ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πολύ γλυκιά και πολύ χαδιάρα. Θα είναι ιδανική συντοφιά!!!
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσα από το θέμα ή ας μου στείλει πμ.
Αρθμ.Πρωτοδικείου: 30248/03 Σύλλογος «Η Αγάπη»
Είναι πολύ πιο όμορφη στην πραγματικότητα και πιο μικρή απ' ό,τι δείχνει η φωτογραφία!!!
https://www.facebook.com/photo.php?...06613449.21983.134322646613965&type=1&theater
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ ομορφο το μικρουλακι!Ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι πανέμορφο! Να είναι και καλότυχο Έλενα μου εύχομαι!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κακό είναι πως στον ακάλυπτο της οικοδομής που υπάρχουν και άλλες γάτες, βλέπει και το μπαλκόνι μίας, η οποία τις μισεί θανάσιμα και μου έχει κάνει επανειλημμένα παράπονα να μη τις ταΐζω.
Να τονίσω ότι όποιος ενδιαφερθεί για τη Σίσσυ, θα έχω ήδη τακτοποιήσει την πρώτη της επίσκεψη στη γιατρό.
παραθέτω και κάποιες ακόμα φωτογραφίες της για να δείτε πόσο μα πόσο γλυκούλα και μικρούλα είναι!!!
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ενδιαφέρεται κάποιος να πάρει αυτό το γουργούρικο πλάσμα στην αγκαλιά του...???!!!???
Πραγματικά αν μπορούσα θα την έβαζα αμέσως σπίτι μου κάτω από τα σκεπάσματα, αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας ενδιαφερθεί γρήγορα κάποιος τώρα που ο καιρός αρχίζει κι κρυώνει...

Θα βάλω σύντομα και άλλες φωτογραφίες της για να δείτε πόσο γλυκιά είναι και μετά να μην ξέρω σε ποιόν να τη δώσω!!! Τόσο τσουρέκι είναι!!!

ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η γατουλίτσα περιμένει υπομονετικά...

Συνημμένα
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool