lazy
Νεοφερμένο μέλος
ανάγκη της.τι ήταν αυτό? της το εβγαλε και μάλλον στιγμιαία πόνεσε, είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσεο πρόβλημα? είχα εγω παλιά μια γατούλα και ήταν πολύ δεμένες αλλά την χάσαμε από λευχαιμία και απο τότε έχω ένα ψιλοάγχος με τα ζωάκια....θα έχει την καλοσύνη να με ενημερώσει κάποιος??Ευχαριστώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazy
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
η μπέμπούλα είναι τώρα τριών μηνών...ήταν σαν μια κλωστούλα που κρεμοταν απο εκεί...η κοπέλα φαντάστηκε ότι είχε φάει τιποτα .....η κλωστούλα είχε και μερικά κόπρανα στην άκρη. την τράβηξε , εκανε ενα νιαου η μπέμπα και τωρα είναι σαν να μην έγινε ποτέ ..αλλα ρωτήσαμε ένα κτηνιατρο (είναι απο επαρχια και μόνο αυτόν έχουμε) και δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος.πιθανότατα δεν είναι τίποτα αλλα ρωτάω για να καθησυχαστώ να σαι καλα
Μήπως είναι ταινία;

Κάνατε αποπαρασίτωση στη γατούλα;
lazy
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εκτός και αν είχε φάει καμία κλωστούλα , όπως ο δικός μου.. που την έβγαλα και εγώ με τον ίδιο τρόπο και ολά ΟΚ.
Τώρα, όσο τρώει, παίζει και είναι φυσιολογική, δεν αλλάξει την διάθεσή της μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς....
JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλο θα ηταν να ερπαναληφθει η αποπαρσιτωση
εφοσον συνεχιζει να εχει ορεξη για παιχνιδι να τρωει το φαγητο του και γενικα να ειναι ζωηρο δεν θα υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα
Desdemona
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum