Rula
Νεοφερμένο μέλος
Σε άλλα θέματα του φόρουμ διάβασα για τον κ Μποντοζόγλου Σοφοκλή (Ικτίνου 7). Μένω στη περιοχή ολυμπιάδος και δεν εχω αυτοκίνητο. Εχω προσέξει ένα κτηνιατρίο σε ενα στενάκι της αποστόλου παύλου, γνωρίζει μήμως κάποιος/κάποια κάτι για αυτό το γιατρό? Δε θέλω να τη πάω εκει χωρίς να γνωρίζω περισσότερα καθώς θα την έχω ελλάδα 4 μηνών και συμφωνήσαμε με την εκτροφέα να της κάνω εγώ τη στείρωση στους 6-7 μήνες.
Επίσης δε κατάφερα να βρώ μία πλήρη λίστα με πετ σοπ χωρίς ζώα... η μικρή χρειάζεται τροφή hills για γατάκια. Γνωρίζετε μήπως κάποια καταστήματα που έχουν δεκάκιλες συσκευασίες και σχετική ποικιλία σε εξοπλισμό, με υπηρεσία ντελίβερι? Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Αυτός ο κτηνίατρος πρέπει να έχει μετακομίσει από την Ικτίνου και δεν ξέρω πού πήγε. Ο δικός μου είναι κοντά στο Συντριβάνι αλλά, αν μένεις Ολυμπιάδος και δεν έχεις αμάξι, δεν σε πολυεξυπηρετεί...
Στο τέλος του παρακάτω μηνύματος έχει ένα αρχείο zip με προτεινόμενους κτηνίατρους από τα μέλη. Δες αν βρίσκεται κάποιος στη γειτονιά σου: https://www.mypetz.gr/posts/5325545/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rula
Νεοφερμένο μέλος
Ραδιοταξί δε δέχετε γατοφόρο? Θα μπορούσα να τη πάω Ικτίνου ή στο συντριβάνι νομίζω. Για πετ σοπ τελικά σκέφτομαι να πάω σε αυτό στη γιανιτσών να δω πόσο χρεώνουν και το ντελίβερι

Χμμμ ίσως πρέπει να ενοχλήσω το φιλόζωο κύριο και να τον ρωτήσω για το γιατρό!!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τον κύριο που ταϊζει, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τις πηγαίνει και στον κτηνίατρο...Υπάρχει ενας γιατρός Απ Παυλου 30 και εγώ είμαι μερικά νούμερα πιο πάνω.. το ονομά του είναι Κοτανίδης Γεώργιος και μάλιστα εκεί δίπλα είναι ένας κύριος που ταίζει γύρω στις 15 γατες!!! Σε αυτή τη σελίδα βρήκα το όνομα του γιατρού https://www.kibotosnoe.gr/pro_list.asp?provar=docs αλλά δε βρήκα πληροφορίες στο θέμα που μου παραθέτεις και φοβάμαι να τη παω![]()
Ραδιοταξί δε δέχετε γατοφόρο? Θα μπορούσα να τη πάω Ικτίνου ή στο συντριβάνι νομίζω. Για πετ σοπ τελικά σκέφτομαι να πάω σε αυτό στη γιανιτσών να δω πόσο χρεώνουν και το ντελίβερι
Χμμμ ίσως πρέπει να ενοχλήσω το φιλόζωο κύριο και να τον ρωτήσω για το γιατρό!!!

Στα ραδιοταξί είναι πού θα πέσεις. Υπάρχει pet-taxi αλλά λένε πως είναι πολύ ακριβό. Ίσως θα μπορούσες να επιστρατεύσεις κανέναν συγγενή ή φίλο με αμάξι για να μεταφέρεις την ψιψίνα όποτε χρειάζεται (εδώ που τα λέμε, δεν θα την πηγαίνεις στον κτηνίατρο και κάθε μέρα!).
Όσο για πετ σοπ, υπάρχει ένα στην Αγίας Θεοδώρας (πεζοδρομάκι κάθετο στην Αγίας Σοφίας, ανάμεσα Αγίας Σοφίας και Καρόλου Ντηλ) που κάνει delivery στο σπίτι χωρίς καμία επιβάρυνση. Ο ίδιος έχει μαγαζί στη γωνία Αριστοτέλους με Βασιλέως Ηρακλείου. Σε ποιο ύψος της Ολυμπιάδος μένεις;
Στο κέντρο δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ πετ σοπ χωρίς ζώα...
Στις συνοικίες παραέξω έχει, αλλά δεν γίνεται κάθε φορά που θέλουμε κάτι να τρέχουμε εκεί. 
Rula
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες θα πάω στην αγ. θεοδώρας που είναι και πιο κοντά!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Rula
Νεοφερμένο μέλος
Ήδη με έχεις βοηθήσει πολυ με το πετ σοπ!!!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Rula
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Βαλε μας το λινκ του εκτροφειου της να τη χαζεψουμε,να κανουμε και λιγο οφθαλμολουτρο βρε!
Rula
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rula
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν τη βρισκω τη μπεμπα σου...Το σαιτ που μου εδωσες ειναι απο πετ σοπ;
Rula
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μου αρεσουν πολυ τα Blue Bicolour!Αντε με το καλο να τη δεχτεις!
Rula
Νεοφερμένο μέλος
Πως βαζω φωτγραφιες?
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ ωραια η στιγμη που παραλαμβανεις το γατακι σου,θα τη θυμασαι για παντα.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
) αλλού. Όμως δεν είναι σίγουρο πως το συνεχίζει και τώρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και φυσικά θέλουμε φωτό οπωσδήποτε.

Τώρα έχεις άλλη μια γατούλα ή κατάλαβα λάθος;
Rula
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool