manoskrt
Νεοφερμένο μέλος
Εδω και περιπου εικοσι μερες εχουμε ενα καινουργιο μελος στην η οικογενεια.Ενα θηλυκο γατακι περιπου 2 μηνων ημερο και παιχνιδιαρικο που το εδωσαν στο μικρο μου γιο απο ενα μοναστηρι μιας και ειχαν πολλα.Το φεραμε σπιτι προσαρμοσθηκε αμεσως στο καινουργιο περιβαλλον αλλα το προβλημα ειναι οτι στην διπλανη μονοκατοικια υπαρχουν δυο γατες με τα μικρα τους (κοντα σε ηλικια με το δικο μας) και υστερα απο μια εβδομα οταν η μικρη εμαθε το χωρο ειδε την διπλανη γατοπαρεα ξεπορτιζει και παει στο αλλο σπιτι.
Βεβαια ερχεται οταν πειναει καθεται καποιες φορες αλλα
τι γινεται μηπως δεν ξαναγυρισει καποια στιγμη????Της αρεσει καλυτερα το διπλανο σπιτι???
Ειναι μικρο και ψαχνει παρεα και οταν μεγαλωσει λιγο ακομη θα μενει μαζι μας
??? Ο γιος μου την ψαχνει και καποιες φορες απογοητευεται που φευγει μπορω να κανω κατι????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ή θα περιφραξετε την αυλή σας..ωστε να μην μπορει να πηγαινει πουθενα αλλου...ή θα τη βαλετε μεσα στο σπιτι..,χωρις να εχει προσβαση στο εξω.Αλλιως εγγυηση δεν υπαρχει..και κινδυνευει και απο παρα πολλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasia95
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manoskrt
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

manoskrt
Νεοφερμένο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην το αφήνεις έξω..η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη.
Nts79
Νεοφερμένο μέλος
που θα στιερωθει δε θα θελει πολυ το εξω
αληθεια το σπιτι σας ειναι σε χαμηλο οροφο?
το ρωταω γιατι η δικιαμου οταν μεναμε στον πρωτο επιεδη εβλεπε και ακουγε γατες
εκαμνε σαν τρελλη να φυγει
τωρα που μενουμε στον τεταρτο καθεται στο μπαλκονι και λιαζεται και δεν ανεβαινει στα καγκελα
ουτε ψαχνει τροπο να φυγει
μακαρι ν αμαθει και η μικρη μου ετσι γιατι οποτε τη βγαζω στο μπλακονι παει και ψαχνει
οτι τρυπα υπαρχει απο το πλεγμα γαι να φυγει
αληθεια θα ηρεμησει και αυτη καποια στιγμη σαν τη μεγαλη?
δεν ειναι στειρωμενη ακομα ειναι 4 μηνων
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Απλώς τα γατάκια όταν είναι μικρά είναι σαν τα μικρά παιδιά, είναι τόσο περίεργα που θέλουν να μάθουν και να εξερευνήσουν τα πάντα!

Υποθέτω ότι μετά την στείρωση και με το πέρασμα λίγων μηνών ακόμα θα ηρεμήσει.
Η δική μου είναι 4,5 μηνών και παρόλο που δεν βγαίνει έξω από το σπίτι μου δεν δείχνει να θέλει να βγει, ασχέτως εάν εγώ κάθε φορά που μπαινοβγαίνω από το σπίτι ή κάποια μπαλκονόπορτα έχω μια μικρή αγωνία...

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη δική μας τη βάλαμε στο σπίτι ενώ όταν τη βρήκαμε φαινόταν να έχει βολευτεί μια χαρά στον κήπο για καμιά εβδομάδα. Τώρα τη βγάζουμε στον κήπο μόνο με επιτήρηση. Μάλιστα τώρα που έχει μεγαλώσει και δυναμώσει λιγάκι, την είδαμε χτες να πηδάει πανω στη μάντρα της αυλής και να κοιτάζει με πολύ επιθετικό και παιχνιδιάρικο βλέμμα κάτι φύλλα στη μέση της διασταύρωσης... η παροιμιώδης περιέργεια της γάτας δυστυχώς είναι πολύ μεγάλη για να την κρατήσει σε μια αυλή. Και η αλήθεια είναι ότι δε φαίνεται να της λείπει ιδιαίτερα το έξω, τη βγάζουμε για 45 λεπτά περίπου και παίζουμε μαζί της, έτσι για να μη χάσει την επαφή με τη φύση...
κι εγω ακριβως το ιδιο κανω με τα μωρα γατακια,βγαινουν μονο με επιτηρηση,αλλα ακομα κι εκει ανχωνομαι,δεν ειναι ευκολο να παρακολουθεις 4 μικρα σε εναν μεγαλο κηπο,σημερα το ενα σκαρφαλωσε τοσο ψηλα στο δεντρο,που πηρα σκαλα να το κατεβασω,θα ανεβαινε στην ταρατσα παρα λιγο κι αντε να το βρω μετα,θα εκλαιγε απο ψηλα και δε θα πηγαινε το μυαλο μου οτι ειναι εκει πανω.ουτε η δικη μου αυλη περιφρασεται,ειναι γεματη δεντρα οποτε δωρον-αδωρον θα ειναι.προσπαθω να τα περιοριζω στην αυλη,στο σπιτι,στο αποθηκακι,μωρο γατι δεν επιβιωνει εξω με τιποτα.
ο μεγαλος μπαινοβγαινει,αλλα πλεον τον εμπιστευομαι,το καλο με εμενα ειναι οτι ειμαι μεσοτοιχια με σπιτι που εχει αλλη αυλη και αγαπαν τις γατες,εχουν πιο πολλες απο μενα εκει,απεναντι παλι γατοσπιτο,και πισω δασακι,μπροστα ομως αυτοκινητα οποτε δε ρισκαρω.να φανταστεις πιανουμε τις γωνιες της αυλης μη μας φυγουν,εγω και τα παιδια μου,κι οπως λες 45 λεπτα δε παλευεται παραπανω,ανχωνομαι!μετα η σπιτι η αποθηκακι για νανακια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool