Μια βοήθεια για να μεγαλώσω ένα ορφανό γατάκι που θηλάζει ακόμα.

Απάντηση: Μια βοήθεια για να μεγαλώσω ένα ορφανό γατάκι που θυλάζει ακόμα.

Με λενε Κατερινα ειμαι 12 χρονων ειμαι μικρη μα ξερω τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις.Καλυτερα να το βαλεις να κοιμαται σε ενα καλαθι στο οποιο κατω απο το μαξιλαρι θα του του βαλεις μια θερμοφορα ωστε να διατηρειτε ζεστο πρεπει να το σκεπαζεις ωστε να μην κρυωνει.Αφου δεν δεχεται απο την συριγκα τοτε σημαινει οτι εχει μεγαλωσει η οτι δεν του αρεσει το γαλα πολλα γατακια εχουν αλλεργια στην λακτοζη.Αν θελεις να τρεφεται σωστα τοτε να του δωσεις σε ενα μπολ γαλα με τριμμενα μπισκοτα μεσα.Αν θες να το δωσεις προσφερομαι να το παρω αν φυσικα το δινεις.Θες να μαθεις περισσοτερα?Τοτε μπαις στο google η στο whiskas.gr.Στειλε μου email εδω στο my cat αν θες να μαθεις περισσοτερα.sorry για τα ορθογραφικα λαθη.Καλη τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εννοεις μπισκοτα τριμμενα;;; τα ανθρωπινα;;; τοτε δεν κανει,γιατι εχουν ζαχαρη και απαγορευεται στις γατες η ζαχαρη,οπως και πολλα αλλα τροφιμα.:)

Να προσθεσω οτι το θεμα αυτο..εχει τωρα 3 μηνες που εχει γραφτει..οποτε το γατακι ήδη θα τρωει κανονικη τροφη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω να εννοει την ξηρα τροφη οταν λεει μπισκοτα γιατι αν δεν εννοει αυτα τοτε καλα θα ηταν να παει στον κτηνιατρο μια βολτα για εξετασεις . .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back