Μια οικογένεια καταστρέφεται..

anesperos13

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
Εχω τη Μοζη!

Που εχει γεννησει την Πουπου και τον Ουισκι που ειναι 5 μηνων!

Οταν γυρισαμε απο το εξοχικο στα Χανια ο Ουισκι εμεινε κατω ενω η Πουπου ακολουθησε τη μητερα της. Μετα απο 1 μηνα που γυρισε ο Ουισκι ολα ηταν διαφορετικα!

Η Μοζη οποτε τον βλεπει γρυλιζει και οποτε την πλησιαζει ετοιμαζεται για επιθεση που πραγματοποιει καμια φορα..

Και σαν να μην εφτανε αυτο τον ιδιο εγινε και μη τη Πουπου η οποια κανει παρεα με τον αδερφο της.

Τα μικρα δεν εχουν προβλημα μεταξυ τους ουτε καταλαβαινουν τις αντιδρασεις της μαμας. Σαν να μην εχουν ιδεα οτι αγριευει αυτη.. Μπορει να τους παρει και ο υπνος οταν γρυλιζει η οταν παει να τους γραντζουνισει?

Υπαρχει λυση? Αλλιως θα πρεπει να βρω συντομα νεο σπιτι για τα μικρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως για τις μαμαδες γατες τα μικρα μολις απογαλακτιστουν ειναι συνηθως ξενες γατες...Προσπαθησε να τα ξαναφερεις σε επαφη απο την αρχη,σαν να ειναι ξενα γατακια,θα σε βοηθησει και το σχετικο αρθρο,αλλιως...Ειναι στειρωμενη τωρα η μαμα τους;Μηπως ειναι νευρικη αν θελει να ζευγαρωσει παλι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι στειρωμένη. Δεν ειχα μαζεψει ακομα χρηματα. Και ειχα και εξεταστικη και δεν προλαβαινα.

Μπορεις να μου δωσεις το λινκ του αρθρου που λες.

Οποτε τα βλεπει βγαζει τα δοντια της.. Τραγικο..

Εχει διαφορα αρθρα με τιτλο "νεα γατα στο σπιτι",κτλ.Καλο θα ηταν να τη στειρωσεις,μαλλον ειναι παλι σε οιστρο και εχει νευρα...Αλλα και σε οιστρο να μην ειναι,δεν βοηθαει το να ειναι αστειρωτη στο να δεχτει τα μικρα και παλι.Επισης,μπορεις να βαλεις λιγο ταλκ πισω απο τα αυτια και στη βαση της ουρας και των τριων,ισως βοηθησει να μυριζουν το ιδιο.

Θα το δοκιμασω τωρα.. Να τις εχω κοντα? Ως τωρα τις εχω χωρια.

Ευχαριστω! Αν εχει και κανεις αλλος ιδεες!

Δοκίμασε όλα αυτά που λεει το άρθρο... και ΔΩΣΕ χρόνο... έχε τις χωριστά, αλλά να μπορεί η μια να μυρίσει την άλλη.

Το οτι είναι μανα και παιδί ΔΕΝ βοηθάει... Η μανα, δεν τον βλέπει σαν γιό της πλέον αλλά σαν αρσενικό..
Ένα αρσενικό αστείρωτο δεν είναι σχεδόν ποτέ ευπρόσδεκτο. (Οντας και σε οίστρο, μπορεί να μην θέλει να ζευγαρώσει μαζί του,ή χειρότερα τελικά να ζευγαρώσει με την ίδια ή την αδελφή του....)

Δοκίμασε τις λύσεις του άρθρου... αλλά γνωμη μου είναι, οτι μονο με στείρωση τουλάχιστον της μονας και του γιου θα φέρει αποτέλεσμα. (Αργότερα κάνεις και την κόρη.)

Ποσο κοστιζει μια στειρωση? του αγοριου και της μαμας? Να γινει την ιδια μερα?

Ολα αυτό που ρωτάς εξαρτώνται απο τον Κτηνίατρο. :)
Μια λογική τιμή είναι 80-90 για θηλυκό και 60-80 για αρσενικό, αλλά είμαστε σε μία ελεύθερη αγορά και μπορείς να βρεις τα παντα. ;)
Προσφατα κοπέλα στειρωσε αγορι και κορίτσι και τα δυο μαζί 150.

Να τα κάνεις μαζί ή όχι εξαρτάται παλι απο το πρόγραμμα του Ιατρού. (Προτιμότερο είναι και τα δυο μαζί.. για να μην ενοχλει το ενα το άλλο, οταν το ενα ειναι καλά και το άλλο εγχειρισμένο...)

Στον Αιλουρο θα τα παωωω φυσικα!

Στον Αίλουρο στείρωσα το αρσενικό με 50Ε και το θυληκό με 100Ε.Και τα 2 μια χαρά, αύριο θα πάμε να βγάλουμε το ένα και μοναδικό ράμμα από την Ζιζέλ.

Αν δυσκολευεσαι οικονομικα εχω εναν φτηνο γιατρο φιλοζωικου στην αθηνα στειλε μου ΠΜ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back