Μικρό γατάκι ψάχνει σπίτι - Θεσσαλονίκη

ελενα.v

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Σήμερα το μεσημέρι βρήκα έξω από την οικοδομή που μένω μία μικρή τρίχρωμη γατούλα!!! Επειδή μένω κοντά σε δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την πήρα και την έβαλα σε ακάλυπτο χώρο πίσω από την οικοδομή, όπου βέβαια κινδυνεύει από τις άλλες γάτες που έχει εκεί, αλλά φαντάζομαι είναι καλύτερα από το να είναι στον δρόμο. Δυστυχώς δε μπορούμε να την πάρουμε μέσα στο σπίτι..
Είναι πολύ γλυκιά και πολύ χαδιάρα. Θα είναι ιδανική συντοφιά!!!
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσα από το θέμα ή ας μου στείλει πμ.
Αρθμ.Πρωτοδικείου: 30248/03 Σύλλογος «Η Αγάπη»
Είναι πολύ πιο όμορφη στην πραγματικότητα και πιο μικρή απ' ό,τι δείχνει η φωτογραφία!!!
https://www.facebook.com/photo.php?...06613449.21983.134322646613965&type=1&theater

1456591_609607659085459_452976652_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Μικρό γατάκι ψάχνει σπίτι - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ειναι πολυ ομορφο το μικρουλακι!Ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μικρό γατάκι ψάχνει σπίτι - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Είναι πανέμορφο! Να είναι και καλότυχο Έλενα μου εύχομαι! :)

Είναι πανέμορφη η μικρή calico, εύχομαι να βρει το καλύτερο σπίτι το συντομότερο δυνατόν! :)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Η Σίσσυ,(έτσι την έχω ονομάσει) είναι πολύ πολύ πάρα πολύ χαδιάρα!!! Κάθε φορά που πάμε να την ταΐσουμε μας ακολουθεί και θέλει να έρθει μαζί μας...
Το κακό είναι πως στον ακάλυπτο της οικοδομής που υπάρχουν και άλλες γάτες, βλέπει και το μπαλκόνι μίας, η οποία τις μισεί θανάσιμα και μου έχει κάνει επανειλημμένα παράπονα να μη τις ταΐζω.

Να τονίσω ότι όποιος ενδιαφερθεί για τη Σίσσυ, θα έχω ήδη τακτοποιήσει την πρώτη της επίσκεψη στη γιατρό.

παραθέτω και κάποιες ακόμα φωτογραφίες της για να δείτε πόσο μα πόσο γλυκούλα και μικρούλα είναι!!!

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    207,8 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 2.jpg
    2.jpg
    180,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 1.jpg
    1.jpg
    286,2 KB · Εμφανίσεις: 44
Ααχ είναι απίστευτο μουτράκι... Έχω μεγάλη αδυναμία στις calico... Μακάρι να βρεθεί το καλύτερο σπιτάκι για τη μικρή μας!

Είναι πραγματικά πανέμορφη!Άντε ενα καλό σπιτάκι για αυτήν την ψυχούλα!!!!!!!:D

Πόσο όμορφη είναι αυτή η τριχρωμούλα, μακάρι να βρεθεί κάτι πολύ σύντομα! :)

Πριν από λίγο κατέβηκα να της δώσω φαγάκι...όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη και ολοένα και πιο χαδιάρα!!! Σταματάει το φαγητό της για χάδια... προσπαθούσε σήμερα να μπει μέσα στο μπατζάκι μου!!! Να τονίσω πως ό,τι κάνει, το κάνει γουργουρίζοντας!!!!:inlove:

Δεν ενδιαφέρεται κάποιος να πάρει αυτό το γουργούρικο πλάσμα στην αγκαλιά του...???!!!???

Πραγματικά αν μπορούσα θα την έβαζα αμέσως σπίτι μου κάτω από τα σκεπάσματα, αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας ενδιαφερθεί γρήγορα κάποιος τώρα που ο καιρός αρχίζει κι κρυώνει...:(

Θα βάλω σύντομα και άλλες φωτογραφίες της για να δείτε πόσο γλυκιά είναι και μετά να μην ξέρω σε ποιόν να τη δώσω!!! Τόσο τσουρέκι είναι!!!:):):)

Έχουν περάσει δύο μήνες και η τρίχρωμη μπαλίτσα έχει ομορφύνει, έχει καρδαμώσει και έχει ζωηρέψει αλλά δυστυχώς δεν έχει βρει ακόμα σπιτάκι... ευτυχώς εγώ και μία κυρία πηγαίνουμε καθημερινά και την ταΐζουμε και την βλέπουμε αλλά της λείπει μία ζεστή αγκαλίτσα...

Η γατουλίτσα περιμένει υπομονετικά... :'(

Συνημμένα

• DSC_0001.jpg
    DSC_0001.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC_0002.jpg
    DSC_0002.jpg
    823,7 KB · Εμφανίσεις: 192
  • DSC_0003.jpg
    DSC_0003.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 191
  • DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 87
Αχου την τι γλυκουλα που ειναι. Ποσο μεγαλωνουν ομως μεσα σε 2 μηνες! Κριμα το καημενο να μενει στο κρυο. Τουλαχιστον ομως εχει να φαει και την φροντιζουν :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back