Μικρό ή 4 ετών;

mata1

Νεοφερμένο μέλος

Η mata1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
παιδια βοηθεια
η γιαγιακα που εχει εναν γατο περσιασ μου ειπε να μου τον χαρισει,αλλα γεννησε η γατα του αφεντικου μου και μου ειπε να μου δωσει ενα..ειναι και αυτα περσιασ με αγκυρασ διασταυρωμενα..τι να κανω???να παρω το μικρο η των 4 ετων??φοβαμαι οτι το μεγαλο δεν θα με αγαπησει οπωσ το μικρουλη που θα το μεγαλωσω εγω...τι να κανω ?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά θα σε αγαπήσει και το μεγάλο πίστεψε με. Στο λέο εγώ που μου έχουν τύχει και οι δύο περιπτώσεις:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έγω στη θέση σου θα έπερνα αυτό που λεχει τις λιγότερες πιθανότητες να περάσει καλά με κάποιον άλλον. Βέβαια μπορείς να τα παρεις κ τα δύο;)

το μεγαλο ειναι αυτο που το εχουν κλισμενο σε ενα μαγαζι ολη μερα

αν τα παρο και τα διο δεν θα τσακονονται?
επειδη εχουμ διαφορα ηλικιασ

Εξαρτάται. Η γιαγιά σου θέλει γενικώς να δώσει το γάτο (επειδή δε μπορεί να τον φροντίζει) ή απλά επειδή ξέρει οτι σου αρέσουνε, θέλει να στον χαρίσει? Αν είναι η πρώτη περίπτωση, θα έπαιρνα το γάτο. Αν όχι, θα έπαιρνα το γατάκι.
Αχ, τώρα διάβασα οτι είναι κλεισμένο σε μαγαζί. Παρτο το καημένο...΄κρίμα είναι.
Με το μικρό δε θα έχει πρόβλημα..τα περσικά είναι πολύ ήρεμα γατιά και προσαρμόζονται με άλλα ζώα.
Είναι στειρωμένος ο γάτος?

δεν ειναι γιαγια μου
ειναι μια γιαγιακα που εχει ενα μαγαζι και τον γατο εκει να τησ κανει παρεα οταν το εχει ανοιχτο το μαγαζι.οταν το κλινι ο γατοσ μενει εκει.ξερει οτι μου αρεσει πολυ ο γατοσ και τωρα μου ειπε αν τον θελω

ναι στειρωμενοσ ειναι

Σ' αυτή την περίπτωση πάρε το γάτο της κυρίας. Αν θυμάμαι καλά είσαι φοιτήτρια; Έχεις πολλές μετακινήσεις; Αν ναι, καλύτερα να μην πάρεις δεύτερη γάτα (για την ώρα τουλάχιστον). Άλλωστε και ο μεγάλος γάτος μάλλον θα έχει συνηθίσει να ζει μόνος του.

Συμφωνώ με την Ρούκο!!Και λέω κι εγώ ή και τα 2 ή το μαγαλύτερο σε ηλικία!!:)

Μην ανυσηχεις ο γατος ο μεγαλος θα σε αγαπησει τρελα κι αυτος σεκανα δυο μηνες θα στα αχωριστοι αν νομιζεις οτι μπορεις οικονομικα παρτα και τα δυο

Και τα δύο, και τα δύο!!! Δες την Ελινούλα μου που την πήρα 5 μηνών μαζί με τον Χουχουδίτο που ήταν 3 χρονών!

Συμφωνώ με την Ρούκο!!Και λέω κι εγώ ή και τα 2 ή το μαγαλύτερο σε ηλικία!!:)

και εγω συμφωνω...

και εγω συμφωνω...

δαγκωτο στον κλεισεμνο γατουλη τουμαγαζιου ακι γαι να μην περασει την υπολοιπη ζωη σαν μοναχικος γατουλης αλλα και για να ζησεις απιερες στιγμες γελιο και ευτυχιας 2 γατες μαζι ειναι παραδεισος!!!!:up::up::up:

Εγω θα τα επαιρνα και τα δυο για ενα σπιτι χαρουμενο!!!!!:up:

αν δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα ,μιας και τα εξοδα θα ειναι διπλα με 2 γατες, παρτα και τα δυο!!!θα ειναι πιο ευτυχισμενα!!!:)

Το μικρούλι θέλει πολύ χρόνο για την εκπαίδευση του -όπως πχ να μάθει να πάει τουαλέτα που είναι σημαντικό- συν ότι θα σώσεις κ μια ψυχούλα από τη μοναξια. Και να ξέρεις το περσικό μια κ είναι κ αρσενικό θα σου το ανταποδώσει με παρα πολύ αγάπη. Όπως είπαι κ η Havana ψηφίζω δαγκωτό τον μεγαλύτερο γατούλι -αλήθεια ποιό ειναι το όνομά του-;

Kαι τα δύο, και τα δύο! Η Ελινούλα μου που ήταν απ' το δρόμο τα έμαθε γρήγορα όλα από τον Χουχουδίτο: την άμμο, το πως δεν κάνουμε ζημιές, το πως φερόμαστε, όλα! Το μεγάλο γατί ήταν σαν δάσκαλος και το μικρό ο μαθητής.
Η διαφορά στα έξοδα είναι μικρή ως ελάχιστη, μια τουαλέτα και οι κροκετούλες τους, τα εμβολιάκια τους, αποπαρασίτωση και μια στείρωση που δεν τα κάνεις όλα μαζί, πόσο πια μπορεί να κάνουν. Δεν θα πας δυο-τρεις φορές σε καφετέρια και νάτα (άσε που θα σου κάνει κέφι πιο πολύ το σπίτι παρά η καφετέρια). Αν τα πάρεις και τα δυο θα θου σου πούμε κόλπα για παιχνιδάκια ώστε να κάνεις οικονομία. Θα σου κάνω δώρο χτενάκια για τον περσικούλη. Καλή επιλογή!

μπουμπη τον φοναζει
Το μικρούλι θέλει πολύ χρόνο για την εκπαίδευση του -όπως πχ να μάθει να πάει τουαλέτα που είναι σημαντικό- συν ότι θα σώσεις κ μια ψυχούλα από τη μοναξια. Και να ξέρεις το περσικό μια κ είναι κ αρσενικό θα σου το ανταποδώσει με παρα πολύ αγάπη. Όπως είπαι κ η Havana ψηφίζω δαγκωτό τον μεγαλύτερο γατούλι -αλήθεια ποιό ειναι το όνομά του-;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back