Μικρό αδέσποτο

alexia20

Νεοφερμένο μέλος

Ο alexia20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
γεια σας!πριν 3 μερες που περπατουσα στο δρομο ακουσα ενα μικρο γατακι να κλαψουριζει..και το περιμαζεψα..δεν ξαναειχα ομως ποτε μου κατοικιδιο.του εχω βαλει πανω σε ενα χαλακι μια λεκανη με αμμο διπλα το μπολ με φαι και νερο και διπλα ενα ψαθινο μπαουλακι με ενα σεντονι για να κοιμαται..πειραζει που τα εχω βαλει ολα διπλα διπλα?
ειναι πολυ γλυκουλη το καλο μου....
α αν ρωτησω του πηρα ενα σαν κολαρο με ενα κουδουνακι μπροστα αλλα δεν καταλαβαινω αν του αρεσει η οχι..απλως μολις περπατησει και το ακουσει κανει σαν τρελο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Το μωράκι που μάζεψες, πόσο μωράκι είναι; Αν είναι πολύ μικρό, ημερών δηλαδή, μην περιμένεις να ανταποκριθεί σε αμμολεκανη και φαγητό στο πιατάκι. Θα χρειαστεί πρώτα βοήθεια από σένα. Τάισμα με ειδικό γαλατάκι και βοήθεια για την τουαλέτα και ένα σωρό άλλα πραγματάκια.
Εχεις ιδεα πόσο είναι; Ματάκια έχει ανοίξει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι μωρακι αλλα δεν ξερω και ποσο μπορει να ειναι.τα καταφερνει μια χαρα σ ολα..τρωει μονο του και κανει και την αναγκη τ..ρε εβγαλε αυτα τα σκουληκακια..του δωσα χθες μια παστα ,να του ξαναδωσω και σημερα???

Να το πας σε εναν γιατρο να σε ενημερωσει,η παστα δινεται αναλογα με το βαρος,νομιζω για τρεις μερες.Αλλα θα πρεπει να το δει γιατρος ετσι κι αλλιως για να εκτιμησει την κατασταση του.

Να το πας σε εναν γιατρο να σε ενημερωσει,η παστα δινεται αναλογα με το βαρος,νομιζω για τρεις μερες.Αλλα θα πρεπει να το δει γιατρος ετσι κι αλλιως για να εκτιμησει την κατασταση του.[/quote

την παστα του την εδωσα χθες και σημερα και κατευθειαν μετα κανει διαρρια..φυσιολοφικο?εχει και ψυλλους και το κακο ειναι οτι 2 μερες τωρα ερχεται τη νυχτα και κοιμαται διπλα μου..παιζει να κολλησω??πρεπει να ειναι 2-3 μηνων..για καμια εβδομαδα δεν θα εχω λεφτα(φοιτητρια καταλαβαινεις...)ειναι κακο να το χαιδευω και να το εχω πολυ κοντα μου?μπορει να κολλησω τπτ???

Να κρατάς αποστάσεις, γιατί εκτός από ψύλλους, που δεν πάνε εύκολα στους ανθρώπους, αλλά, μπορεί να χωθούν στο στρώμα, στα σεντόνια κλπ, μπορεί το γατάκι να έχει και τίποτε δερματικό, που δεν μπορείς να αντιληφθείς, και συνήθως, τα δερματικά είναι κολλητικά για τους ανθρώπους. Δεν θα πάθει τίποτε αν μερικές μέρες- μέχρι να πάτε στο γιατρό- κοιμάται στη φωλίτσα του. Το αντίθετο μάλιστα, θα μάθει νωρίς νωρίς καλή συμπεριφορά:)

Πρέπει να το πας άμεσα να το δει κτηνίατρος πάνω απο όλα για την δική του υγεία αλλά και για την δική σου.Ο κτηνίατρος θα του κάνει εξωτερική αποπαρασίτωση και θα σου πει και για την πάστα για τα σκουλίκια που του έδωσες.Στο μικρούλη μου του έδωσα το banmith 3 φορές με 20 μέρες διαφορά η κάθε δόση.

Να το πας σε εναν γιατρο να σε ενημερωσει,η παστα δινεται αναλογα με το βαρος,νομιζω για τρεις μερες.Αλλα θα πρεπει να το δει γιατρος ετσι κι αλλιως για να εκτιμησει την κατασταση του.[/quote

την παστα του την εδωσα χθες και σημερα και κατευθειαν μετα κανει διαρρια..φυσιολοφικο?εχει και ψυλλους και το κακο ειναι οτι 2 μερες τωρα ερχεται τη νυχτα και κοιμαται διπλα μου..παιζει να κολλησω??πρεπει να ειναι 2-3 μηνων..για καμια εβδομαδα δεν θα εχω λεφτα(φοιτητρια καταλαβαινεις...)ειναι κακο να το χαιδευω και να το εχω πολυ κοντα μου?μπορει να κολλησω τπτ???

Μια εξέταση στον κτηνίατρο κοστίζει 20 με 30 ευρώ το πολύ. Δεν είσαι υποχρεωμένη να του κάνεις άμεσα τα εμβόλια αν δεν έχεις χρήματα, μπορείς να τηλ. σε κτηνίατρο κ να ρωτήσεις κ τιμή, δεν είναι ντροπή;);) στις μέρες μας. Θα το εξετάσει, θα σου δώσει οδηγίες κ θα σου πει για αποπαρασίτωση εσωτερική (παστούλα, πόσοτητα, συχνότητα κλπ) κ εξωτερική για τους ψύλλους, επίσης θα σου πει ηλικία, τι να τρώει, κ πότε να του κάνεις εμβόλια. Ακόμα, το βασικότερο, θα σου πει αν είναι καλά στην υγεία του, για να το παίρνεις αγκαλιά:):)
Εν πάση περιπτώση εως ότου το πας στο γιατρό, φρόντισέ το, φαγάκι, την άμμο του, χάιδεύε του αλλά μην κοιμάσε μαζί του, κ καλό είναι να μην του δίνεις τίποτα αν δεν στο πει γιατρός. Μπορεί να του κάνεις κακό αντί για καλό.

Αντε και καλώς τα δέχτηκες:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back