Μια σειρά από βιβλιογατίσιες συμπτώσεις;

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Ολα ξεκινησαν απο μια γάτα ή ολα ξεκινησαν απο ένα βιβλιο??
Απο ένα αδεσποτο? Η απο το σημειο μηδεν??
Αληθεια πιο θα μπορουσε να ειναι το σημειο μηδεν στην πιο κατω ιστοριά??
Η Ημερομηνια γεννησης της Μουκελης?
Η Ημ/νια θανατου της κυριας τττικας απο τους αμπλελοκηπους>?
Τι εννοω……

Η κυρια τιτικα γριουλα πληρες των ημερων της πεθαινει μεσα στο διαμερισμα της , μοναδικη συντροφια της τις τελευταιες της στιγμες ενας κεραμμυδι γατουλης..
Οι κληρονομοι τον πετουν εξω , φιλοζωοι τον μαζευουν, καταληγει σε κτηνιατρειο και μετα σε μια ολιγοημερη διαμονη σπιτι μου…
Παυση.1

Στον Βολο γεννηθηκε ενα χρωματιστο κοριτσακι , έγινε φως έγινε χαμογελο και αρχισε να μεταδισει χαρα…
Της αρεσαν τα βιβλια και εγινε bookcrosser..

Συναντησεις , βιλια , συζητησεις και καφες..
Τι πιο ωραιο και χαλαρο εμσα στην καθημερινη παρανοια ..
Εκει γνωρισε μια κοπελα την strange Emily και ενα αγορι ton anemos, η κοπελα Αθηνα , το αγορι θεσσαλονικη , μετα απο καποιες συναντησεις σαν bookcrossers ερωτευτηκαν και οι αποστασεις εκμηδενιστηκαν, το αγορι μετακομησε Αθηνα και απο τοτε ζουν μαζι.
Παυση..2

Ενα βιογραφικο φτανει σε μια εταιρια κι εγω ξεκιναω δουλεια , ο σκηνοθετης ειναι πολυ φιλικος και μοιαζει σαν τον εχεις γνωρισει στην πρηγουμενη σου ζωη...(κατι που δεν ισχυει) μιλοντας και χαζογοντας μου λελει για ενα γαμο που ηταν κουμπαρος την προηγουμενη εβδομαδα
παυση..3

Ο πορτοκαλη γατουλης κατα την παραμονη του σπιτι μου υποφερει απο ουρολοοιμοξη...μπαινω στο mycat σε κατασταση πανικου, γιατι το ζωο υπεφερε, ουσιαστικα ηθελα να μοοραστω την αγωνια μου μεχρι να ξημερωσει..
Η μουκελις συγκεινειται και τον ανεβαζει αγγελια στο μπλογκ της..
Απο κει παιρναν κι αλλοι bookcrossers και να που Η strange Emili + anemos τολμησαν και πηρα τον γατουλη..τωρα τον λενε Μπορχες..
Κουδουνακι 1.

Ο σκηνοθετης ηταν και εκεινος bookcrosser (μαζι με τη γυναικα του) και το ζευγαρι που παντρεψε ηταν h strange emili kai o anemos..

Καμπανακι 2.....!!!!

Συμπερασμα..
Η ο κοσμος ειναι τραγικα μικρος , η καποιος παιζει με μας!!!!

Strange Emily + Anemos
Να ζησετε!!!

Και τωρα τα υπολοιπα καμπανακια σε συντομια..

Ο μπορχες οπως σας ειπα ειχε ουρολοιμοξη και τον αφησα στο κτηνειταρειο να κανει τη θεραπεια του , τα παιδια τον παρελαβαν απο εκει και ενω μιλησαμε σε τηλεφωνο δνε τα ειδα ποτε...

Ο Ανεμος , γραφει σεναρια και ειχε γραψει ενα σεναριο για ενα διαφημιστικο σποτ στο οποιο δουλευα, ειχε κανει ενα περασμα απο εκει συστηθηκαμε αλλα κανεις δεν ηεξρε ποιος ειναι ποιος στην ουσια.. αυτο ειναι το καμπανακι νουμερο 3

Και παμε στο καλυτερο το ακμπανακι νουμερο 4, ...
Strange Emily + Anemos
Να ζησετε!!!
Στην ευτυχια σας, και στο μωρακι που ερχεται!!!
Ευχομαι οτι καλυτερο!!!
:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό θα μπορούσε να είναι και το επόμενο σενάριο:D. Να ζήσουν λοιπόν και να χαίρονται τον γατούλη τους Μπόρχες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία ιστορία! Για την strange Emily δεν ξέρω, αλλά ο Αnemos είναι κάποιος που έχει ένα ενδιαφέρον blog?
Πολλές ευχές για ζευγάρι μωρά και γάτες!

Strange Emily & Anemos, τι όμορφα νέα είναι αυτά!!:happy:
Να ζήσετε και με το καλό να δεχτείτε και το μωράκι σας!:up:

KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!Μπραβο αβανα,δε θα μπορουσε να γραφτει καλυτερα αυτη η ιστορια!!!!Ευχομαι κι εγω τα καλυτερα στα παιδια και απο εδω,μιας και τους τα ειπα απο κοντα στο γαμο!!Ο οποιος ηταν υπεροχος!!Εγινε στα πανεμορφα Τρικαλα,φαγαμε σαν κροκοδειλοι,ηπιαμε τσιπουρα και χορευαμε ολο το βραδυ!!!!
Χαιρομαι που γνωρισες και τον τρελο κουμπαρο(χορευει το "καλυτερο" συρτο στα τρια που εχω δει) και πολυ καλο φιλο!!!!
Αντε τωρα να σε δουμε και εσενα στο bookcrossing!!!!Σημερα εχουμε συναντηση οι Αθηναιοι στο καφε Sonsie (στην τριτη καθετη της Ερμου δεξια),στις 15 00.
Ολα τα καλα του κοσμου στο πρωτο αμιγως bookcrossing ζευγος και στο νεο μελος που αναμενουν με αγωνια!!!!

Και η συνεχεια της ιστοριας απο τη δικη μου πλευρα...
Με τον anemos και τη strangeEmily κανουμε παρεα και εκτος.Πριν απο μερικους μηνες(περιπου 6) μου ειπαν οτι απεκτησαν την Μπορχες και πραγματικα ζηλεψα γιατι ηθελα κι εγω ενα γατι.Τους το ειπα και ο anemos μου εστειλε την αγγελια της Πιτσιλως για να την τσεκαρω.Ετσι εμαθα για το mycat.Ο αντρας μου ηθελε ενα μικρο γατακι και οχι ενηλικη και ετσι αρχισα να κοιταω τις αγγελιες εδω μεσα.
Και βρεθηκε στο δρομο μου η Iro,η κοπελα με την αλλεργια στις γατες και τα 9 γατια που γεννηθηκαν στον κηπο της και τα περιμαζεψε σε ενα δωματιο του σπιτιου της γιατι κινδυνευαν απο αρσενικους...
Αυτη τη στιγμη λοιπον,ενα απο τα 9 γατια κοιμαται φαρδυ πλατυ στον καναπε μου και ειναι αισιως 4μιση μηνων!!!Ενα απο τα αδερφακια της ειναι ο γνωστος πλεον μαφιοζος του φορουμ,Σειριος:D
Αυτη ειναι η δικη μου συντομη ιστορια και πως τα βιβλια μπορουν να σου αποφερουν και..γατες:P

τα μαθαμε και τα δικα σου κυρια τζουτζου χορους και πανηγυρια εισασταν λεει ολοι οι bookcrossers στον γαμο!!! :up::up:
εγω απο τη μερα που συνδιασα ολες τις συμπτωσεις εχω απλα κουφαθει:lol: ειναι σαν τα παραμυθια εμ το ακλυτερο συνατο happy end!!! :up:

τα μαθαμε και τα δικα σου κυρια τζουτζου χορους και πανηγυρια εισασταν λεει ολοι οι bookcrossers στον γαμο!!! :up::up:
εγω απο τη μερα που συνδιασα ολες τις συμπτωσεις εχω απλα κουφαθει:lol: ειναι σαν τα παραμυθια εμ το ακλυτερο συνατο happy end!!! :up:

Aντε,κατεβα στη συναντηση σημερα να τα πουμε και απο κοντα!!Νομιζω θα ειναι και οι "κουμπαροι",για τους νεονυμφους δεν ξερω αν εχουν γυρισει απο το ταξιδακι τους...

τζουτζουκα μου μολις πριν λιγο ξυπησα και ειμαι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας...
δεν ξερω αν θα τα καταφερω , επιφυλλατωμαο για την επομενη συναντηση σιγουρα!!!;)

Οπως θελεις καλο μου...Παντως και κατα τις 4 -5 αν ερθεις μαλλον εκει θα μας βρεις...Αλλιως,σε περιμενουμε 31 Αυγουστου στην επομενη συναντηση...

Καλησπέρα! Μόλις χτες ανακαλύψαμε ότι η ιστορία γράφτηκε στο site! Τελικά μερικά παραμύθια είναι αληθινά, και οι συμπτώσεις μας θυμίζουν πόσο κοντά είμαστε τελικά ο ένας με τον άλλο οι άνθρωποι...

Havana δεν γνωριστήκαμε από κοντά, μιλήσαμε μόνο στο τηλέφωνο (η StrangeEmily είμαι) αλλά πολύ θα χαρώ να συναντηθούμε γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα! Εδώ όλα καλά, ο γάμος ήταν μια χαρά και οι κουμπάροι οι καλύτεροι! Είχαμε και μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους bookcrossers στο γάμο αλλά έτσι όπως ήρθανε τα πράγματα όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Το μωρό πάει καλά, αισίως κλείνουμε τον τέταρτο μήνα.

Ο Μπόρχες είναι υπέροχος, ήρεμος και χαδιάρης! Τράβηξε κι αυτός λίγα βάσανα, όταν χρειάστηκε να του κάνουμε εξέταση για το τοξόπλασμα (εγώ δεν είχα αντισώματα). Ευτυχώς είναι και αυτός αρνητικός, και η συγκατοίκησή μας συνεχίζεται αισίως!

Πολλά φιλιά από τον anemos και αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τον Μπόρχες!

Ολα ξεκινησαν απο μια γάτα ή ολα ξεκινησαν απο ένα βιβλιο??
Απο ένα αδεσποτο? Η απο το σημειο μηδεν??
Αληθεια πιο θα μπορουσε να ειναι το σημειο μηδεν στην πιο κατω ιστοριά??
Η Ημερομηνια γεννησης της Μουκελης?
Η Ημ/νια θανατου της κυριας τττικας απο τους αμπλελοκηπους>?
Τι εννοω……

Η κυρια τιτικα γριουλα πληρες των ημερων της πεθαινει μεσα στο διαμερισμα της , μοναδικη συντροφια της τις τελευταιες της στιγμες ενας κεραμμυδι γατουλης..
Οι κληρονομοι τον πετουν εξω , φιλοζωοι τον μαζευουν, καταληγει σε κτηνιατρειο και μετα σε μια ολιγοημερη διαμονη σπιτι μου…
Παυση.1

Στον Βολο γεννηθηκε ενα χρωματιστο κοριτσακι , έγινε φως έγινε χαμογελο και αρχισε να μεταδισει χαρα…
Της αρεσαν τα βιβλια και εγινε bookcrosser..

Συναντησεις , βιλια , συζητησεις και καφες..
Τι πιο ωραιο και χαλαρο εμσα στην καθημερινη παρανοια ..
Εκει γνωρισε μια κοπελα την strange Emily και ενα αγορι ton anemos, η κοπελα Αθηνα , το αγορι θεσσαλονικη , μετα απο καποιες συναντησεις σαν bookcrossers ερωτευτηκαν και οι αποστασεις εκμηδενιστηκαν, το αγορι μετακομησε Αθηνα και απο τοτε ζουν μαζι.
Παυση..2

Ενα βιογραφικο φτανει σε μια εταιρια κι εγω ξεκιναω δουλεια , ο σκηνοθετης ειναι πολυ φιλικος και μοιαζει σαν τον εχεις γνωρισει στην πρηγουμενη σου ζωη...(κατι που δεν ισχυει) μιλοντας και χαζογοντας μου λελει για ενα γαμο που ηταν κουμπαρος την προηγουμενη εβδομαδα
παυση..3

Ο πορτοκαλη γατουλης κατα την παραμονη του σπιτι μου υποφερει απο ουρολοοιμοξη...μπαινω στο mycat σε κατασταση πανικου, γιατι το ζωο υπεφερε, ουσιαστικα ηθελα να μοοραστω την αγωνια μου μεχρι να ξημερωσει..
Η μουκελις συγκεινειται και τον ανεβαζει αγγελια στο μπλογκ της..
Απο κει παιρναν κι αλλοι bookcrossers και να που Η strange Emili + anemos τολμησαν και πηρα τον γατουλη..τωρα τον λενε Μπορχες..
Κουδουνακι 1.

Ο σκηνοθετης ηταν και εκεινος bookcrosser (μαζι με τη γυναικα του) και το ζευγαρι που παντρεψε ηταν h strange emili kai o anemos..

Καμπανακι 2.....!!!!

Συμπερασμα..
Η ο κοσμος ειναι τραγικα μικρος , η καποιος παιζει με μας!!!!

Strange Emily + Anemos
Να ζησετε!!!

Και τωρα τα υπολοιπα καμπανακια σε συντομια..

Ο μπορχες οπως σας ειπα ειχε ουρολοιμοξη και τον αφησα στο κτηνειταρειο να κανει τη θεραπεια του , τα παιδια τον παρελαβαν απο εκει και ενω μιλησαμε σε τηλεφωνο δνε τα ειδα ποτε...

Ο Ανεμος , γραφει σεναρια και ειχε γραψει ενα σεναριο για ενα διαφημιστικο σποτ στο οποιο δουλευα, ειχε κανει ενα περασμα απο εκει συστηθηκαμε αλλα κανεις δεν ηεξρε ποιος ειναι ποιος στην ουσια.. αυτο ειναι το καμπανακι νουμερο 3

Και παμε στο καλυτερο το ακμπανακι νουμερο 4, ...
Strange Emily + Anemos
Να ζησετε!!!
Στην ευτυχια σας, και στο μωρακι που ερχεται!!!
Ευχομαι οτι καλυτερο!!!
:up::up::up:

Πραγματικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Strange Emily + Anemos να ζήσετε! Με το καλό ναρθει το μωράκι σας!

Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους! Και πολλά φιλιά στο "χρωματιστό κορίτσι" τη Mukelis!

Παιδιά να ζήσετε και να σας ζήσει το μωράκι σας:). Πολύ καλά νέα. Άντε και στον επόμενο καφέ στο θησείο να φέρετε και το μωρό σας:up:

Ήρθα κι εγώ η χρωματιστή!:lol:
Τι όμορφη ιστορία,όντως...Έχουμε γίνει ένα γαϊτανάκι bookcrossers και γατόφιλοι,όλους γάτες τους έχω γεμίσει!Αλλίμονο σε όποιον άγατο Bookcrosser Βρεθεί στο δρόμο μου...:cool:
Παιδιά κι από εδώ ευχές πολλές,ελπίζω να έχετε ένα νεραϊδάκι σύντομα στην αγκαλιά σας,να το κάνετε σετ με τον νεραϊδόγατο!:up:

Strange Emily + Anemos πολλές ευχές κι από μένα. Σας εύχομαι να υπάρχει πάντα ευτυχία στην ζωή σας και καλώς να δεχθείτε και το μωράκι σας .

Συγχωρέστε με για την παρατήρηση, αλλά μην τον παραμελήσετε με τον ερχομό του μωρού σας. Ο Μπόρχες θα παραμείνει πάντα ένα αιώνιο μωρό (όπως όλα τα γατιά άλλωστε)

Κατά ένα περίεργο τρόπο σας σκεφτόμουν το τελευταίο διάστημα συχνά γιατί από το Πάσχα και μετά δεν ακούσαμε κανένα νεότερο του φοβερού Μπόρχες.

Πολλά φιλιά σε όλους

Παιδιά κι από εδώ ευχές πολλές,ελπίζω να έχετε ένα νεραϊδάκι σύντομα στην αγκαλιά σας,να το κάνετε σετ με τον νεραϊδόγατο!:up:[/quote]

Ευχαριστούμε Mukelis! Πραγματικά είσαι μια υπέροχη γατοπροξενήτρα!

Strange Emily + Anemos πολλές ευχές κι από μένα. Σας εύχομαι να υπάρχει πάντα ευτυχία στην ζωή σας και καλώς να δεχθείτε και το μωράκι σας .

Συγχωρέστε με για την παρατήρηση, αλλά μην τον παραμελήσετε με τον ερχομό του μωρού σας. Ο Μπόρχες θα παραμείνει πάντα ένα αιώνιο μωρό (όπως όλα τα γατιά άλλωστε)

Κατά ένα περίεργο τρόπο σας σκεφτόμουν το τελευταίο διάστημα συχνά γιατί από το Πάσχα και μετά δεν ακούσαμε κανένα νεότερο του φοβερού Μπόρχες.

Πολλά φιλιά σε όλους

Ευχαριστούμε Βούλα!
Ο Μπόρχες θα είναι πάντα ο "πρωτότοκός" μας! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια αγωνία για το πώς θα αντιμετωπίσει το μωρό όταν γεννηθεί, κάτι μου λέει όμως πως θα συνεχίσει να είναι το ίδιο τρυφερός με όλη την οικογένεια, αφού κι εμείς θα συνεχίσουμε να του δίνουμε την ίδια αγάπη όπως τώρα.

Το τελευταίο διάστημα τρέχαμε για τις ετοιμασίες του γάμου μας (έγινε πριν δύο εβδομάδες) και σε γιατρούς για την εγκυμοσύνη και δεν είχαμε μπει καθόλου στο site, γι αυτό δεν είχες νέα.

Πάντως είναι καταπληκτικός γατούλης και όσο περνάει ο καιρός γόινεται και πιο χαδιάρης. Λείψαμε για το γάμο δεκα μέρες, και μας έλειπε αφόρητα, αλλά δεν μπορούσαμε να τον έχουμε μαζί μας εκεί που πήγαμε...

Από τη στιγμή που γυρίσαμε και τον παραλάβαμε μας ακολουθεί παντού -μέχρι και στο κρεβάτι...- και χουρχουρίζει ασταμάτητα. Μέχρι και "ζυμαράκια" στον αέρα κάνει! (αυτό πρέπει να το βγάλουμε φωτογραφία καμιά μέρα).

Πολλά φιλιά και σε σένα!

τις πιο εγκάρδιες ευχές μου!! Ο Μπόρχες ειμαι σίγουρη ότι θα δείξει την ίδια τρυφερότητα με σας στο μωράκι....(τι ξανθοπορτοκαλογατος θα ήταν αλλωστε;;;):))

Πολλές πολλές θερμές ευχές! Για σας και το μωράκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back