Μικρούλα με ψύλλους

• Thread starter Thread starter Raktia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Καλήμέρα!
Έχω μια μικρούλα 2 εβδομάδων και κάτι και πρέπει να εχει ψύλλους γιατί εκεί που κάθετε βρίσκω αιματάκι. Να της ριξω λίγο frontline ή είναι πολύ μικρή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι παρα πολυ μικρη,περιμενε να φτασει τουλαχιστον 40 ημερων και να εισαι πολυ προσεκτικη με τον ψεκασμο,οχι απευθειας πανω της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να είναι και απο τον ποπό της το αίμα, απο τα παράσιτα που σίγουρα έχει.... Περίμενε και για ψύλλους και για τα παράσιτα.. είναι κρίμα να βιαστείς, και να την χάσεις μετά απο τόσα...:redface:

Μπα:( είναι ψύλλοι. Μόλις της έβγαλα 2. Και πάνε συνέχεια στα μάτια της. Τώρα που της τα καθάριζα είδα πολύ αίμα στη γάζα. Τι μπορώ να της κάνω;

Μπορεις να την καθαρισεις με ενα ψειροχτενο.Να εχεις διπλα σου ενα λεκανακι με νερο για να του πνιγεις.

Είμαι στο γραφείο ρε γμτ τώρα. Πριν άπλωσα πετσετούλες πάνω στο γραφείο μου και χαρτοβάμβακα και από την μια πλευρά είχα το μπιμπερο τις γάζες και τον ορο και απο την άλλη ενα δοχειο με νερο και βαμβακι και μια σακουλίτσα για να πετάω τα κατουρημένα. Ευτυχώς δεν είχαμε κόσμο εκείνη την ώρα αλλά νομίζω ότι αν αρχίσω να βγαζω και τους ψύλλους απο το γατί, κινδυνεύω με απόλυση.:D

Ε κανε το το μεσημερι,δε θα παθει τιποτα σε μερικες ωρες.Μπορεις να διαλυσεις και λιγο οινοπνευμα σε νερο και να βουτας εκει το χτενακι.

ή μπορείς να πας 5-10 λεπτά στην τουαλέτα να το κάνεις αν ανησυχείς τόσο.δε νομίζω να σου πει κάποιος κάτι.Καλή επιτυχία με τη μικρούλα

μπορεις να την κανεις μπανιο με απορρυντικο για τα πιατα (dawn) και να την χτενισεις με χτενα για ψυλλους. Σε αυτη την ηλικια δεν εχουν πολυ τριχωμα και ειναι μικρουλια, οποτε και με μια χτενουλα αν βγαλεις τους περισσοτερους δεν θα της προκαλεσουν προβλημα οι 2-3 ψυλλοι που θα γλιτωσουν.

.. μπάνιο σε γατάκι που εχτές γλύτωσε το θάνατο απο υποθερμία, δεν έχει τραφεί σωστά κλπ κλπ.... δεν ξέρω.:redface:

Για μπάνιο και εγώ δεν το βλέπω. Είναι αρκετά αδύναμη ακόμα.
Πάντως τουλάχιστον ζεστάθηκε. Αφού σήμερα όλη μέρα τεντώνεται.:inlove:

Μπορεις να την καθαρισεις με μωρομαντηλα,αφου το εχεις ψεκασει με λιγο bolfo.

Αμεσως μετα βαλε το κοντα σε θερμαντικο σωμα για να μην κρυωσει ,σκοθπισε το καλα με ενα ζεστο πανακι μην το αφησεις υγρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back