Μια σειρά από βιβλιογατίσιες συμπτώσεις;

Πολλές πολλές ευχές και από μας και για το γάμο και για το μωράκι σας. Με το καλό με το καλό να έρθει ο διάδοχος και να ολοκληρωθεί μια τόσο ρομαντική ιστορία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε jasmine!

Σας αφιερώνουμε και μερικές νέες φωτογραφίες του Μπόρχες, στο απόγειο της ενεργητικότητάς του, σε εποχή θερινής ραστώνης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PICT0153.JPG
    PICT0153.JPG
    81,9 KB · Εμφανίσεις: 13
  • PICT0154.JPG
    PICT0154.JPG
    85,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • PICT0158.JPG
    PICT0158.JPG
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 18
Ευχαριστούμε jasmine!

Σας αφιερώνουμε και μερικές νέες φωτογραφίες του Μπόρχες, στο απόγειο της ενεργητικότητάς του, σε εποχή θερινής ραστώνης...
Αγάπη μου...Στην τελευταια φωτό φαινεται η κοιλάρα του σε όλο της το μεγαλείο.Συμπαραστέκεται ε Emily;:P:lol::lol::lol:

Αστραπιαία απάντηση από την γατοπροξενήτρα μας :)

Είδες ενεργητικότητα το αγόρι μας;:cool:

Emily:
>Στην τελευταια φωτό φαινεται η κοιλάρα του σε όλο της το μεγαλείο.
Ε, τον παχαίνει ο φακός, όσο και να προσπαθεί πάντως δεν μπορεί να με ξεπεράσει! Ακουμπάει βέβαια αγαπησιάρικα τις πατούσες του στο ενδιαφέρον λοφάκι που διαθέτω, και αυτό είναι αρκετό για συμπαράσταση!

Αστραπιαία απάντηση από την γατοπροξενήτρα μας :)

Είδες ενεργητικότητα το αγόρι μας;:cool:

Emily:
>Στην τελευταια φωτό φαινεται η κοιλάρα του σε όλο της το μεγαλείο.
Ε, τον παχαίνει ο φακός, όσο και να προσπαθεί πάντως δεν μπορεί να με ξεπεράσει! Ακουμπάει βέβαια αγαπησιάρικα τις πατούσες του στο ενδιαφέρον λοφάκι που διαθέτω, και αυτό είναι αρκετό για συμπαράσταση!
Καλέ απο την ενεργητικότητα απορώ πως τον προλαβαινετε να το βγάλετε φωτό και δε φαίνεται απλά μια πορτοκαλί αστραπή να περνά μπροστά απο τον φακό!:lol::lol::lol:
Ελπιζω να αγαπήσει το μπεμπέ όσο κι εσάς,φαινεται πολύ αγαπησιάρης!

Είναι απίστευτος ε? Έχει βρει και στάσεις περίεργες που τον βολεύουν!
Έβλεπα την πρώτη φωτο με τα πόδια απλωμένα, αλλά στη δεύτερη που βρήκε και μαξιλάρι.......
Απλά καταπληκτικός!

Γειά σου jasmine! Ε, ναι, παίρνει απίστευτες πόζες. Πολλές φορές "μαξιλάρι' είναι το πόδι μου την ώρα που στέκομαι όρθια π.χ. στην κουζίνα :)

Να σας ζήσει και το μωρό!
Αλήθεια πώς τα πάει η Jasmine με το μωράκι; Κι εμείς που περιμένουμε τα Χριστούγεννα το δικό μας έχουμε λίγο άγχος για τις αντιδράσεις του Μπόρχες...

Γειά σου jasmine! Ε, ναι, παίρνει απίστευτες πόζες. Πολλές φορές "μαξιλάρι' είναι το πόδι μου την ώρα που στέκομαι όρθια π.χ. στην κουζίνα :)

Να σας ζήσει και το μωρό!
Αλήθεια πώς τα πάει η Jasmine με το μωράκι; Κι εμείς που περιμένουμε τα Χριστούγεννα το δικό μας έχουμε λίγο άγχος για τις αντιδράσεις του Μπόρχες...

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.
Τη γατούλα την έχω περιορισμένη σε σχέση με το μωρό, μιας και βγήκε πολύ βιαστικός ο μάγκας και θέλει ιδιαίτερη προσοχή και από ανθρώπους και από ζωάκια για να μην κολλήσει κάποια ίωση :(
Με το καλό να έρθει κα το δικό σας το μωράκι το Χριστουγεννιάτικο λοιπόν.
Αλήθεια ξέρετε τι είναι? Θα μας κάνετε τη νύφη μήπως? Είμαστε ωραίοι ως άντρες δεν μας πιστεύετε?:P

Χα χα! :)Μάλλον κοριτσάκι μας είπαν οι γιατροί! Μόνο που μπορεί να βγει δύσκολη η γκόμενα :P. Έχει αρχίσει από τώρα και κλωτσάει συνέχεια!

Χα χα! :)Μάλλον κοριτσάκι μας είπαν οι γιατροί! Μόνο που μπορεί να βγει δύσκολη η γκόμενα :P. Έχει αρχίσει από τώρα και κλωτσάει συνέχεια!

Αχ κι εμάς "μάλλον κοριτσάκι" μας έλεγαν μέχρι τον 5ο μήνα. Μετά ξαφνικά σε έναν υπέρηχο μου είπαν: "να και το πουλάκι του!" κι έχω μείνει κάγκελο :lol::lol:
Πάντως είμαστε όμορφος γαμπρός και με προίκα ;) να μας έχετε στα υπ' όψιν σας ε? :lol::lol:

Για του λόγου το αληθές θα αλλάξω ticker. Δες τε με όλοι τι κούκλος που είμαι!!!!!!
Χα δείτε τώρα που προλαβαίνετε γιατί η μαμά δεν θα με αφήσει για πολύ!!!!

Αχ κι εμάς "μάλλον κοριτσάκι" μας έλεγαν μέχρι τον 5ο μήνα. Μετά ξαφνικά σε έναν υπέρηχο μου είπαν: "να και το πουλάκι του!" κι έχω μείνει κάγκελο :lol::lol:
Πάντως είμαστε όμορφος γαμπρός και με προίκα ;) να μας έχετε στα υπ' όψιν σας ε? :lol::lol:

Για του λόγου το αληθές θα αλλάξω ticker. Δες τε με όλοι τι κούκλος που είμαι!!!!!!
Χα δείτε τώρα που προλαβαίνετε γιατί η μαμά δεν θα με αφήσει για πολύ!!!!

Υπέροχη φατσούλα! Εγκρίνεται!!! Μόνο που πρέπει να κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις, έχουμε ακούσει κι εμείς πολλές φορές να περιμένουν οι γονείς κοριτσάκι και να τους έρχεται ...άντρακλας! :D

Ερώτηση: Πώς έβαλες τα ticker? Προσπαθώ και ξαναπροσπαθώ στην "υπογραφή" αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω... Σε ένα άλλο προφίλ που έχω τα κατάφερα, εδώ τίποτα! Κλαψ...:confused:

Υπέροχη φατσούλα! Εγκρίνεται!!! Μόνο που πρέπει να κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις, έχουμε ακούσει κι εμείς πολλές φορές να περιμένουν οι γονείς κοριτσάκι και να τους έρχεται ...άντρακλας! :D

Ερώτηση: Πώς έβαλες τα ticker? Προσπαθώ και ξαναπροσπαθώ στην "υπογραφή" αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω... Σε ένα άλλο προφίλ που έχω τα κατάφερα, εδώ τίποτα! Κλαψ...:confused:

Σίγουρα μια επιφύλαξη για το φύλο την χρειάζεστε.
Όσο για τα ticker θέλει copy paste τον δεύτερο κωδικό, αυτό που γράφει κάτι με url.....
Ελπίζω να τα καταφέρεις.

Ευχαριστώ Jasmine!!!:)

Τις ευχές μου παιδιά για το γάμο σας ,με το καλό να έρθει το μπεμπάκι. Ο Μπόρχες είναι απλά, φανταστικός. Ως γάτα, είναι εξυπνότατος αναμφίβολα, γι'αυτό, με την κατάλληλη εκπαίδευση από εσάς θα αποδεχθεί το μωρό χωρίς προβλήματα. Εκτός κι αν είναι κανένας στρίγγλος γάτος τύπου Ντίσνεϋ (Η Λαίδη κ΄ο Αλήτης), που δεν μου φαίνεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back