jasmine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Σας αφιερώνουμε και μερικές νέες φωτογραφίες του Μπόρχες, στο απόγειο της ενεργητικότητάς του, σε εποχή θερινής ραστώνης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Αγάπη μου...Στην τελευταια φωτό φαινεται η κοιλάρα του σε όλο της το μεγαλείο.Συμπαραστέκεται ε Emily;Ευχαριστούμε jasmine!
Σας αφιερώνουμε και μερικές νέες φωτογραφίες του Μπόρχες, στο απόγειο της ενεργητικότητάς του, σε εποχή θερινής ραστώνης...

StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος

Είδες ενεργητικότητα το αγόρι μας;

Emily:
>Στην τελευταια φωτό φαινεται η κοιλάρα του σε όλο της το μεγαλείο.
Ε, τον παχαίνει ο φακός, όσο και να προσπαθεί πάντως δεν μπορεί να με ξεπεράσει! Ακουμπάει βέβαια αγαπησιάρικα τις πατούσες του στο ενδιαφέρον λοφάκι που διαθέτω, και αυτό είναι αρκετό για συμπαράσταση!
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλέ απο την ενεργητικότητα απορώ πως τον προλαβαινετε να το βγάλετε φωτό και δε φαίνεται απλά μια πορτοκαλί αστραπή να περνά μπροστά απο τον φακό!Αστραπιαία απάντηση από την γατοπροξενήτρα μας
Είδες ενεργητικότητα το αγόρι μας;
Emily:
>Στην τελευταια φωτό φαινεται η κοιλάρα του σε όλο της το μεγαλείο.
Ε, τον παχαίνει ο φακός, όσο και να προσπαθεί πάντως δεν μπορεί να με ξεπεράσει! Ακουμπάει βέβαια αγαπησιάρικα τις πατούσες του στο ενδιαφέρον λοφάκι που διαθέτω, και αυτό είναι αρκετό για συμπαράσταση!

Ελπιζω να αγαπήσει το μπεμπέ όσο κι εσάς,φαινεται πολύ αγαπησιάρης!
jasmine
Δραστήριο μέλος
Έβλεπα την πρώτη φωτο με τα πόδια απλωμένα, αλλά στη δεύτερη που βρήκε και μαξιλάρι.......
Απλά καταπληκτικός!
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος

Να σας ζήσει και το μωρό!
Αλήθεια πώς τα πάει η Jasmine με το μωράκι; Κι εμείς που περιμένουμε τα Χριστούγεννα το δικό μας έχουμε λίγο άγχος για τις αντιδράσεις του Μπόρχες...
jasmine
Δραστήριο μέλος
Γειά σου jasmine! Ε, ναι, παίρνει απίστευτες πόζες. Πολλές φορές "μαξιλάρι' είναι το πόδι μου την ώρα που στέκομαι όρθια π.χ. στην κουζίνα
Να σας ζήσει και το μωρό!
Αλήθεια πώς τα πάει η Jasmine με το μωράκι; Κι εμείς που περιμένουμε τα Χριστούγεννα το δικό μας έχουμε λίγο άγχος για τις αντιδράσεις του Μπόρχες...
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.
Τη γατούλα την έχω περιορισμένη σε σχέση με το μωρό, μιας και βγήκε πολύ βιαστικός ο μάγκας και θέλει ιδιαίτερη προσοχή και από ανθρώπους και από ζωάκια για να μην κολλήσει κάποια ίωση

Με το καλό να έρθει κα το δικό σας το μωράκι το Χριστουγεννιάτικο λοιπόν.
Αλήθεια ξέρετε τι είναι? Θα μας κάνετε τη νύφη μήπως? Είμαστε ωραίοι ως άντρες δεν μας πιστεύετε?

StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον κοριτσάκι μας είπαν οι γιατροί! Μόνο που μπορεί να βγει δύσκολη η γκόμενα
. Έχει αρχίσει από τώρα και κλωτσάει συνέχεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Χα χα!Μάλλον κοριτσάκι μας είπαν οι γιατροί! Μόνο που μπορεί να βγει δύσκολη η γκόμενα
. Έχει αρχίσει από τώρα και κλωτσάει συνέχεια!
Αχ κι εμάς "μάλλον κοριτσάκι" μας έλεγαν μέχρι τον 5ο μήνα. Μετά ξαφνικά σε έναν υπέρηχο μου είπαν: "να και το πουλάκι του!" κι έχω μείνει κάγκελο

Πάντως είμαστε όμορφος γαμπρός και με προίκα
να μας έχετε στα υπ' όψιν σας ε? 

Για του λόγου το αληθές θα αλλάξω ticker. Δες τε με όλοι τι κούκλος που είμαι!!!!!!
Χα δείτε τώρα που προλαβαίνετε γιατί η μαμά δεν θα με αφήσει για πολύ!!!!
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Αχ κι εμάς "μάλλον κοριτσάκι" μας έλεγαν μέχρι τον 5ο μήνα. Μετά ξαφνικά σε έναν υπέρηχο μου είπαν: "να και το πουλάκι του!" κι έχω μείνει κάγκελο
Πάντως είμαστε όμορφος γαμπρός και με προίκανα μας έχετε στα υπ' όψιν σας ε?
Για του λόγου το αληθές θα αλλάξω ticker. Δες τε με όλοι τι κούκλος που είμαι!!!!!!
Χα δείτε τώρα που προλαβαίνετε γιατί η μαμά δεν θα με αφήσει για πολύ!!!!
Υπέροχη φατσούλα! Εγκρίνεται!!! Μόνο που πρέπει να κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις, έχουμε ακούσει κι εμείς πολλές φορές να περιμένουν οι γονείς κοριτσάκι και να τους έρχεται ...άντρακλας!

Ερώτηση: Πώς έβαλες τα ticker? Προσπαθώ και ξαναπροσπαθώ στην "υπογραφή" αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω... Σε ένα άλλο προφίλ που έχω τα κατάφερα, εδώ τίποτα! Κλαψ...

jasmine
Δραστήριο μέλος
Υπέροχη φατσούλα! Εγκρίνεται!!! Μόνο που πρέπει να κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις, έχουμε ακούσει κι εμείς πολλές φορές να περιμένουν οι γονείς κοριτσάκι και να τους έρχεται ...άντρακλας!
Ερώτηση: Πώς έβαλες τα ticker? Προσπαθώ και ξαναπροσπαθώ στην "υπογραφή" αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω... Σε ένα άλλο προφίλ που έχω τα κατάφερα, εδώ τίποτα! Κλαψ...![]()
Σίγουρα μια επιφύλαξη για το φύλο την χρειάζεστε.
Όσο για τα ticker θέλει copy paste τον δεύτερο κωδικό, αυτό που γράφει κάτι με url.....
Ελπίζω να τα καταφέρεις.
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Jasmine!!!![]()
Τα κατάφερες!!!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool