Βαλλεριάνα
Νεοφερμένο μέλος
Η Βαλλεριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
19-05-10
21:57
Πριν περιπου 7 χρονια σ ενα αμπελι ακουσα ενα μωρουδιακο νιαουρισμα γατας. Οταν εφτασα αντικρυσα ενα λευκο γατακι με κλειστα ματια να κλαιει σαν τρελο, το πηρα αγκαλια και το εφερα σπιτι. Ανα 4 ωρες καθημερινα με μια συριγγα το ταιζα γαλα εβαπορε και αργοτερα μεγαλωνοντας αρχισα να ανακατευω κονσερβα και μαγειρεμενο φαγητο, κρεας κυριως.
Η γατουλα αρχισε να μεγαλωνει ωσπου αποφασισαμε στο σπιτι να της δωσουμε ενα ονομα που να την χαρακτηριζει και καταληξαμε στο κωλος! Θα σας πω πως καταληξαμε στο ιδιομορφο αυτο ονομα. Η γατουλα ειχε την ταση να ακολουθει μονιμως ατομα του σπιτιου, επισκεπτες κτλ.. μεχρι και τον ταχυδρομο. Αναφερθηκε καποια στιγμη η φραση <Μα που παει αυτο το πιτσικοκωλο>? Πιτσι δεν ελεγε να την πουμε οποτε το κοψαμε και Κωλος εγεννετο! Αυτο το γατι ειχε τοση πλακα πεινουσε παντοτε και υπερβολικα που πραγματικα το στομα της ηταν σαν φτυαρι λες και προσπαθουσε να μαζεψει οση περισσοτερη τροφη γινοταν, να φανταστειτε εθαβε φαγητο στον κηπο για μην ξεμεινει ποτε! Ο Κωλος εκανε συνολικα πανω απο 10 γεννες μεχρι που μια μερα εφυγε απο το σπιτι και αφησε και τα γατια της τελευταιας γεννας πισω να τα μεγαλωσω εγω. Αυτη ηταν η γιαγια ολων των γατιων συνολικα που περασαν απο τα χερια μου εως και σημερα. Την πρωτη φορα που την πηγα στον κτηνιατρο κοντεψε να τον ξεσκισει τον ανθρωπο και επειδη ειχε την ταση, παρολο που ηταν υγιεστατη, να φυσαει τη μυτουλα της αξαφνα (δεν φτερνιζοταν) γεμισε εκεινη την ημερα τον κτηνιατρο μυξουλες και μετα με τα χερακια της εκρυβε το μουσουδακι της σαν απο ντροπη! Αυτη η γατα ηταν η πρωτη γατα που ειχα και ηταν υπευθυνη για το γεγονος οτι ειχα βρεθει με 17 γατες γιατι ηταν και λιγακι κουνιστρα και τους γαμπρους τους εβρισκε δυο δυο. Να ναι καλα οπου κι αν ειναι το φτυαρι μου!
Η γατουλα αρχισε να μεγαλωνει ωσπου αποφασισαμε στο σπιτι να της δωσουμε ενα ονομα που να την χαρακτηριζει και καταληξαμε στο κωλος! Θα σας πω πως καταληξαμε στο ιδιομορφο αυτο ονομα. Η γατουλα ειχε την ταση να ακολουθει μονιμως ατομα του σπιτιου, επισκεπτες κτλ.. μεχρι και τον ταχυδρομο. Αναφερθηκε καποια στιγμη η φραση <Μα που παει αυτο το πιτσικοκωλο>? Πιτσι δεν ελεγε να την πουμε οποτε το κοψαμε και Κωλος εγεννετο! Αυτο το γατι ειχε τοση πλακα πεινουσε παντοτε και υπερβολικα που πραγματικα το στομα της ηταν σαν φτυαρι λες και προσπαθουσε να μαζεψει οση περισσοτερη τροφη γινοταν, να φανταστειτε εθαβε φαγητο στον κηπο για μην ξεμεινει ποτε! Ο Κωλος εκανε συνολικα πανω απο 10 γεννες μεχρι που μια μερα εφυγε απο το σπιτι και αφησε και τα γατια της τελευταιας γεννας πισω να τα μεγαλωσω εγω. Αυτη ηταν η γιαγια ολων των γατιων συνολικα που περασαν απο τα χερια μου εως και σημερα. Την πρωτη φορα που την πηγα στον κτηνιατρο κοντεψε να τον ξεσκισει τον ανθρωπο και επειδη ειχε την ταση, παρολο που ηταν υγιεστατη, να φυσαει τη μυτουλα της αξαφνα (δεν φτερνιζοταν) γεμισε εκεινη την ημερα τον κτηνιατρο μυξουλες και μετα με τα χερακια της εκρυβε το μουσουδακι της σαν απο ντροπη! Αυτη η γατα ηταν η πρωτη γατα που ειχα και ηταν υπευθυνη για το γεγονος οτι ειχα βρεθει με 17 γατες γιατι ηταν και λιγακι κουνιστρα και τους γαμπρους τους εβρισκε δυο δυο. Να ναι καλα οπου κι αν ειναι το φτυαρι μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
19-05-10
22:18
" ηταν υπευθυνη για το γεγονος οτι ειχα βρεθει με 17 γατες γιατι ηταν και λιγακι κουνιστρα και τους γαμπρους τους εβρισκε δυο δυο. "
Δεν νομίζω ότι είναι υπεύθυνη καμμία γάτα για τα γατιά που αφήνει πίσω της. Υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι άνθρωποι που δεν στειρώνουμε τα ζώα , τα αφήνουμε να γεννάνε ανεξέλεγκτα και να γεμίζουν τον κόσμο αδέσποτα που δεν φταίνε σε τίποτα.
Ελπίζω κι εύχομαι ότι αν πριν 7 χρόνια δεν είχες καταλάβει την σημασία της στείρωσης, τώρα πια να ξέρεις πόσο σημαντική είναι.
Δεν νομίζω ότι είναι υπεύθυνη καμμία γάτα για τα γατιά που αφήνει πίσω της. Υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι άνθρωποι που δεν στειρώνουμε τα ζώα , τα αφήνουμε να γεννάνε ανεξέλεγκτα και να γεμίζουν τον κόσμο αδέσποτα που δεν φταίνε σε τίποτα.
Ελπίζω κι εύχομαι ότι αν πριν 7 χρόνια δεν είχες καταλάβει την σημασία της στείρωσης, τώρα πια να ξέρεις πόσο σημαντική είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαλλεριάνα
Νεοφερμένο μέλος
Η Βαλλεριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
19-05-10
22:31
Φιλη Βουλα οταν λεω η γατα ηταν υπευθυνη εννοουσα ηταν η αιτια που απεκτησα τοσες πολλες γατουλες και ηταν σαν μια μικρη κοινωνια. Αυτο ειπα, οχι οτι εφταιγε η γατα, καλα εκανε και γενναγε και ηταν ολα τους υγειη. Στειρωση δεν εκανα και τασσομαι υπερ αυτης οταν μια γατα ειναι εσωτερικη αν ομως εχεις πολλες γατες λιγο δυσκολο να πληρωσεις τοσα. Τωρα πλεον ομος που εχω δυο ειμαι σε θεση να το κανω για να ειναι και εκεινες ασφαλης και τα αλλα γατακια. Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Celestianna
Νεοφερμένο μέλος
Η 'Άννα Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
15-12-10
15:25
Κι εγώ θέλω 17 γάτες! :Ρ
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
16-12-10
08:07
Μου αρέσει που δεν θέλατε το Πίτσι και κρατήσατε το Κώλος, αχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!
Στείρωση, στείρωση, στείρωση!!! Δεν χρειάζεται να γράψω τους λόγους.
Εύχομαι η Κώλος να είναι καλά...
Στείρωση, στείρωση, στείρωση!!! Δεν χρειάζεται να γράψω τους λόγους.
Εύχομαι η Κώλος να είναι καλά...
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
04-01-11
23:56
Πολυ ενδιαφερουσα η ιστορια σου.Ελπιζω ο Κωλος να ειναι καλα οπου και αν βρισκεται αυτη τη στιγμη και καλη τυχη με τις υπολοιπες γατουλες σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki