vicki v.
Δραστήριο μέλος
Μιας και είσαι ακόμα Ελλάδα, δεν έρχεσαι Αθήνα το άλλο Σ/Κ (αν θυμάμαι καλά δεν μένεις Αθήνα τώρα) να σε γνωρίσουμε επιτέλους κι από κοντά?
Πολύ θα το θελα Κατερινάκι αλλά το επόμενο Σ/Κ θα πάω Άμστερνταμ. Έχει έρθει ο καλός μου, και θα πάμε ένα ταξιδάκι. Μετά πάλι αυτός Αμερική, κι εγώ εδώ. Θα ξανάρθω πολλές φορές Αθήνα μέχρι να φύγω, θα το κανονίσουμε

υ.γ. Μένω Βόλο με τους δικούς μου αυτή τη στιγμή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά να περάσετε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ellie1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος
χαχα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ωραίο ταξιδάκι!!!Καλά να περάσετε!!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!

milou
Νεοφερμένο μέλος
Φοβαμαι μηπως δεν το δεχθει ,αν και θα παρω αρσενικο.θΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ!
eva2
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καλο θα ηταν να μην εξετασεις τοσο το φυλο οσ τον χαρακτηρα του ζωου αν και ειναι αληθεια οι περισσοτερες στριγγλιτσες γατες ειναι θυληκες. Πολλες θελουν αποκλειστικοτητα ενω οι αρσενικοι δεν εχουν τοσα πολλα μεταξυ τους τουλαχιστον στα δικα μου που ειναι στειρωμενα.Εχω και μια γατα περσιασ 4 χρονων, και ειναι παρα πολυ αντικοινωνικη.και εμενα συνεχεια κοιμαται και κοιμαται κατω απτα σκεπασματα και απο τισ κουρτινεσ.Ηδη ειμαι στη διαδικασια να βρω δευτερο γατακι , μπας και αλλαξει καθολου ο χαρακτηρας της.
Φοβαμαι μηπως δεν το δεχθει ,αν και θα παρω αρσενικο.θΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ!
milou
Νεοφερμένο μέλος
Η δικη μου ειναι περσικη θυληκια,ειναι αρκετα αντικοινωνικη αλλα ποτε μα ποτε οποτε εχουμε κοσμο στο σπιτι δεν θα βγαλει νυχια ή θα ορμηξει.Πολυ απλα θα κατσει σε αποσταση ασφαλειας και αν καποιος πλησιασει να την χαιδεψει θα αποφυγει ευγενικα το αγγιγμα και θα παρει δρομο για αλλο δωματιο.Ειναι 4 χρονων τωρα, και επειδη βλεπω οτι σιγα σιγα αποστασιοποιηται ακομα και απο εμας,(πας να την παρεις αγκαλια και τραβιεται αν δεν θελει και δεν περναει και πολλες ωρες μαζι μας), αποφασισαμε να τις φερουμε ενα νεο μικρο αρσενικο αδερφακι.
Το εψαξα αρκετα στο αν ειναι καλη ιδεα για να την κανει να γινει λιγο πιο κοινωνικη, και πουθενα δεν διαβασα κατι στο να με αποτρψει απο αυτη μου την κινηση.
Εσεις τι λετε? Θ α το δεχθει το νεο μελος εστω και αν της παρει καποιο διαστημα? ή με τον χαρακτηρα που εχει δεν προκειται να το δεχθει ποτε?????
Παρακαλω οποιος εχει ζησει κατι παρομοιο ας μου πει την γνωμη του!!!

anabou
Διάσημο μέλος
milou
Νεοφερμένο μέλος
Στο θεμα μου παλι, λετε να μην το δεχθει η δικια μου το μικρο?Επειδη ειναι αρκετα κακομαθημενη και εγωιστρια?Θελω τοσο πολυ να τις "κανω" ενα αδερφακι , αλλα φοβαμαι για την εξελιξη.Υπαρχει περιπτωση να παθει καταθλιψη?
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
να ρωτησω και κατι ασχετο,"εξωτικο"τι ακριβως εννοεις?ειναι ρατσα
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Δεν σου γράφω τις γνωστές συμβουλές για τις πρώτες μέρες γιατί υποθέτω ότι τις ξέρεις και σίγουρα υπάρχουν πιο ειδικοί στο φόρουμ από μένα για να σε βοηθήσουν.
Καλή τύχη σας εύχομαι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool