Μικρή γατούλα

lazy

Νεοφερμένο μέλος

Η lazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
η ξαδέλφη μου μάζεωε μια μικρη γατούλα απο το δρόμο. αφου της καναμε όταν ήταν ενος μηνα, παρουσιαστηκε κάτι σαν κλωστούλα απο εκεί που εκανε την .....:redface:ανάγκη της.τι ήταν αυτό? της το εβγαλε και μάλλον στιγμιαία πόνεσε, είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσεο πρόβλημα? είχα εγω παλιά μια γατούλα και ήταν πολύ δεμένες αλλά την χάσαμε από λευχαιμία και απο τότε έχω ένα ψιλοάγχος με τα ζωάκια....θα έχει την καλοσύνη να με ενημερώσει κάποιος??Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρόκειται έτσι όπως το περιγράφεις...αυτή η "κλωστούλα" τι ήταν? είχε αίμα? μήπως ήταν κατι που είχε καταπιεί και το εβγαλε μαζί με τα κόπρανα; δείχνει να ποναει γενικά; ποσο ειναι τώρα η γάτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μπέμπούλα είναι τώρα τριών μηνών...ήταν σαν μια κλωστούλα που κρεμοταν απο εκεί...η κοπέλα φαντάστηκε ότι είχε φάει τιποτα .....η κλωστούλα είχε και μερικά κόπρανα στην άκρη. την τράβηξε , εκανε ενα νιαου η μπέμπα και τωρα είναι σαν να μην έγινε ποτέ ..αλλα ρωτήσαμε ένα κτηνιατρο (είναι απο επαρχια και μόνο αυτόν έχουμε) και δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος.πιθανότατα δεν είναι τίποτα αλλα ρωτάω για να καθησυχαστώ να σαι καλα

η μπέμπούλα είναι τώρα τριών μηνών...ήταν σαν μια κλωστούλα που κρεμοταν απο εκεί...η κοπέλα φαντάστηκε ότι είχε φάει τιποτα .....η κλωστούλα είχε και μερικά κόπρανα στην άκρη. την τράβηξε , εκανε ενα νιαου η μπέμπα και τωρα είναι σαν να μην έγινε ποτέ ..αλλα ρωτήσαμε ένα κτηνιατρο (είναι απο επαρχια και μόνο αυτόν έχουμε) και δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος.πιθανότατα δεν είναι τίποτα αλλα ρωτάω για να καθησυχαστώ να σαι καλα

Μήπως είναι ταινία;:hmm:
Κάνατε αποπαρασίτωση στη γατούλα;

δεν ξερω....αποπαρασιτωση καναμε, τουλαχιστον ετσι μας ειπαν.......εγω για να καταλαβεις φοβαμαι μη καναμε καμια ζημια που το βγάλαμε αυτο...μη της καναμε καμια ζημια στο εντερακι της ή τιποτα τετοιο...λες να φρικαρω χωρις λόγο?

Κοίτα λογικά είναι ταινία, και αφού κάνατε αποπαρασίτωση, τώρα την αποβάλλει ο οργανισμός...

Εκτός και αν είχε φάει καμία κλωστούλα , όπως ο δικός μου.. που την έβγαλα και εγώ με τον ίδιο τρόπο και ολά ΟΚ.

Τώρα, όσο τρώει, παίζει και είναι φυσιολογική, δεν αλλάξει την διάθεσή της μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς....

το πιο πιθανο ηταν να ηταν καποιο εντερικο παρασιτο(σκουληκι) και πιθανως να εχει και αλλα:hmm: καλο θα ηταν να ερπαναληφθει η αποπαρσιτωση:) εφοσον συνεχιζει να εχει ορεξη για παιχνιδι να τρωει το φαγητο του και γενικα να ειναι ζωηρο δεν θα υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα:)

Κάποια στιγμή ο Πρέστο είχε καταπιεί ένα μικρό κορδόνι και ο κτηνίατρός μου μου είπε να μην του το τραβήξω σε καμία περίπτωση, γιατί θα μπορούσε να προκληθεί ζημιά στο έντερο. Καλό είναι να κόβουμε το σχοινάκι στην άκρη και να περιμένουμε να βγει με τα κόπρανα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back