Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
29-11-11
22:01
Ο μικρός αυτός κούκλος ζει έξω σε βενζινάδικο και κινδυνεύει από σκυλιά! Είναι ένα υπέροχο πλάσμα και αν κάποιος επιθυμεί να του χαρίσει αγάπη, ας επικοινωνήσει: τηλ. 6974102856,valeriablonde1@hotmail.com
Κοινοποιήστε και μέσω facebook
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
29-11-11
22:04
Θεέ μου είναι πραγματικά ένας κούκλος!
Καλή τύχη ψυχούλα μου!
Καλή τύχη ψυχούλα μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος
Η Πέγκυ Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
29-11-11
23:13
Καλη τυχη στον κουκλο 

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
19-12-11
19:10
Αναρωτιέμαι πως δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα...

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
19-12-11
19:15
Άξιο απορίας είναι...Κούκλος είναι ρε παιδιά!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
19-12-11
19:53
Εύχομαι σύντομα να γίνει και το δικό σου θαύμα μικρούλη μου!!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
23-12-11
17:42
Πανέμορφε γατούλη εύχομαι ο 'Αγιος Βασίλης να σου φέρει ένα ωραίο, ζεστό σπιτικό και την αγάπη που αξίζεις! 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum