Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
07-05-07
11:19
Κανείς μας δεν είναι τέλειος. Ούτε άνθρωποι ούτε ζώα. Και ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται απ'όλους το ίδιο. Κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στον εαυτό τους κι άλλοι να βλάψουν αυτούς που αγαπούν.
Νομίζω οτι για να σε συγχωρήσει ο σκυλάκος, πρέπει πρώτα να συγχωρήσεις εσύ τον εαυτό σου και να πάψεις να σε μισείς γι' αυτό που έκανες. Αυτό δεν είναι λύση.
Η γνώμη μου είναι να προσπαθησεις να καταλάβεις ποιά ήσουν και ποιά είσαι τώρα (ζητώντας ίσως τη βοήθεια κάποιου ειδικού) και μετά χάρισε όσο πιο πολύ αγάπη μπορείς.
Νομίζω οτι για να σε συγχωρήσει ο σκυλάκος, πρέπει πρώτα να συγχωρήσεις εσύ τον εαυτό σου και να πάψεις να σε μισείς γι' αυτό που έκανες. Αυτό δεν είναι λύση.
Η γνώμη μου είναι να προσπαθησεις να καταλάβεις ποιά ήσουν και ποιά είσαι τώρα (ζητώντας ίσως τη βοήθεια κάποιου ειδικού) και μετά χάρισε όσο πιο πολύ αγάπη μπορείς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool