Μικρή πορτογαλίδα καταφθάνει!

Rula

Νεοφερμένο μέλος

Η Rula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, έρχεται στη Θεσσαλονίκη η μικρή πορτογαλίδα ράγκντολ μου και τις τελευταίες μέρες ψαχνω ένα καλό κτηνίατρο στο κέντρο της πόλης καθώς και πετ σοπ για τη προίκα της μικρής.
Σε άλλα θέματα του φόρουμ διάβασα για τον κ Μποντοζόγλου Σοφοκλή (Ικτίνου 7). Μένω στη περιοχή ολυμπιάδος και δεν εχω αυτοκίνητο. Εχω προσέξει ένα κτηνιατρίο σε ενα στενάκι της αποστόλου παύλου, γνωρίζει μήμως κάποιος/κάποια κάτι για αυτό το γιατρό? Δε θέλω να τη πάω εκει χωρίς να γνωρίζω περισσότερα καθώς θα την έχω ελλάδα 4 μηνών και συμφωνήσαμε με την εκτροφέα να της κάνω εγώ τη στείρωση στους 6-7 μήνες.
Επίσης δε κατάφερα να βρώ μία πλήρη λίστα με πετ σοπ χωρίς ζώα... η μικρή χρειάζεται τροφή hills για γατάκια. Γνωρίζετε μήπως κάποια καταστήματα που έχουν δεκάκιλες συσκευασίες και σχετική ποικιλία σε εξοπλισμό, με υπηρεσία ντελίβερι? Ευχαριστώ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς να τη δεχτείς τη γατουλίνα! :)
Αυτός ο κτηνίατρος πρέπει να έχει μετακομίσει από την Ικτίνου και δεν ξέρω πού πήγε. Ο δικός μου είναι κοντά στο Συντριβάνι αλλά, αν μένεις Ολυμπιάδος και δεν έχεις αμάξι, δεν σε πολυεξυπηρετεί...
Στο τέλος του παρακάτω μηνύματος έχει ένα αρχείο zip με προτεινόμενους κτηνίατρους από τα μέλη. Δες αν βρίσκεται κάποιος στη γειτονιά σου: https://www.mypetz.gr/posts/5325545/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει ενας γιατρός Απ Παυλου 30 και εγώ είμαι μερικά νούμερα πιο πάνω.. το ονομά του είναι Κοτανίδης Γεώργιος και μάλιστα εκεί δίπλα είναι ένας κύριος που ταίζει γύρω στις 15 γατες!!! Σε αυτή τη σελίδα βρήκα το όνομα του γιατρού https://www.kibotosnoe.gr/pro_list.asp?provar=docs αλλά δε βρήκα πληροφορίες στο θέμα που μου παραθέτεις και φοβάμαι να τη παω :(
Ραδιοταξί δε δέχετε γατοφόρο? Θα μπορούσα να τη πάω Ικτίνου ή στο συντριβάνι νομίζω. Για πετ σοπ τελικά σκέφτομαι να πάω σε αυτό στη γιανιτσών να δω πόσο χρεώνουν και το ντελίβερι :)
Χμμμ ίσως πρέπει να ενοχλήσω το φιλόζωο κύριο και να τον ρωτήσω για το γιατρό!!!

Υπάρχει ενας γιατρός Απ Παυλου 30 και εγώ είμαι μερικά νούμερα πιο πάνω.. το ονομά του είναι Κοτανίδης Γεώργιος και μάλιστα εκεί δίπλα είναι ένας κύριος που ταίζει γύρω στις 15 γατες!!! Σε αυτή τη σελίδα βρήκα το όνομα του γιατρού https://www.kibotosnoe.gr/pro_list.asp?provar=docs αλλά δε βρήκα πληροφορίες στο θέμα που μου παραθέτεις και φοβάμαι να τη παω :(
Ραδιοταξί δε δέχετε γατοφόρο? Θα μπορούσα να τη πάω Ικτίνου ή στο συντριβάνι νομίζω. Για πετ σοπ τελικά σκέφτομαι να πάω σε αυτό στη γιανιτσών να δω πόσο χρεώνουν και το ντελίβερι :)
Χμμμ ίσως πρέπει να ενοχλήσω το φιλόζωο κύριο και να τον ρωτήσω για το γιατρό!!!
Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τον κύριο που ταϊζει, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τις πηγαίνει και στον κτηνίατρο... :hmm:
Στα ραδιοταξί είναι πού θα πέσεις. Υπάρχει pet-taxi αλλά λένε πως είναι πολύ ακριβό. Ίσως θα μπορούσες να επιστρατεύσεις κανέναν συγγενή ή φίλο με αμάξι για να μεταφέρεις την ψιψίνα όποτε χρειάζεται (εδώ που τα λέμε, δεν θα την πηγαίνεις στον κτηνίατρο και κάθε μέρα!).
Όσο για πετ σοπ, υπάρχει ένα στην Αγίας Θεοδώρας (πεζοδρομάκι κάθετο στην Αγίας Σοφίας, ανάμεσα Αγίας Σοφίας και Καρόλου Ντηλ) που κάνει delivery στο σπίτι χωρίς καμία επιβάρυνση. Ο ίδιος έχει μαγαζί στη γωνία Αριστοτέλους με Βασιλέως Ηρακλείου. Σε ποιο ύψος της Ολυμπιάδος μένεις;
Στο κέντρο δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ πετ σοπ χωρίς ζώα... :( Στις συνοικίες παραέξω έχει, αλλά δεν γίνεται κάθε φορά που θέλουμε κάτι να τρέχουμε εκεί. :/:

Μένω στην Απ. παύλου πίσω από το μασούτη της ολυμπιάδος. Είναι το όριο της παλιάς πόλης οπότε είναι περίεργο το σημείο αλλά εχει παραδίπλα και ένα μεγάλο δέντρο όπου μαζεύονται και όλα τα γατόνια. Α! και τώρα που το θυμήθηκα κυκλοφορεί μία ομάδα κρούσης από 3 μεγάλα σκυλία που τις κυνηγάνε και τις σκοτώνουν για τη πλάκα τους!!!!!! Μια φορά βγήκα στο μπαλκόνι με τη σκούπα να δω, επειδή ακουσα τις κραβγές, αλλά μεχρι να κατέβω να τους τρομάξω το έιχαν σκοτώσει το αμοιρο.
Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες θα πάω στην αγ. θεοδώρας που είναι και πιο κοντά!

Εκεί δίπλα μένει και μια γατόφιλη γνωστή μου. Δεν ξέρω αν είναι εδώ ή αν λείπει ακόμα, αλλά μπορώ να την ρωτήσω για κτηνίατρο! :)

Αυτό θα ήταν υπέροχο!!!:D Ήδη με έχεις βοηθήσει πολυ με το πετ σοπ!!!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!

ΟΚ λοιπόν, θα ψάξω να βρω αυτή την κοπέλα αύριο και θα επανέλθω! :)

Τέλεια :D

Καλως να τη δεχτεις!
Βαλε μας το λινκ του εκτροφειου της να τη χαζεψουμε,να κανουμε και λιγο οφθαλμολουτρο βρε!

https://www.solardebritos.com/ Το εκτροφείο δε θυμάμαι πως το λένε, το λινκ είναι η σελίδα του. Έχει διάφορα ζωάκια και μου το σύστησαν από το καλύτερο εκτροφείο της λισαβόνας (tugasrags). Η κυρία που το έχει είναι λίγο παλαβιάρα και τα δίνει τα μικρά πιο φτηνά απο όλους και κατα προτίμηση χωρίς στείρωση 3 μηνών, με αποτέλεσμα να τσακωθούν κάποιοι μαζί της και ένα εκτροφείο ράγκντολ μάλιστα να φύγει (το dianes pride νομίζω). Η δικιά μου είναι blue bicolour και η πρώτη που φεύγει από πορτογαλία. Εχω φωτο της αλλά δε ξέρω πως να τις ανεβάσω :P.

Αμα θέλεις να χαζέψεις moukelis είναι η επιλογή GEALERIA. Τη μικρή θα τη βγάλω Μίσα... είναι η ηρωίδα ενός από τα αγπημένα μου ανίμε καρτούν

Τι εννοεις χωρις στειρωση,αστειρωτα,ή χωρις την προϋποθεση στειρωσης;
Δεν τη βρισκω τη μπεμπα σου...Το σαιτ που μου εδωσες ειναι απο πετ σοπ;

Οχι αστειρωτα αλλα προτιμαει αμα συμφωνουν οι ιδιοκτητες να την κανουν εκεινοι τη στειρωση σε λιγο μεγαλυτερη ηλικια που προσωπικα αυτο ηθελα γιατι ειναι μεγαλοσωμες γατουλες οι ραγκντολ. Η γυναικα αυτη εκτρεφει κυριως σκυλια δεν εχει πετ σοπ. Οι γατουλες δευτερη φορα γεννουν και δεν κανει εξαγωγες. Απλα ο συντροφος μου εχει καταγωγη απο πορτογαλια και πηγε ο ιδιος στο χωρο αφου του τη συνεστησαν. Ζει μαζι με τα ζωα και την οικογενεια της σε ενα μεγαλο σπιτι στη λισαβονα και του εδειξε ολα τα χαρτια των γονεων. Απλα δεν ειναι η κυρια ασχολια της η εκτροφη και η σελιδα της ειναι λιγο χαλια. Ομολογω οτι τρομαξα οταν ειδα το σαιτ, ειναι καταγεγραμενη ομως με το ονομα της απλα δε το θυμαμαι τωρα (μπορω να μαθω ομως). Γενικως πιο πολυ το κανει απο χομπυ. Οι γονεις ειναι απο εκτροφειο της αμερικης.

Να σου πω την αληθεια κι εγω τρομαξα...Και δεν εχω συνηθισει να βλεπω τοσες διαφορετικες φυλες σε εκτροφεια,ξερω απο πρωτο χερι ποσο δυσκολο ειναι να αφοσιωθεις σε μια και να κανεις σωστη εκτροφη.Αλλα για να το τσεκαρε ο φιλος σου απο κοντα και να τα βρηκε ολα ενταξει...Ριξε μια ματια κι εδω καλου κακου,για να ξερετε τι εξετασεις κτλ να ζητησετε.
Μου αρεσουν πολυ τα Blue Bicolour!Αντε με το καλο να τη δεχτεις!

Κι εμενα μαρεσει πολυ αλλα δε με ενοιαζε ιδιαιτερα το χρωμα της μονο να ειναι κοριτσακι. Τα ειδε ολα τα χαρτια ο δικος μου και του ειπε πως τα δινει πιο οικονομικα γυρω στα 100-150 ευρω λιγοτεραα για να ειναι πιο προσιτη η τιμη και να μπορει να κανει διαλογη στους γατογονεις. Τα γατονια για χομπυ τα εχει και σε εκθεσεις σταματησε να τα πηγαινει καθως δεν την ενδιαφερει να χτυπησει μεγαλη τιμη. Το αλλο εκτροφειο της λισαβονας εχει μονο ραγκντολ και υπαρχουν αλλα τρια. Εμβολια το μικρο εχει κανει ηδη τα ταιζει hills και ο χωρος ειναι πολυ καλος συμφωνα με το συντροφο μου. τσιπακι διαβατηρια και εμβολιο λυσσας θα τα κανει τωρα που ειναι 4 για το ταξιδι με τον δικο μου. Τι να πω, ελπιζω να μην ειναι τιποτα περιεργο οσο μπορω το τσεκαρα. Εγω δεν ειχα τρελα να παρω ρατσας μικρουλι, και αδεσποτο μια χαρα ειναι για μενα. Ο δικος μου ηθελε να μου προσφερει σα δωρο επειδη ηξερε τι μουρλα εχω με τις ραγκντολ.:D Πως βαζω φωτγραφιες?:redface:

Μπορεις να τις ανεβασεις στο photobucket και να κανεις αντιγραφη-επικολληση τον τελευταιο κωδικο που σου δινει,εδω.
Ειναι πολυ ωραια η στιγμη που παραλαμβανεις το γατακι σου,θα τη θυμασαι για παντα.

Έμαθα για κτηνίατρο! Σήμερα βρήκα τη γνωστή μου και μου σύστησε κι εκείνη τον Κοτανίδη. Δεν έτυχε να πάει σ' αυτόν για κάτι πολύ επείγον ή/και σοβαρό, διότι τότε είχε μια γάτα πολύ γιαγιά, με προβλήματα από τα γεράματα μόνο. Πάντως είπε πως είναι καλός. Επίσης, τον χειμώνα συνήθιζε να φεύγει μία μέρα μέσα στην εβδομάδα επειδή δούλευε (ή παρέδιδε μαθήματα :hmm:) αλλού. Όμως δεν είναι σίγουρο πως το συνεχίζει και τώρα.

Κάλως να την δεχτείς την κουκλίτσα σου.:D:D:D
Και φυσικά θέλουμε φωτό οπωσδήποτε.;);)

Τώρα έχεις άλλη μια γατούλα ή κατάλαβα λάθος;:hmm:

Ευχαριστώ zbeez! Να μερικες φωτογραφιες της μικρης. ειναι λιγο χαλια γιατι ειναι από κινητό
21082010012.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back