Μικρό αγνοείται! Ζητείται φιλοξενία για τη μαμά του

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

anna_s

Νεοφερμένο μέλος

Η anna_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατι πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Εδώ και κάποιο καιρό είχαν εγκατασταθεί στην αυλή του σπιτιού μου μια πανέμορφη γκρι γατομανούλα με το υπέροχο νινί της. το μικράκι εδώ και δυο μέρες αγνοείται δεν το βρίσκω πουθενά είχε αρχίσει να τρώει μόνο του αλλά ήταν συνέχεια με τη μανούλα του. Για να τα πάρω όμως από την αρχή ακιρβώς δίπλα από τη δική μου αυλή είναι η αυλή μιας "κυρίας" η οποία ενώ στην αρχή τα τάιζε και αυτό πριν αντιληφθώ εγώ την παρουσία τους πράγμα που σημαίνει ότι εκείνη τα ώθησε να εγκατασταθούν εδώ μετά άρχισε να μου φωνάζει ότι αφήνουν τις ακαθαρσίες τους στην αυλή της και δεν μπορεί να τα μαζεύει και άλλα τέτοια συναφή. Μέχρι που με απείλησε λέγοντας μου ότι δεν θα φταει εκείνη για ότι γίνει προχθές το πρωί ξεκινώντας να πάω στη δουλειά μου είδα το μικρό μούσκεμα και την αυλή της πλυμμένη πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το είχε βρέξει εκείνη. φοβάμαι μήπως του έκαναν κάτι η μανούλα συνεχίζει να είναι εδώ συνέχεια πράγμα το οποιο σημαίνει ότι δεν το μετέφερε εκείνη σε πιο ασφαλές μέρος γιατί δεν θα ήταν συνέχεια εδώ!! η εν λόγω μανούλα είναι το πιο πιστό "κατοικίδιο" που είχα ποτε ακόμη και αν δεν είναι στην αυλή μόλις βγω έξω και τη φωνάξω μέσα σε ένα λεπτό έχει έρθει για τα χάδια της δεν μπορώ να την κρατήσω δυστυχώς γιατί έχω ήδη αρκετά ζωάκια
έχω λοιπόν ένα αίτημα και μια ερώτηση:
το αίτημα λοιπόν είναι να της βρούμε ένα σπίτι για φιλοξενία ,προς το παρών γιατί της αξίζει και πολύ φοβάμαι ότι εδώ θα έχει άσχημο τέλος από τους γείτονες.!! ο σκυλάκος μου δεν τα πηγαίνει καλά μαζί της και έτσι δεν μπορώ να την βάλω στην πίσω αυλή μαζί του για να είναι ασφαλή γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είναι ασφαλής!!! θα ανεβάσω και φωτογραφίες της
και η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να κάνω με το θέμα του μικρού!!!

ΣΑς ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: μικρό αγνοείται

δεν υπάρχει περίπτωση να το έκρυψε κάπου αλλού; :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχώς αποκλείεται το μόνο που μπορεί να έχει συμβεί και να σημαίνει ότι το μικρό είναι καλά είναι να τρόμαξε και να έφυγε
κάθε άλλη περίπτωση είναι άσχημη τουλάχιστον έτσι νομίζω!!

Απάντηση: Μικρό αγνοείται!Ζητήται φιλοξενία για τη μαμά του

αν ρωτήσετε τους γείτονες μήπως το έχουν δει; :worry:

δυστυχώς οι γείτονες μου δεν ασχολούνται!! ρώτησα κανείς δεν το ειχε δει!! ΠΟΤΕ όταν ρώτησα για το γατάκι μου ειπαν "πιο γατάκι;;;"

Η μαμά πάντα φωνάζει τα γατιά της όταν δεν τα βρίσκει. Αν δεν το φωνάζει, πολύ πιθανόν να το έχει μεταφέρει κάπου αλλού. Μπορείς να της ρίξεις ένα μεγάλο κομμάτι κρέας να δεις αν θα του το πάει. Εύχομαι να το βρεις!!!

πολύ καλή ιδέα θα το εφαρμόσω σήμερα κιόλας ευχαριστώ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back