Μια μέρα όχι σαν τις άλλες... Διαβάστε το

Μαλλον ειμαστε τυχεροι εδω που ερχονται σχετικα γρήγορα ακομα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτές επιασα εναν γατουλη που ηταν πολυ αρωστος...αντισταθηκε αλλα τελικα τον καταφερα και τον πηγαμε στον γιατρό οπου ειναι υπο θεραπεια...σας τον βαζω ελπιζω να ειναι μετα κελυτερα να κανω το "πριν και μετα ".

Απο χτες το βραδυ παιδευομαι μ ενα διαολακι γατακι που πηγε και κλειστηκε σ'ενα υπογειο γεμάτο ψύλλους και ειναι τοσο τρομαγμένο που αναγκαστηκαμε να βαλουμε παγίδα.. το πιο δυσκολο ηταν οι ανθρωποι που το αφηναν κλειδωμένο εκει να τρωει τα ποντικάκια.. εξίσου βρηκα δυο μανουμλες με γατακια μεσα σε εγκαταλελειμενο καταστημα που δεν μπορουν να βγουν...στο κεντρο γίνεται χαμός απο γατακια...

Εχω και στη γειτονιά αλλα 4 που ενας ιδιοκτητης θέλει να φολιάσει γιατι του μυριζουν...αν κανεις μπορει να τα φιλοξενήσει μεχρι να υιοθετηθουν θα ταν τελεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• αρρωστος γατουλις.jpg
    αρρωστος γατουλις.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 124
ενα παιδακι στον 6ο οροφο της πολυκατοικιας της εκοψε με ξυραφι ενα γατακι "για να δει πως χτυπαει η καρδια του"...

τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου...:confused:

δυστυχώς πολλα....εγω ακουω καθε μερα και νέα:(

Ο γατος ειναι σε αθλια κατασταση!
Απορω πως τα καταφερε!

Μπράβο για το κουράγιο σου....συμπάσχω μαζί σου yasmin αφού κι εμείς εδώ ζούμε σε ''πολιτισμένη'' περιοχή...την Λούτσα...:mad: και οι κακοποιήσεις είναι συχνότατες.

Σημερα μου ειπαν οι ενοικοι οτι βρέθηκε σπίτι για τα 4 γατακια στη λάρισα απο καποια φιλοζωη αλλα... θα ζουν σε κήπο ...δεν ξερω αν ειναι περιφραγμένος, δεν ξερω αν τα στειρώνει, κατι ακουσα οτι θα πιανουν και ποντικια... πολλες φορες αυτοι που τα θελουν για ποντικια δεν τα ταιζουν επιτηδες.... απο την αλλη παλι εδω εχει τοσα για υιοθεσία και το να τα στειλει κανεις εξω κοστιζει ...αχ τα διλήματτα του εθελοντισμου.. θα δώσω καρτα υιοθεσίας μπας και ελενξουμε την κατασταση...

Οσο για το γατο εμαθα τυχαια οτι ενας κυριος εκει τον φρόντιζε και ειχε ρινοτραχιητιδα βαρβατη.. ευτυχως το ζωο πηγε μονο του σε μια κυρια που τα αγαπαει α και ειναι υπερβολικη κι ετσι το μαθαμε και καταφερα να τον πιασω με τη βοηθεια της τωρα ειναι στο γιατρο μέχρι να γιάνει.

Ο γατος ειναι σε αθλια κατασταση!
Απορω πως τα καταφερε!
Ο γατούλης έχει aids παιδια τον εχουμε στον ηδη παραφορτωμένο κτηνίατρο μας που τον φροντίζει περιμένοντας να βρεθει εθελοντης να του δινει τα φαρμακα μεχρι να τον ξανααφησουμε εξω. Πιέζουμε ολους τους φιλόζωους στην υποδρομίου ν'αρχίσουν μαζικές στειρώσεις για να μήν εξαπλωθει αν δεν εγινε ήδη μεσω γατοκαυγάδων η νόσος. Τη τεταρτη θα στειρωσουμε μια μανούλα και μας πεταξαν σε μια κυρία που τα ταίζει δυο μικρά.

Για να μη τρομαξετε αυτα που γραφω εδω ειναι η εμπειρια ενος πολυ! ενεργου μελους.. δεν σημαινει οτι ολοι αυτα κανουμε, αλλοι κανουν ενα μονο πραγμα η δινουν χρηματα η αναλαμβανουν αλληλογραφια.. επειδη καποια ψυχη τρομαξε που τα ακουσε χεχε θα καταλαβει ποια ειναι

Μπράβο στη Υasmin - παρ' όλο που με "στόλισε", αλλά άλλο το ένα κι άλλο το άλλο - για τη διάσωση γατών και τη δραστηριότητα που αναπτύσει. Αξίζει κάθε υποστήριξη μια τέτοια δράση. Ο καθένας "το κατά δύναμιν". Η ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των μικρών ηλικιών έχει ιδιαίτερη σημασία (νηπιαγωγεία, σχολεία, σπίτι κτλ.) Έχω ξαναπει ότι πρέπει να σχεδιαστεί οπωσδήποτε και η χρήση της τηλεόρασης που έχει μεγάλη απήχηση.... Στις ανεπτυγμένες χώρες γίνεται αυτό εδώ και χρόνια γι αυτό υπάρχουν τα αποτελέσματα που βλέπουμε.
Καλό κουράγιο.

Mια εξοντωτική μερα...

Χτες παιδια εζησα μια πο τις πιο κουραστικες μερες ενεργου μελους...ολα ξεκινησαν αθωα οταν πηγα να παρω τη γατοπαγιδα και ενα γατοφορο απο μια διπλανη οικοδομη...επεσα πανω σε μια σκηνη που μια γειτονισσα μετακινουσε 3 γατακια απο το κατω μερος αυτοκινητου σε ενα σκιερο μερος για να μη πατηθουν.. η δε μανα γατα τα ξαναπαιρνε..
Δοκιμασα να τα βαλω στο γατοφορο και στην παγιδα και να την πιασω μπας και τη μετακινησουμε, τιποτα αυτη...απιαστη ερχονταν επερνε αυτο που ηταν μπροστα μπροστα και πηγαινε να την κανει...
Αυτα εγιναν μεσημερι μετα απο τη δουλεια μου.

Για να μη σας τα πολυλογω δοκιμασα ολα τα πιθανα τρυκ αλλα η γατα απιαστη, στο τελος εβγαλε η γειτονισα ενα γατακι ηρθε το μαζεψε, εξαφανιστηκε κα δεν ξαναγυρισε ποτε για τα αλλα δυο = μαντεψτε ποιος τα εχει σπιτι του....
Αυτο κρατησε τρεις τεσσερις ωρες να την περιμενουμε.. μετα γυρισα, τα ταισα, τα νανουρισα ( επιασε τελεια εκεινο το μικρο μουσικο μηχανακι που ειχαμε μικροι και γυρναει με το χερι):happy: και ξαναγυρισα στη δουλεια μου.

Το βραδυ εμαθα οτι μια γατα γεννησε μεσα σ'εναν πατο ασανσερ ενω επρεπε να την παμε για στειρωση, ο δε γιατρος μας δεν μπορουσε να τη φιλοξενησει εινα φισκα στο γατικο τωρα.:/: Τα γατακια με μενα ζουσαν δε ζουσαν ηταν κα λιγο κρυωμενα.. η μονη λυση ηταν να προσπαθησω να της τα πασαρω αν τα δεχτει:|

Γυρισα πηρα την παγιδα κατακοπη γιατι δεν ειχα κοιμηθει το βραδυ λογω ζεστης και πηγα... μου την παρουσιασαν σαν σουπερ δυσκολη ενω η καημενη γατουλα ηταν αλοιφη μπροστα στην πρωινη(11 το βραδυ πια) . Μια εθελοντρια μας προς το παρον κουτση αντι να βοηθα μαλλον εμποδιζε τη δουλεια μου και μας ανχωνε γενικως..

Ευτυχως η γατουλινα μετα απο γλυκολογα πιαστηκε και μαλιστα με αφησε να την ταχτοποιησω μεσα στο γατοφορο με τα γατακια της.. ενα ηταν πιο κει και φαινονταν πεθαμενο... μου ειπαν αστο αυτο... τελικα κουνηθηκε και τσακ το πηρα κι αυτο και οντως ζουσε μια χαρα , εβγαλε μια φωνη, να...στο παρα τσακ τη γλυτωσε...(ηταν και το μονο καταξανθο σα το καλοκαιρακι, πολυ χαρηκα)

Με τα πολλα κατα τις δωδεκαμιση γυρισα πλουσια σε 8 γατες στο σπιτι.. εγκατεστησα τη μανα που αποδειχτηκε πολυ καλη κα βολικη.. κα ετριψα ενα μωρο με τα αλλα δυο της πρωινης να παρουν μυρωδια, κι ευτυχως οχι απλα τα δεχτηκε αλλα τα εγλυψε και πατοκορφα:up: .

Δεν εχω ξαναζησει τετοια κατασταση εχω ομως ζησει θανατο μικρουτσικου γατιου και ετσι παλι δεν κοιμηθηκα... ολο εχω το νου μου ποιο θα πεθανει γιατι το ενα της πρωινης φαιεται λιγο αρωστουλικο και γιατι ειναι 9 τωρα πια.. μακαρι να ζησουν ολα.. το θεμα ειναι οτι η γατα τ'αφηνε μες τη νυχτα για να βολευτει να κοιμηθει εξω και αυτα καθε τρεις κα λιγο καναν διαπεραστικα μιιιιιιιιιιιιιου.. παει λοιπον και η χτεσινη νυχτα...

Το κλου της βραδυας ηταν οταν η αγρια γατα μη βρισκοντας τη κλειστη τουαλεττα εκανε οπου βρηκε κα μου αφησε και δωρακι εναν εμετο μες τη νυχτα στο πατωμα.. αποτελεσμα= καθε τρεις και λιγο σηκωνομουν μια να καθαρισω, μια να ξεσκεπασω την αμμο να τη βρισκει, μια να δω τι κανει το μικρο κλπκλπ .. ευτυχως κανονισα να τα παρει μια κυρια που εχει ενα αδειο δωματειο και θα την ταιζει κα φροντιζει μονο οποτε θα γινει οτι ειναι να γινει με τα γατακια ελπιζω να επιβιωσουν..

Παντως για μενα αυτο ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα, το να φροντιζω σπασμενα σαγονακια, στοματιτιδες, κουτσα κλπκλπ ειναι αλοιφη μπροστα στον σταδιακο αναποφευκτο θανατο ενος νεογεννητου... ελπιζω λοιπον να ησυχασουμε σημερα ολοι;) :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back