Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

από εκεί κ πέρα το πως διαχειρίζεται ο καθένας την προβολή του ή όχι είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Δεν νομίζω ότι θα διαφωνήσει κανείς μαζί μου σε αυτό.
Το αν κάποιοι θέλουν να κομπάζουν κ να το φωνάζουν είναι οκ, αν κάποιοι θέλουν να είναι σεμνοί είναι οκ...ο καθενας ας κάνει ότι θέλει κ ας μην χαλάμε ένα θέμα που είναι από μόνο του ελπιδοφόρο και πρέπει, θα το ξαναπώ πρέπει να κοιτάμε την ουσία

ούτε τις προσωπικές μας αντιπάθειες ή συμπάθειες κ σε καμία περίπτωση να μην ισχύσει αυτό που λέει ο λαος μας, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα (Επειδή εγώ δεν έχω κατσίκα..
) εγώ για παράδειγμα αρθρογραφώ σε διάφορα μέσα, δεν χρησιμοποιώ όμως το όνομα μου... δεν τα ανακοινώνω ούτε κεν εδώ παρά ελάχιστες φορές..

είναι δικαίωμα μου κ σιγά μην με κρίνει κ κανείς. Κάνω το καλό κ το ρίχνω στο γυαλό

Εύχομαι στη Gelluy να συνεχίσει την τόσο καλή δουλειά

κ κλείνω την μικρή παρένθεση εδώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ εδώ στο σάιτ, τόσα χρόνια τώρα, δε γνωρίζω κανέναν να αυτοπροβάλλεται ούτε να κομπάζει. Δε διέκρινα ποτέ προσωπικές ματαιοδοξίες. Εκτιμώ πολύ όλα τα μέλη.
Όλες και όλοι, επώνυμα ή ανώνυμα, είναι προσεκτικοί, ελάχιστοι - λίγο πιο εκρηκτικοί χαρακτήρες - σπάνια φωνάζουν ή ξεπερνούν τα όρια, όλοι βοηθάνε τα ζώα και καμιά φορά αναφέρονται στον εαυτό τους όπως έκανε η Τζέλυ. Ποτέ δεν το εξέλαβα ως αυτοπροβολή.
Όταν κάνει κάποιος κάτι δημιουργικό έχει την ανάγκη να το μοιραστεί με τους άλλους. Είναι πολύ φυσικό.
Απλά αυτό που έθιξα είναι ότι προτιμώ την επωνυμία από την ανωνυμία για τους λόγους που προανέφερα.
Όσο για τα δικά σου άρθρα και επώνυμα αν τάγραφες πάλι στο γυαλό θα έπεφταν.
Όμως, ίσως τη συζήτηση αυτή, που είναι πολύ σημαντική, θα έπρεπε να την κάνουμε σε άλλο ποστ. Κλείνω λοιπόν και εγώ στο σημείο αυτό την παρένθεση.
Καλημέρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
gelly πραγματικά έμεινα άφωνη όταν διάβασα το όλο εγχείρημα.
Μπράβο σας ξανά και ξανά.
Βουλα
Σε ευχαριστω πολυ. Κατι ομως που θελω να ξερεις ειναι οτι και αυτο που εσεις σαν ομαδα εθελοντων προσπαθειτε να κανετε στον Φλοισβο ειναι πολυ σημαντικο. Δεν ειναι καθολου ευκολο να επιχειρεις να ελεγξεις με στειρωσεις μια τοσο μεγαλη γατοαποικια οπως αυτη του Φλοισβου. Επισης δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο να προσπαθεις να συντηρησεις αυτην την τοσο μεγαλη γατοαποικια. Και απο μενα λοιπον χιλια μπραβο για την δουλεια σας και την υπευθυνοτητα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Πολλά μπράβο σε σένα gelly που το οργανωσες, στους παράγοντες όσους βρέθηκαν εκεί, στους γιατρούς, σέ όλους σας
Οταν υπάρχει πνεύμα καλής συνεργασίας, αλλά κ ανιδιοτέλεια τότε οι ανθρωποι κάνουν θαύματα.
Δυστυχώς το να καταφέρει κανείς κάτι τέτοιο είναι η εξαίρεση στον κανόνα.
Μακάρι να εμπνευστούν κ άλλοι από την προσπάθεια που ξέρω με πόσο κόπο κ προσωπική αυτοθυσία έγινε, και να γίνει κάτι κ για τόσες άλλες περιοχές και γειτονιές που έχουν ανάγκη.
Μακάρι να γίνει αυτή η προσπάθεια παράδειγμα προς μίμηση, αυτή είναι η δική μου ευχή![]()
Kristen
Σε ευχαριστω πολυ. πραγματικα και εγω ευχομαι να μπορεσει να γινει κατι αντιστοιχο και σε αλλες περιοχες και γειτονιες που εχουν αναγκη απο ενα τετοιο προγραμμα στο οποιο θα υπαρξει και συνεχεια. Νομιζω πως εχω ηδη καποια καλα νεα για δυο αλλες περιοχες που θα μπορεσει να λειτουργησει το προγραμμα και αυτο ειναι στον αμεσο μελλοντικο προγραμματισμο των τριων επομενων μηνων. Δεν αναφερομαι στα προγραμματα που θα γινουν στην πολη μου και ουτε στο δευτερο προγραμμα στο Πηλιο, αλλα σε δυο καινουριες περιοχες που εχουν μεγαλο προβλημα με πολυ μεγελο αριθμο αδεσποτων γατιων.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς αυτό έχει σημασία, το να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ζώων κ όχι οι προσωπικές ματαιοδοξίες του καθενός
από εκεί κ πέρα το πως διαχειρίζεται ο καθένας την προβολή του ή όχι είναι καθαρά προσωπικό του θέμα.
Το αν κάποιοι θέλουν να κομπάζουν κ να το φωνάζουν είναι οκ, αν κάποιοι θέλουν να είναι σεμνοί είναι οκ...ο καθενας ας κάνει ότι θέλει κ ας μην χαλάμε ένα θέμα που είναι από μόνο του ελπιδοφόρο και πρέπει, θα το ξαναπώ πρέπει να κοιτάμε την ουσίαούτε τις προσωπικές μας αντιπάθειες ή συμπάθειες.
Αγαπητη μου Kristen
Σε ευχαριστω πολυ γιατι με εχεις καλυψει απολυτα σε οτι ειχα σκοπο να απαντησω στην φιλη Anima. Μονο στο θεμα που θιγεις αγαπητη Kristen
για τις προσωπικες μας συμπαθειες και αντιπαθειες θα ηθελα να συμπληρωσω οτι αυτες διαμορφωνοται απο παρα πολλους παραγοντες και ενας απο τους πιο δυνατους παραγοντες ειναι και η μητρικη μας σχεση και φυση.
gelly01
Δραστήριο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Οι φατσουλες ειναι τα μωρουλια που φεραμε απο το Πηλιο σε πραγματικα πολυ ασχημη κατασταση. Μετα απο εναμιση μηνα φιλοξενειας , κουκλες πια, υιοθετηθηκαν απο μια εξαιρετικη οικογενεια στην Αθηνα.
Ειχαν αποφασισει αρχικα να υιοθετησουν την ασπρουλα,αλλα οταν ηρθαν στην Θεσσαλονικη και τις ειδαν μαζι, αποφασισαν να μην τις χωρισουν και τις υιοθετησαν και τις δυο.
Οι μικρουλες τα πανε περιφημα με τον 14χρονο γατουλη της οικογενειας καθως και με τον σκυλακο τους.
John,Λενιω και Αριαδνη σας ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας που αγκαλιασατε τις μικρουλες με τοσο πολλη αγαπη και στοργη και τους εξασφαλισατε για την υπολοιπη ζωουλα τους να την περασουν με ανθρωπους που πραγματικα τις λατρευουν. Ευχομαστε οι μικρουλες να γεμισουν την ζωη σας με τα ναζια και τα καμωματα τους.

Συνημμένα
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
οταν θα ξαναγινει καποια τετοια κινηση , θα χαρω και εγω να βοηθισω...οσο και οπως μπορω...εστω μια απο τις μερες που θα ειστε εκει να βοηθισω...αν μπορεσω θα μου ηταν μεγαλη ευχαριστηση...
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κ τι καλά που βρέθηκε φιλόζωη οικογένεια που της υιοθέτησε κ τις δύο μαζί

Μακάρι να είναι καλότυχα κ άλλα πολλά γατάκια, μακάρι να έχουν άστρο κ καλές νεράιδες που να τα φροντίζουν πραγματικά

moukelis
Επιφανές μέλος
gelly01
Δραστήριο μέλος
μπραβο σας!!!
οταν θα ξαναγινει καποια τετοια κινηση , θα χαρω και εγω να βοηθισω...οσο και οπως μπορω...εστω μια απο τις μερες που θα ειστε εκει να βοηθισω...αν μπορεσω θα μου ηταν μεγαλη ευχαριστηση...
Σε ευχαριστω ΑΓΓΕΛΕ για την προσφορα σου και οταν θα οργανωθει το δευτερο προγραμμα στειρωσεων θα σε ειδοποιησω και αν μπορεις θα χαρω πολυ να μας βοηθησεις

gelly μου υπέροχες οι μικρέςκ τι καλά που βρέθηκε φιλόζωη οικογένεια που της υιοθέτησε κ τις δύο μαζί
Μακάρι να είναι καλότυχα κ άλλα πολλά γατάκια, μακάρι να έχουν άστρο κ καλές νεράιδες που να τα φροντίζουν πραγματικά![]()
Kristen και εγω χαρηκα παρα μα παρα πολυ που οι δυο μικρουλες υιοθετηθηκαν μαζι γιατι ειχαν δεθει πολυ μεταξυ τους στον εναμιση μηνα που τισ φιλοξενησα στο σπιτι.

Πραγματικα moukelis εξελιχθηκαν σε πολυ ομορφα και πολυ πολυ τρυφερα γατουλια. Οφειλω να ομολογησω οτι οταν τα βρηκαμε ηταν στα μαυρα τους τα χαλια και δεν ειμασταν καν σιγουροι αν θα επιβιωσουν. Σταθηκαν ομως πολυ τυχερα.Τι υπεροχα γατουλια!Μπραβο που τις βοηθησατε τοσο!

gelly01
Δραστήριο μέλος
![panthro-2[1].JPG panthro-2[1].JPG](https://www.mypetz.gr/data/attachments/122/122481-53d8bbee8a29b3dc7dc5d5e35cf88e48.jpg?hash=jtLDcBVvp_)
Ο Πανηρακος ο ενηλικος τρυφεροτατος γατουλης που πηραμε μαζι μας απο το Πηλιο, γιατι κριναμε οτι δεν ειχε και πολλες πολλες ελπιδες επιβιωσης απο την περιοχη απο οπου τον πιασαμε για να στειρωθει, ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ

Ηδη βρισκεται στο καινουριο του σπιτακι και απολαμβανει τα χαδια και την απειρη αγαπη απο τους καινουριους του γατογονεις.
Περιμενω τισ καινουριες φωτογραφιες του απο την νεα του οικογενεια.
Στις φωτογραφιες ειναι στο σπιτι οπου φιλοξενηθηκε ο γατουλης για αρκετους μηνες με πολλη πολλη αγαπη και φροντιδα.
Ετσι λοιπον εφτασε η ολοκληρωση και το κλεισιμο στην πρωτη προσπαθεια για τα αδεσποτακια του Πηλιου την στιγμη που ηδη διοργανωνεται η επομενη κινηση απο τους εθελοντες στον χωρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Μακάρι να έχουν και άλλα αδεσποτάκια την τύχη του πανθηράκου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool