ΜικρήΜυρτούλα
Νεοφερμένο μέλος
). Λοιπόν τελικά η μικρή μου είχε πυρετό. 40,1 παρακαλώ. Το φυσιολογικό για τις γάτες είναι 38,5 και η κτηνίατρος μου είπε ότι έκανα πολύ καλά που την πήγα γιατί θα μπορούσε να της το γυρίσει σε πνευμονία. Της κάναμε όμως ένεση με αντιπυρετικό και αντιβίωση και θα της δίνω και κάθε μέρα από μισό χαπάκι αντιβίωση και θα γίνει καλά. Ήδη είναι πάρα πολύ καλύτερα. Έχει αρχίζει τις σκανδαλιές πάλι και την απολαμβάνω... Άρα τώρα ξέρω. Δεν πάει να τρώει, να πίνει... αν δεν παίζει πρέπει να το ψάχνω λιγάκι παραπάνω... Το γράφω για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι νέοι γατογονείς που μπορεί να είναι το ίδιο άσχετοι με εμένα 
Κατερίνα το ιδανικό θα ήταν να πας σε έναν κτηνίατρο. Αυτός θα ξέρει να σου πει και το τί είναι και το πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Για να σε βοηθήσω όμως λιγάκι θα ανεβάσω μια φωτογραφία της μικρής μου, που φαίνεται και η περιοχή που έχει το πρόβλημα για να το δεις και να δεις αν σου μοιάζει. Ελπίζω να σε βοηθήσω λιγάκι. Πάντως το καλύτερο θα ήταν να πας τον μικρό κτηνίατρο για να είσαι σίγουρη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜικρήΜυρτούλα
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικά στη μικρούλα σου!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρίνα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ευτυχως που την πηγες στον γιατρο.

ΜικρήΜυρτούλα
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικα στην μικρη σου.
Ευτυχως που την πηγες στον γιατρο.![]()
Σε ευχαριστώ πολύ.. Ναι πάλι καλά... Αν πάθαινε κάτι η μικρή θα τρελενόμουν...

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Θα πάρει την αντιβίωση της και θα γίνει περδίκι.
Περαστικά κι από εμένα!

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα θα πανε καλα λοιπον, μηπως αφου ειχε πυρετο να μην της κανεις αλλα μπανια?
Σου ειπε η κτηνιατρος αν μπορει να ειναι απο αυτο?
Περαστικα σας

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΜικρήΜυρτούλα
Νεοφερμένο μέλος
Γενικά από φύση της είναι μικρόσωμο γατάκι και η pic που ανέβασα είναι πριν δύο εβδομάδες, δηλαδή όπως ήταν όταν την πήρα από την χαβούζα που την είχαν. Τώρα είναι πιο μπαμπάτσικο μωρό. Την ρώτησα την γιατρό και μου είπε να την κάνω μπάνιο, αλλά να την στεγνώσω αμέσως. Εγώ σκέφτηκα να ανάψω και λίγο το αερόθερμο στο μπάνιο πριν την βάλω μέσα και όσο είμαι στο μπάνιο να το βάλω να ζεστάνω το σαλόνι. Επίσης σκέφτηκα να την κάνω καλύτερα μπάνιο το Σάββατο αντί για αύριο που κανονικά είναι η μέρα της. Πάντως παιδιά είσαστε υπέροχοι και σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και για τις ευχές σας. Χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω...

Μαρία
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Και μετά να δεις δέσιμο...κι ο δικός μου σε κακιά χάλια ήταν, 2 μηνών και κάτι όταν τον πήρα..Φίλα μας την..

Kalliastar
Διάσημο μέλος
ΜικρήΜυρτούλα
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

ΜικρήΜυρτούλα
Νεοφερμένο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Αν αυτό εννοείς πιστεύω πως είναι ακόμα πολύ μικρή και ενδέχεται να της προκαλέσει εμετούς. Άσε την να μεγαλώσει πρώτα, να γίνει εντελώς καλά, να αποκτήσει αληθινή γούνα (και όχι τις 5 τρίχες που έχει τώρα
)και μετά της σερβίρεις και το γρασίδι 
ΜικρήΜυρτούλα
Νεοφερμένο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ΜικρήΜυρτούλα
Νεοφερμένο μέλος
Άργησα να απαντήσω λόγω δουλειάς, διαβάσματος και εξαντλητικού παιχνιδιού... Η μικρούλα μου από την ημέρα που της έκανε ένεση η γιατρός και της έπεσε ο πυρετός είναι άλλο γατάκι... Πιο καλά από πριν αρρωστήσει. Παίζει όλη την ώρα, τρέχει από εδώ, τρέχει από εκεί... Παίζουμε με τα πατουσάκια της, προσπαθεί να με δαγκώσει... Είναι πολύ καλό γατάκι όμως, ούτε νυχάκια μου βγάζει ούτε τίποτα. Με τους μύκητες έχουμε ένα προβληματάκι ακόμα και της αύξησα την δόση του sporanox αλλά θέλω να ελπίζω ότι σύντομα θα το ξεπεράσουμε κι αυτό γιατί φαντάζομαι ότι ταλαιπωρείται το κακομοιράκι μου.
Ρε παιδιά έχω ένα άλλο θέμα όμως. Είναι κάποιες φορές που μπορεί να θέλω να διανυκτερεύσω αλλού (με εννοείτε φαντάζομαι, καθώς είμαι και 29 χρονών γαϊδούρα). Αν και ξέρω ότι οι γατούλες είναι ανεξάρτητες και δεν τις πειράζει η μοναξιά εγώ στεναχωριέμαι πολύ. Εχθές το βράδυ ήταν η πρώτη φορά μετά από τρεις εβδομάδες που έφυγα από το σπίτι (γύρω στις 10:30), γύρισα στις 8 το πρωί της έδωσα την αντιβίωση της, την έπαιξα και μετά ήρθα στην δουλειά. Η μικρή φαίνεται ότι δεν είχε πρόβλημα γιατί ούτε μούτρα μου κράτησε, ούτε τίποτα. Της είχα βάλει και μπόλικο φαγητό και την αγαπημένη της κονσέρβα για να την καλοπιάσω. Απλά αναρωτιέμαι... Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα να την παίρνω μαζί μου; Δεν μπορεί να συνηθίσει και το άλλο σπίτι; Να αισθάνεται δηλαδή κι εκεί άνετα; Και μια πανχαζή ερώτηση... Υπάρχει πρόβλημα να μένει μόνη της ή εγώ το παίρνω πιο βαρέως από εκείνη;
Ευχαριστώ πολύ..........
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Να αφηνεις τη Μυρτουλα στη θεση της τα βραδια, δεν παθαινει τιποτα!
Με το να της αλλαζεις περιβαλλον μονο για μια ημερα θα την στρεσσαρεις χωρις λογο.
Οι γατες ειναι αρκετα ανεξαρτητα ζωα.
Αν σε βαθος χρονου θελεις η Μυρτω να εχει παρεα και στο επιτρεπουν τα οικονομικα σου,
η καλυτερη λυση ειναι να παρεις και μια δευτερη γατα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool