Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα.
30-07-15
16:43
Θράκη μένω αλλά άκυρο. Το ανέφερα στους δικούς μου και είπαν ότι θέλουν αρσενικό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
30-07-15
19:46
Κανε λιγη υπομονη ,ειναι τωρα και καλοκαιρι ,οι περισσοτεροι ισως φυγουν απο Αυγουστο για αυτο δεν υπαρχει ζητηση, πιστευω θα βρει σπιτακι ειναι τοσο γλυκουλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα.
31-07-15
14:46
κανε οντως υπομονη υπαρχουν πολλοι που μπορει να ψαχνουν για κατοικιδια... εγω εψαχνα για τρεις μηνες να βρω γατακι συνηθως ολες οι αγγελιες σε μακρινα μερη η δεν προλαβαινα και τυχαια ειδα αγγελια στη γειτονια μου... ειναι θεμα χρονου αλλα αξιζει γιατι θα κανεις κατι καλο για μια τοσο γλυκια ψυχουλα... 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki