι τις 8 να το βγάλουμε γτ πήγε κ δεν βρήκε το γατί. Εγώ είμαι στη δουλειά κ σχολάω αργά βράδι. Το γατι το τάισα το πρωι αλλα ήταν κοκαλιαρικο κ έκλεγε. το τηλ του κυριου Στελλιου (ετσι τον λενε τον διαχειριστη) ειναι ***** . Το γατι είναι πορτοκαλί. Σας παρακαλώ απλα 10 λεπτα υπόθεση να βγει το γατακι ειναι γτ ειναι τεραστιος ο χωρος κ αυτος δεν το βρήσκει κ μπορει να χώθηκε λεει παραπανω μέσα κάπου κ τις άλλες μέρες θα έχει λέει δουλειες κδεν μπορει να ασχοληθει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Μια βοήθεια για Θεσσαλονίκη ΣΟΣ ΣΟΣ!!!!!!!!!

Πηγαίνω τώρα με τον αδερφο μου. Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ απειρα ευχαριστω!!! κ να σημειώσω ότι ολοι που μίλησα στο τηλ ήταν απειρα ευγενικοί. και απο την Fiat κ ο κυριος.

γεια σου φίλη του φόρουμ...
για να καταλάβω...
θα θελες να τηλεφωνήσουμε δηλαδή στον διαχειριστή;
ή θέλεις να συγκεντρωθεί μια ομάδα διάσωσης;
το γατάκι μετά τί θα γίνει;

απλά για περισσότερες εξηγήσεις ρωτάω... ευχαριστώ!

coffeeblack εκτός το τέλειο nick που έχεις [λάτρης του black coffee εδώ] είσαι και πολύ μα πολύ άμεση στις ενέργειές σου!
καλή επιτυχία!

λοιπον ο διαχειριστης θα είναι σε μισή ώρα εκει λέει απλα η ετερια είναι μεγαλη (και άδεια) κ το γατι έχει παγιδευτει εκει. αυτος πήγε το πρωι κ δεν μπορεσε να το βγαλει έξω, πήγαινε απτη μια μερια , εφευγε αυτό απτην άλλη. απλα θέλει καποιον που ξερει απο γάτες -_- να βοηθησει να το βγαλουμε πριν πεθανει απτην πείνα κ το φοβο. το γατακι ιδεα δεν έχω, αλλα μια κοπέλα που δουλευε εκει πριν μεταφερθει η εταιρια μου ειπε ότι το γατι αυτο έμενε στην αυλη απο πισω για 1-2 χρονια, ηταν της γειτονιας κ το ταιζαν λεει. απλα Coffeblack αν μπορεις να παρεις τον διαχειριστη να μιλισετε η στειλε το τηλ σου με Pm να του το δωσω να σε παρει

συγγνωμη για τα ορθογραφικα γραφω οπως να ναι γτ βιαζομε κ εχω αγχος :(

παιδιά μάλλον η συντονισμένη ενέργεια καλό θα είναι να γίνει με μια γατοπαγίδα!
και μάλιστα να τοποθετηθεί με το φως της μέρας να βλέπουμε και τι κάνουμε...

κορίτσια την βοηθειά σας!!!!
το γατάκι από ότι λέει η φίλη είναι άγριο...αν το πιάσουμε και το στειρώσουμε, μπορούμε μετά να το αφήσουμε στο δρόμο ή πρέπει να του βρούμε σπίτι φιλοξενείας; γιατί όπως μου τονίζει το κορίτσι που άνοιξε το θέμα είναι άγρια γάτα μεγάλη και μη εξημερωμένη

κάθε άποψη θετική
εύχομαι τα παιδιά που έσπευσαν να μη ταλαιπωρηθούν!
ευχαριστώ!

Παιδια με πηρε ο κυριος, ειπε η Coffeblack και ο αδερφος της απεγκλωβησαν τον γατο ο οποιος εφυγε με 1000 απτην εταιρια (δυστηχως η ευτηχως για να τον στειρωναμε) αλλα τουλαχιστον ελευθερωθηκε! Μας ευχαριστησε και είπε οτι μακαρι να υπηρχαν και αλλοι σαν κ εμας κ τετοια ομορφα λογια xD Ευχαριστω απειρα την Coffeblack και τον αδερφο της ΑΠΕΙΡΑ !!!!!!!! <3

μπράβο τα παιδιά!!!!!!
αυτό θα πεί δράση άμεση χωρίς δυσταγμούς...
και ο υπεύθυνος ήταν πολύ ευγενικός και συνεργάσιμος...

Ουφ άργησα να γράψω γιατί μόλις γυρίσαμε από το νοσοκομείο...

Το γατάκι (όπως ήδη πληροφορηθήκατε) το βγάλαμε από το μαγαζί!!!:clapup::clapup::clapup: Το καημένο ήταν τόσο, μα τόσο, τρομακρατημένο! Στην αρχή που το είδα φαινόταν κατατονικό και νόμισα οτί θα ήταν εύκολο να το πιάσουμε. Αμ δε...:P Μόλις μπήκαμε μέσα έτρεχε σε όλο το χώρο, κατέβαινε στο υπόγειο και ξανανέβαινε πάνω, σπινιάριζε στο πάτωμα, πήδούσε και χτυπιόταν πάνω στη τζαμαρία, είχε αφινιάσει!Ήταν αδύνατον να το πίασεις. Ούτε καν η κονσερβα δεν κατάφερε να το δελεάσει. Τελικά ομως τέλος καλό,όλα καλά!:D Μόλις είδε μια πόρτα ανοιχτή έγινε Λούης!

Μια προσπάθεια του αδερφού μου να του μπλοκάρει την είσοδο στο υπόγειο εξελίχτηκε σε συμπλοκή αδερφού-γάτας, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αποκτήσει μερικές διόλου ευκαταφρόνητες δαγκωματιές και γρατζουνιές, που μας οδήγησαν στο νοσοκομειο. Ευτυχώς δεν χρειάστηκαν ράμματα, μόνο αντιτετανικός ορός.

Να αναφέρω ότι ο κύριος Στέλιος ήταν πάρα πολύ ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει. Κηνυγούσε και αυτός τη γάτα στο υπόγειο, έτρεχε να κλείσει πόρτες αποθηκών, χωρίς αυτόν δεν θα τα καταφέρναμε!

Τέλος, σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Και κυρίως πολλά μπράβο στη Naiva που μας πληροφόρησε για το γεγονός και επικοινώνησε με τους υπεύθυνους!

Μπραβο κι απο μενα coffe black μαρινα ειδα μια κλιση σου ενω δουλευα το απογεμα αλλα σημερα κα χτες εχουμε τρελαθει με το τσιρκο στη λαρισσα και ενα γατακι μου ξεφυγε στο κηπο και σταθηκε αδυνατο να απατησω εκτος απο τις 2-4 σε οσους πηραν.
Αν θελησετ να το πιασουμε μπορουμε να το βαλουμε στο προγραμμα

Μπράβο κορίτσια αυτό έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο. Ελπίζω ο αδερφός σου να είναι καλά και να μην έχει πρόβλημα:)

πραγματικα μπραβο...πρωτα σε αυτην που εγραψε για το γεγονος(σορυ αγαπουλες αλλα τωρα δεν θυμαμαι νικ ...)και δευτερον στον αδελφο της κοπελας..και σε οσους βοηθησαν σε αυτη τηνη απεγκλωβιση...τουλαχιστον δεν θα πεθανει το γατακι τοσο αδοξα...:)

Μπραβο Naiva και μπραβο coffe black γαι την αμεση ανταποκριση σου στον απεγκλωβισμο του γατουλη.
Στην περιοχη και νομιζω δυο η τρια μαγαζια πιο πανω ειναι ενα κομμωτηριο που η ιδιοκτητρια του εχει και φροντιζει καποια ζωα στην πρασια της οικοδομης που ειναι το μαγαζι της. Ειναι πολυ πιθανον ο γατουλης να ειναι καποιο απο τα ζωα της.

Ευχαριστώ και περαστικά στον αδερφό σου Coffeblack :( . Gelly01 μου το πε ι γραμματέας στη Fiat αυτό με το κομμωτήριο μάλλον ναι από εκεί θα ήταν. Πάντως με εκπλήσσει το γεγονός ότι ήταν τόσο ευγενικοί μαζί μου. Νόμιζα ότι θα το σηκώσουν το τηλ κ θα με έβριζαν ή θα έλεγαν είσαι καλά κοπέλα μου γιαυτό μας παίρνεις??

Ευχαριστώ και περαστικά στον αδερφό σου Coffeblack :( . Gelly01 μου το πε ι γραμματέας στη Fiat αυτό με το κομμωτήριο μάλλον ναι από εκεί θα ήταν. Πάντως με εκπλήσσει το γεγονός ότι ήταν τόσο ευγενικοί μαζί μου. Νόμιζα ότι θα το σηκώσουν το τηλ κ θα με έβριζαν ή θα έλεγαν είσαι καλά κοπέλα μου γιαυτό μας παίρνεις??

Γενικα στην συγκεκριμενη γειτονια Naiva, υπαρχουν πολλοι φιλοζωοι που φροντιζουν και ταιζουν τα αδεσποτα ζωα. Ειναι ανθρωποι με πολλες ευαισθησιες και γειτονια που δεν εχω ακουσει προβλημα φολας η κακοποιησης.
Μπραβο σας και παλι και χαιρομαι που οι εθελοντες για τα αδεσποτα και ειδικοτερα τα γατια της πολης μας γινονται ολο και περισσοτεροι.

Γενικα στην συγκεκριμενη γειτονια Naiva, υπαρχουν πολλοι φιλοζωοι που φροντιζουν και ταιζουν τα αδεσποτα ζωα. Ειναι ανθρωποι με πολλες ευαισθησιες και γειτονια που δεν εχω ακουσει προβλημα φολας η κακοποιησης.
Μπραβο σας και παλι και χαιρομαι που οι εθελοντες για τα αδεσποτα και ειδικοτερα τα γατια της πολης μας γινονται ολο και περισσοτεροι.

Καλά μόνο έγώ έπεσα στην εξαίρεση της γειτονιάς? :( Ένα βράδυ άφησα λίγες κροκέτες δίπλα σε ένα δέντρο και για κακή μου τύχη ένας κύριος μεγάλης ηλικίας ήταν στο μπαλκόι του, και μόλις με είδε άρχισε να φωνάζει ότι αν θέλω να ταίζω τα αδέσποτα να τα μαζέψω σπίτι μου και άλλα τέτοια ωραία. Μετά βγήκε και η γυναίκα του και μου φώναζαν παρέα!:P

Ευχαριστούμε για τα "περαστικά", τα χρειαζόμαστε. Ο δεξιός παράμεσος του αδερφού μου είναι τούμπανο και δεν μπορεί να τον κουνήσει και στο πόδι του έχει κάτι δαγκωματιές λες και τον έφαγε λιοντάρι! Δεν φανταζόμουν ότι μια γάτα μπορούσε να κάνει τόσο μεγάλη ζημιά! Τόσο χρόνια την βγάζαμε καθαρή μόνο με μερικές επιφανειακές γρατζουνιές.

Πάντως χαίρομαι που ανακαλύπτω ότι μέλη του φόρουμ μένουμε στην ίδια γειτονιά!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back