Μια γάτα πάντα μούσκεμα!

marina papas

Νεοφερμένο μέλος

Ο marina papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
καλημέρα παιδιά!

έχω έναν γατούλη 5 μηνών που εμφανίζει μια περίεργη συμπεριφορά τελευταία. όταν θέλει νερό, δεν πίνει από το μπολάκι του αλλά είτε το αναποδογυρίζει και πίνει το νερό από κάτω είτε βάζει το πόδι του μέσα στο μπολ και μετά το γλύφει. επίσης ανεβαίνει συνέχεια στο νυπτήρα του μπάνιου και περιμένει να του ανοίξω τη βρύση ή ακόμα γλύφει τη μπανιέρα αν είναι βρεγμένη ή βγαίνει στο μπαλκόνι να πίνει από το πάτωμα όταν βρέχει. γενικά πίνει νερό από παντού αλλά δυσκολεύεται με το μπολάκι, με συνέπεια να είναι πάντα μούσκεμα και όταν πάει στην άμμο να κολλάει πάνω του και να τη μεταφέρει σε όλο το σπίτι! έχω αλλάξει πολλά μπολάκια και φροντίζω να τα καθαρίζω συνέχεια, αλλά τίποτα , έχει κανείς καμία ιδέα???

thanks,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Καταρχην το μπολακι ειναι πλαστικο?
Προτιμησε ενα πηλινο η γυαλινο και κατα προτιμηση λιγο βαρυ, ωστε να μη μπορει να το αναποδογυριζει.
Αυτο με τις βρυσες - μπανιερες - λεκανες, νομιζω το εχουν ολα. Απο τη βρυση, ειναι γιατι προτιμουν το τρεχουμενο, φρεσκο καθαρο νερακι. Γι'αυτο να του βαζεις φρεσκο νερακι καθε μερα. Εγω μαλιστα βαζω 4 -5 φορες τη μερα φρεσκο νερο, το πινουν, αλλα εξακολουθουν να πινουν απο οπου βρουν!
Και φυσικα οταν τελειωνω απο το μπανιο, η μεγαλη μου μπαινει στη μπανιερα και αναλαμβανει το γλυψιμο - καθαρισμα της!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το πρόβλημα με το αναποδογύρισμα του μπωλ το είχα και εχω, μεχρι που το αντικατέστησα με ένα που είναι πάνω σε βάση (συνήθως ειναι διπλά αυτά αλλα με βόλεψαν καθότι είναι και 2 τα γατιά μου) που δεν μπορεί να το γυρίσει..το ποδαρακι εξακολουθεί κατα διαστηματα να το βάζει μέσα..

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση,

όπως είπα και στο μήνυμά μου έχω αλλάξει πολλά μπολάκια, αυτό που έχω τώρα είναι κεραμικό και αλλάζω το νερό πολλές φορές τη μέρα για να είναι φρέσκο.
'Οπως καταλαβαίνω πρόκειται για αρκετά συχνή γατίσια συμπεριφορά οπότε θα προσπαθήσω να αντικαταστήσω το μπολάκι με κάτι πιο σταθερό !!!

Ναι, και καλό θα ήταν το μπάνιο γενικότερα η πόρτα κλειστή. Έχει πολλούς κινδύνους, ουσίες, απορρυπαντικά κλπ κλπ.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back