Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
30-11-06
20:04
Όλα έχουν πρόσωπο και σε μερικά φαίνεται, στα άλλα χρειάζονταν μικροσκόπιο. Ετσι είναι ο μικρόκοσμος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
30-11-06
20:11
Ισως να ειναι ετσι. Αλλα η φοβία παραμένει
. Παντως μπραβο για τις φωτο. Πολύ καλες! 
. Παντως μπραβο για τις φωτο. Πολύ καλες! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
01-01-07
14:01
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
01-01-07
20:01
Πολύ ωραία τα βιντεάκια σου Θανάση.Ο άσπρος γατούλης είναι δικός σου? Είναι φτυστός ο Χιονούλης μου...

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
01-01-07
23:55
Ήταν γείτονας και μ επισκέπτονταν συνέχεια αλλά δεν ζει πια.Πολύ ωραία τα βιντεάκια σου Θανάση.Ο άσπρος γατούλης είναι δικός σου? Είναι φτυστός ο Χιονούλης μου...![]()
Ευχαριστώ πολύ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki