Μια μικροσκοπική θεά του κυνηγιού στο σπίτι σας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιατι το πλοιο θα κανει 200 ωρες και το γατακι ειναι μονο του !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμάν..... Έχω βουρκώσει, εχω πάθει σύνδρομο στέρησης μου τρέχουν σάλια από το στόμα...... Θέλω να το ζουλήξω ΤΩΡΑ στην αγκαλιά μου.... Θεά..... Γρήγορα σπίτι στην μικρή, καλή επιτυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρανια ειναι παρα πολλες οι ωρες και θα ειναι κατω στις σκαλιερες.

Αμάν..... Έχω βουρκώσει, εχω πάθει σύνδρομο στέρησης μου τρέχουν σάλια από το στόμα...... Θέλω να το ζουλήξω ΤΩΡΑ στην αγκαλιά μου.... Θεά..... Γρήγορα σπίτι στην μικρή, καλή επιτυχία.

χαχαχα δεν ειναι αριστουργημααααα?:clapup:

Ρανια ειναι παρα πολλες οι ωρες και θα ειναι κατω στις σκαλιερες.

Eμ δυο βδομάδες πριν να τύχαινε ρε Δώρα θα το ανέβαζα εγώ γμτ.:(

τωρα που εψαχνα στο ιντερνετ, βρηκα οτι μπορεις να εχεις και συνοδο με το ζωακι.. αλλα αυτο ειναι μαλλον στις αεροπορικες μεταφορες..
μηπως ξερετε καποια εταιρια που μεταφερει κατοικιδια???

H μικρη εχει μαγεψει την οικογενεια που τη φιλοξενει,και μαλλον θα την κρατησουν.Χτες επιασε ενα κοτσυφι και τους αφησε αναυδους!

:(

κωστη,μη στεναχωριεσαι;)
υπαρχουν και αλλα γατακια εξισου ομορφα που χαριζονται:)
τελικα η μικρη ηταν στο σπιτι της και δεν το ειχε καταλαβει
:P
εδω που να τα λεμε,πως να μην κρατησεις τετοιο πλασμα??????:redface::redface::redface:

Βεβαια τους ειπα οτι αν εμφανιστει καποια καλη περιπτωση που τη θελει για μεσα στο σπιτι θα τη δωσω,και συμφωνησαν με μιση καρδια...Η αληθεια ειναι οτι οσο περνα ο καιρος δενονται,οποτε αν δε βρεθει κατι αμεσα θα κλειδωσω την αγγελια της.

Μα εγω για μεσα στο σπιτι την θελω ...:/

αν βρω τροπος μεταφορας, θα ειναι διαθεσιμη ,η οχι ?

Αν βρεις τροπο μεταφορας αμεσα Κωστη,ναι,αλλα οσο περνουν οι μερες δενονται και οι ανθρωποι...Η κορη τους μαλιστα στην αρχη δεν ηθελε να τη δωσουν καθολου...

Το οτι δενονται ειναι σχετικο ,και το οτι ενθουσιαστηκε η μικρη ,επισης. Ολοι ενθουσιαζονται με ενα μικρο χνουδωτο γατακι. Το θεμα ειναι οτι σε μερικους , και κυριως μικρα παιδακια, ο ενθουσιασμος φευγει πολυυυ γρηγορα. Εγω το σχεδιαζω χρονια για να αποκτησω ενα.
Επισης ,το οτι ειναι εξω το γατακι , παρολο που δεν υπαρχουν αυτοκινητα δεν ειναι ο,τι καλυτερο , μιας και παλι εκει "εξω" κινδυνοι υπαρχουν. Ενα φιδι? Μια αλλη αγρια γατα? Ενας σκυλος? Οτιδηποτε.
Και οσο για το κοτσυφι που σκοτωσε...οκ , δεν μου πεφτει και λογος , αλλα δεν μπορουν εστω να τις βαλουν ενα κουδουνακι για να προειδοποιουνται τα πουλακια ? Κριμα ειναι κ αυτα . Ας τα κυνηγησουν τουλαχιστον αγριες γατες , που ειναι και κομματι της φυσης τους και δεν το κανουν για παιχνιδι. Αν τα κυνηγουν και οι οικοσιτες..σωθηκαμε.

Anyway,θα ψαξω αμεσα για καποια μεταφορικη γιατι χθες δεν μπορουσα να επικοινωνησω επειδη ηταν κυριακη, επαιρνα και δεν το σηκωνε κανεις.

Aν παλι νομιζεις οτι εκει θα περασει καλα, το καταλαβαινω απολυτα, για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις ! Eγω μπορω να ψαξω και στα χαριζονται ! Aπλα μου αρεσε πολυ αυτη η μικρη..την φιλοξενησες και μερικες μερες και ειδες κ εσυ ποσα γλυκια ειναι ! δεν πειραζει ομως :)

Δεν ειναι μικρη η κορη τους,ειναι στην ηλικια μου.Τα βραδια τη βαζουν μεσα,σε ενα μπανιο του ξενοδοχειου,και μαλλον επειδη ειναι ησυχη θα μενει μεσα τις νυχτες.Οσο για το πουλακι,στη φυση ειναι,και τα αιλουροειδη απο τη φυση τους κυνηγουν πουλακια και μικρα θηραματα.Το να της βαλουν κουδουνακι με λουρακι απο τη στιγμη που σκαρφαλωνει και σε δεντρα το βρισκω επικινδυνο,γιατι αν πιαστει μπορει να πνιγει,ακομα κι αν το λουρακι ανοιγει.
Οσο για τους κινδυνους του εξω,ειναι μεν μειωμενοι,αλλα υπαρκτοι,γι'αυτο ειπα οτι αν βρεθει κατι καλυτερο αμεσα ωστε και η γατουλα και οι ανθρωποι που τη φιλοξενουν να μην δεθουν κι αλλο,θα το προτιμησουμε.

παιρνω σε διαφορες μεταφορικες αλλα οι περισσοτερες απ ' οτι φαινεται δεν κανουν μεταφορες ζωων..
υπαρχει μηπως καποια που μπορω να παρω ? ξερει κανεις?

Βασιλη γιατι με καλοπιανεις;:P
Κωστη οχι,στην Ελλαδα δε γνωριζω καποια δυστυχως...

δεν βλεπω φως με μεταφορικες......... δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω. αφου δεν γινεται να ερθει ουτε αεροπορικα απο καποιο αλλο νησι τοτε δυσκολα τα πραγματα.
δεν υπαρχει καποιο νησι που να εχει aegean και εκπαιδευμενο προσωπικο ? ποσο κοστιζει αυτο περιπου ?

Ασυνοδευτο δε γινεται να ταξιδεψει Κωστη,συνοδευομενη μπορει να ταξιδεψει παντου,απο παντου.Το κοστος ειναι αναλογα την αεροπορικη εταιρια.

Toτε δυσκολα τα πραγματα..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back