Μια ζεστή αγκαλιά και για μένα;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Bijoux

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
302010_292531417453531_100000900241609_920163_944134865_n.jpg

Ο μικρός αυτός κούκλος ζει έξω σε βενζινάδικο και κινδυνεύει από σκυλιά! Είναι ένα υπέροχο πλάσμα και αν κάποιος επιθυμεί να του χαρίσει αγάπη, ας επικοινωνήσει: τηλ. 6974102856,valeriablonde1@hotmail.com

Κοινοποιήστε και μέσω facebook

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεέ μου είναι πραγματικά ένας κούκλος!
Καλή τύχη ψυχούλα μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη τυχη στον κουκλο :flowers:

Αναρωτιέμαι πως δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα...:/:

Άξιο απορίας είναι...Κούκλος είναι ρε παιδιά!

Εύχομαι σύντομα να γίνει και το δικό σου θαύμα μικρούλη μου!!

Πανέμορφε γατούλη εύχομαι ο 'Αγιος Βασίλης να σου φέρει ένα ωραίο, ζεστό σπιτικό και την αγάπη που αξίζεις! :bigarmhug

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back