catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα.
20-05-10
23:03
δεν ειναι καθολου βαρια, ειναι κοκαλιαρα δεν τρωει πολυ, το τριχωμα ειναι που την κανει να φαινεται μεγαλοσωμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
20-05-10
23:06
Αληθεια;Γιατι εγω εχω νορβηγικου δασους και ξερω οτι τα κουν ειναι πιο βαρια και μεγαλοσωμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα.
20-05-10
23:25
οντος ειναι βαρια, η δικια μου ομως ειναι λεπτουλα αν και τον τελευταιο καιρο εχει παχυνει λιγο
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
20-05-10
23:27
Οπως και να'χει να τη χαιρεστε,ειναι μια κουκλα!

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
20-05-10
23:29
ευχαριστω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum