Μια θέση και για μένα;;

avrilio

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
24/02/08 λεωφορος λαυριου.....δρομος διπλης κατευθυνσης...μεσημερι..τριγυρω μονο χωραφια....Απο μακρια μια σκυλισια φιγουρα....που να παει? ουρα τα αυτοκινητα...κοβψ ταχυτητα κι ενω πλησιαζω τον βλεπω ηδη στο απεναντι ρευμα...εχω κοψοχολιασει γιατι κανεις δεν σταματα ουτε καν κοντοστεκεται...Μην δω να χτυπανε σκυλι θεε μου μπροστα μου.....σκεφτομαι ενω φρεναρω σταδιακα......
Ο σκυλακος ξαπλωνει μπροστα στ αμαξι...εχω πια σταματησει κι οι απο πισω κορναρουν....ανοιγω τη πορτα κ το "μαλωνω" "τι κανεις εσυ εδω?πας να αυτοκτονησεις?" κ τσουπ ο σκυλακος βρισκεται στα ποδια μου....σαν ετοιμος απο καιρο....λες κ γνωριζομασταν χρονια......
Παω στην ακρη...ειναι πολυ χαλια κ βρωμαει αφορητα......τον βγαζω να τον ταισω...ειναι σκελετωμενος, λιγο καλυτερα απο την Ολυμπια....ουτε τρωει ουτε πινει, στα ποδια μου κολλημενος....Του φοραω περιλαιμιο κ οδηγο...του στρωνω στο πισω καθισμα......Κιχ δεν εβγαλε μεχρι να παει στο κτηνιατρο της φιλοζωικης χαλανδριου......Γεματος δερματικα, πετσι κ κοκκαλο να με κοιτα στα ματια κ να κουνα την ουρα......
Ο ΓΚΟΥΦΥ....αυτο το ονομα μουρθε στο μυαλο οταν με διαλεξε κ με εμπιστευτηκε ενα ακομα θυμα των ασυνειδητων κυνηγων που πετανε τα σκυλια που δεν τους βολευουν στο δρομο....με τα κρεμαστα αυτια του κ την μπολικη γκαντεμια του αλλα με το υπεροχο βλεμμα κ τους τροπους του........
Απο τοτε ο γκουφυ αναρρωνει σε κτηνιατρειο...ειχε ευτυχως ενα σωρο δερματικα, αλλα αψογες οι αιματολογικες του....Σε κανα δυο βδομαδες θα ειναι ετοιμος να διεκδικησει μια καλυτερη μοιρα.......Σας τον παρουσιαζω οπως τον βρηκα κι αργοτερα, οταν θαναι ετοιμος,οπψς θα τον εχω....σουλουπωσει..
Μην τον ξεχασετε....ζητα αγαπη που τοσο στερηθηκε......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    174,3 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 2.JPG
    2.JPG
    194,4 KB · Εμφανίσεις: 65
αααχ βρε Ολγα..:( τι φατσάκι ειναι αυτό? καλοτυχος μέσα στην ατυχία σου που βρέθηκε από σένα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Όλγα! Όταν έχει συνέλθει λίγο θα τον προωθήσουμε. Σου ειπαν πόσων χρονών ειναι περίπου; ειναι κάποια ράτσα;

βιβακο.....λιγο πανω λιγο κατω απο χρονιαρικο....ημιαιμο κυνηγοσκυλακι....η χαρα του σκυλου....ενα πλασμα αλλιωτικο απο τα αλλα!!!!μετα τα οσα επαθε ακομη εμπιστευεται τον....ανθρωπο!!!!τον συγχαιρω!!!!

Που φιλοξενειται τωρα?

σε κτηνιατρειο μεχρι να ολοκληρωθει η θεραπεια για τα δερματικα....ολα πανω του τα ειχε ο γκουφακος....οταν τελειωσει η θεραπεια, θα τον παω στην πανσιον μαζι με τα πεντελιωτακια....κι υστερα...ο γολγοθας της ανευρεσης καποιου καλου σπιτιου!!!!

Αχ βρε Όλγα μου φαίνεται μας μυρίζονται ή κάποια μοίρα τα σπρώχνει σε εμας:)

σιγουρα παιζει κατι τετοιο....ειναι απιστευτο πως μου τυχαινουν τοσα ζωα που....μπουρλαρουν ανετα κι ωραια μες τ αμαξι....Αν δεν ειναι μυρωδια....τι ειναι???ενστικτο ???διαισθηση????κ πως απο μακρια καταλαβαινουν κι ερχονται....σε οτι χαλι κι αν εχουν>????αβυσσος η ψυχη των τετραποδων αδυναμιων μου!!!!!

με θυμαστε? οχι βεβαια....γινονται τοσα στον ανθρωπινο γρηγορο κοσμο σας....
Ειμαι ο γκουφυ που με μαζεψε η αβρηλιο...δειτε πιο πανω...
Τωρα ειμαι πια τελειως καλα....Τελειωσε η θεραπεια μου για τα δερματικα νοσηματα που κουβαλουσα απο.....την καλοπεραση....και τωρα....με πηγαν στην γνωστη πανσιον...αυτη που ειναι ο Μπλακυ κι ο Ρουντυ......
Ξερετε...καταλαβαινετε.....οτι για ενα ημιαιμο σαν κι εμενα κυνηγοσκυλακι, γεματο ζωη κι ενεργεια....δεν ειναι οτι καλυτερο το κλουβι μιας πανσιον.......
Θα με βγαλει η αβρηλα ωραιες φωτος κ θ αναζητησω σπιτι που να με αγαπαει......Αρκετες κλωτσιες, πεινα κ κακια γνωρισα....
Ειστε καλοι ανθρωποι εμαθα εδω περα....βρειτε λιγο χρονο να νιαστειτε κ για μενα......
Οι απιτησεις μου ειναι μηδαμινες.....πολλη αγαπη κ λιγο φαγακι....Σας ευχαριστω...μη με ξεχνατε....Μια θεση κ για μενα στη καρδια σας...εστω λιγη απο την εγνοια σας?????
Ευχαριστω....ο ταλαιπωρος Γκουφακος

Aς υπάρχει 1 από τωρα;)!

https://strayshelp.blogspot.com/2008/04/goofy.html

Μια χαρά είναι η φωτό,να τον λυπηθει κανείς..

Και βαζουμε και με την καινουρια φωτο!

την κυριακη υποσχομαι τις ομορφες φωτος του ομορφου πια Γιουρα...ΓΚΟΥΦΥ!!!
Ελπιζω οταν δειτε την ομορφια του μετα απο την πειποιηση κ την θεραπεια να αλλαξετε γνωμη κ να βρειτε....ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

αχ το κακομυρούλικο μακάρι να πάνε όλα καλά και να σωθει.Αξίζει μια καλύτερη ζωή.

ο γκουφυ...2 μηνες μετα....μας περιμενει

να μαι παλι....εκεινο το τρισαθλιο πλασμα που διαλεξα το αυτοκινητο της αβρηλιο για να μπω μεσα....Θεραπευτηκα απο τα παντα...υγιεστατος πια, εμβολιασμενος...μπηκα στη πανσιον κ περιμενω μιαν αγκαλια...
Με ζητανε κυνηγοι γιατι ειμαι ημιαιμο γιουρα....η "μαμα" μου ομως ειναι κατηγορηματικη....Κυνηγος με πεταξε στο δρομο...ποτε ξανα κυνηγος....Μεταξυ μας...δεν κανω για κυνηγοσκυλο...πιο πολυ για φυλακας κ για αγκαλιτσας ειμαι...μολις χρονισα...μια θεση και για μενα????

Συνημμένα

• γκ1.JPG
    γκ1.JPG
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • γκ2.JPG
    γκ2.JPG
    134,6 KB · Εμφανίσεις: 54
  • γκ3.JPG
    γκ3.JPG
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 63
μα....δειτε αξιολατρευτη φατσα!!!!

Μια θέση και για μένα?????

24/02/08 λεωφόρος λαυριου..ενας σκυλακος στη μέση του δρόμου...σταματώ ενώ οι από πίσω μου κορνάρουν....ανοίγω τη πόρτα για να τον «μαλώσω» κ τσουπ ο σκυλακος βρίσκεται στα πόδια μου....σαν έτοιμος από καιρό....λες κ γνωριζόμασταν χρόνια......
τον βγάζω να τον ταΐσω...είναι σκελετωμενος,.ουτε τρωει ούτε πίνει, στα πόδια μου κολλημένος.... του στρώνω στο πίσω κάθισμα......Κιχ δεν έβγαλε μέχρι να πάει στο κτηνίατρο......Γεμάτος δερματικά, πετσί κ κόκαλο να με κοιτά στα ματιά κ να κουνά την ουρά......
Ο ΓΚΟΥΦΥ.... με διάλεξε κ με εμπιστεύτηκε …ένα ακόμα θύμα των ασυνείδητων κυνηγών που πετάνε τα σκυλιά που δεν τους βολεύουν στο δρόμο....με τα κρεμαστά αυτιά του κ την μπόλικη γκαντεμιά του αλλά με το υπέροχο βλέμμα κ τους τρόπους του........
Το ημιαιμο γιουρα ο γκουφυ, έχει πλήρως αναρρώσει, είναι υγιέστατος με άψογες τις αιματολογικές του εξετάσεις....

Προσωρινά τον έχω σε πανσιον…κοντεύει να χρονίσει, έχει εξαιρετικό χαρακτήρα κ ζητά μια θέση στη καρδιά κ το σπίτι σας…ζητά αγάπη που τόσο στερήθηκε κ που τόσο απλόχερα μπορεί να δώσει..
Τηλεφωνήστε μου για τον Γκουφυ στο 6945386096 η στο διαδίκτυο στο olgapeyi@otenet.gr

Συνημμένα

• gk1.JPG
    gk1.JPG
    105,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • gk2.JPG
    gk2.JPG
    111,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • gk3.JPG
    gk3.JPG
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 54
Έτοιμος κι ο Γκουφάκος!Καλή του τύχη!:)

Καλή τύχη στον μικρούλη:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back