Μικράκια γατουνάκια!

• Thread starter Thread starter erika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

erika

Νεοφερμένο μέλος

Ο erika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Αυτά τα δύο μικρουλάκια ήρθαν σήμερα στα χέρια μου!
Η μαμά τους κάποια αδεσποτούλα κι έχει κι άλλα μικρουλάκια τα οποία δε κατάφερα να πιάσω όμως.
Είναι 1-1,5 μήνα περίπου, το πορτοκαλάκι αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι!
Έχουν υπέροχα γαλαζοπράσινα ματάκια και θα γίνουν ημιμακρύτριχα κουκλιά!
Ψάχνουν γρήγορα τα σπιτάκια τους καθώς στο σπίτι υπάρχουν κι άλλα ζώα που φιλοξενούνται!

Θα δωθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και τη συμφωνία στείρωσης
Θεσσαλονίκη

τηλ 6979 795841

Αριθμός Πρωτοδικείου "Η Αγάπη": 30248/03.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMAG1556.jpg
    IMAG1556.jpg
    685,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMAG1570.jpg
    IMAG1570.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 55
  • IMAG1551.jpg
    IMAG1551.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 45
Είναι πάρα πολύ όμορφα!
Εύχομαι να βρουν γρήγορα το σπίτι τους! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ερικα,οι φωτο που ειχες βαλει δεν φαινοντουσαν.Εμφανισα τα λινκς,ομως δεν οδηγουν πουθενα.:/:
Αν εχεις προβλημα πες μου να σου στειλω οδηγιες για ανεβασμα φωτο.:)

Εφη τις ανέβασα με άλλο τρόπο. Τώρα φαίνονται, έτσι δεν είναι?

Ναι...φαινονται μια χαρα,και ειναι απιστευτα κουκλακια.Την καλυτερη τυχη να εχουν!!:D

Μπισκοτογατάκια! Να έχουν καλή τύχη κ σύντομα σ'ένα ωραίο κ τρυφερό σπιτάκι :)

Αγάπες μου!! Αγάπες μοου!!!

Ακόμα περιμένουν τα μικράκια!! :worry:

Και ειναι τοσο ομορφα τα γλυκα μου!!:)

Kι εγώ περίμενα να υιοθετηθούν πολύ γρήγορα, αλλά...
Έχουν φτάσει 2 μηνών, πολύ πολύ φιλικά και κοινωνικά, λατρεύουν τα χάδια και έχουν μάθει να πηγαίνουν στην άμμο τους!
Επίσης τα πηγαίνουν καλά με τους σκύλους!

Ο αρσενικός υιοθετήθηκε!! Η κούκλα περιμένει!!

Συνημμένα

• imag2001.jpg
    imag2001.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 80
  • imag2010.jpg
    imag2010.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 83
  • imag2056.jpg
    imag2056.jpg
    22 KB · Εμφανίσεις: 81
Είναι πια 2,5 μηνών, μαθημένη να ζεί μέσα στο σπίτι και να πηγαίνει στην άμμο της. Πολύ κοινωνική, πολύ χαδιάρα και πολύ παιχνιδιάρα! Έχω ενθουσιαστεί μαζί της! Έχουν περάσει πολλά μωρά απο τα χέρια μου αλλά πραγματικά αυτό είναι πολύ μοναδικό μικράκι!
Επίσης τα πηγαίνει πολύ καλά με σκύλους και γάτες!

Συνημμένα

• miou150612jpg.jpg
    miou150612jpg.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 81
  • imag2089.jpg
    imag2089.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 78
Εύχομαι να βρει κι αυτή σύντομα το δικό της σπίτι!
Είναι πολύ όμορφη! ;)

Είναι πανέμορφη η πριγκίπισσα σου!!! :clapup: Είναι αδύνατον να μην υιοθετηθεί......είναι τόσο γλύκααααα!! Σου στέλνω όλες μου τις ευχές και υπομονή!!! :D

Θα έρθει και η δικιά της στιγμή...μια σταρ άλλωστε, με τόση ομορφιά δεν περνά απαρατήρητη :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back