αλλά αυτό έμεινε και κοιμάται στο μπαλκόνι.Προσπαθώ να το διώξω φωνάζοντας αλλά αυτό δεν φεύγει.Δίχνει πολύ εξικοιωμένο μαζί μου.Το πρόβλημα όμως είναι γάτος μου,ο οποιός το κυνηγάει και το δαγκώνει.
Τον μαλώνω κάθε φορά που το κάνει,αλλά μετά αυτό έρχεται και του τρώει την τροφή.Έ,και ο γάτος μου εκνευρίζεται και το κηνυγάει.Το γατάκι είναι θυληκό και μέχρι στιγμής ούτε ίχνος από τη μαμά του...Δεν ξέρω τί να κάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
φαντασου εναν ανθρωπο στη θεση του,που πειναει και δεν εχει κανεναν,παει καπου τον ταιζουν,ειναι κι ενας εκει και τον δερνει καμια φορα,αλλα δε κινδυνευει απο αμαξια,απο φολες,απο κλωτσιες γιγαντων,ισως εχει δει τη μανα του να την παταει αμαξι,να πηγαν τα αδελφια του να τη σωσουν και να τα πατησαν κι αυτα,και ξαφνικα απ το πουθενα βρεθηκε ενας καλος μεγαλος γιγαντας που δεν ειναι σαν τους αλλους,του εδωσε φαγακι και ενα χωρο να κοιμαται.τι καλα,σκεφτηκε!εδω θα μεινω κι ας εχω αυτον να με κυνηγαει θα με συμπαθησει που θα παει?εξαλου ολα εξαρτωνται απ το μεγαλο καλοκαρδο γιγαντα!
οποτε μεγαλε καλε γιγαντα ολα ειναι στο χερι σου!καλη επιτυχια!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Δίνε του λίγο φαγητό, έχε του λίγο νερό και αρκετά χάδια, τα οποία δεν κοστίζουν τίποτα.

Αφού το λυπήθηκες και το τάισες, γιατί να το διώξεις τώρα;
Μάλιστα σήμερα με πλησίασε αρκετά.Κι εγώ το σκέφτομαι ότι με είδε σαν προστάτη του,αλλά το ξαναλέω δεν θέλω άλλη γάτα.
Εκτός από εμένα και ο γάτος μου δεν φαίνεται να το θέλει!
Έχω ήδη 3 κουνέλια και τα ενοχλεί το γατάκι...-ρενάκι 13 :Κι εγώ το συμπάθησα,αλλά αν ήθελα γάτα θα μπορούσα να υιοθετήσω και μόνη μου.Η αυλή μου υπήρξε το στέκι πολλών γάτων αλλά καμία δεν προσπάθησε να με πλησιάσει..
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Από την στιγμή που ένα πλάσμα (πόσο μάλλον όταν είναι νεαρό σε ηλικία) βρίσκει κάπου έστω και μια φορά λίγο φαγητό και λίγο νερό είναι λογικό ότι εκεί θα νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια, περισσότερο προστατευμένο και θα προσπαθήσει να ενταχθεί σε αυτό το περιβάλλον.
Διότι πολύ απλά δε μπορεί να καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητο ούτε να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι τα πράγματα - τουλάχιστον όχι μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα στο οποίο συναναστρέφεται με έναν άνθρωπο.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
θα το καταλαβει...

γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
ρενάκι 13:Μακάρι να το καταλάβει,γιατί δεν ενοχλεί μόνο εμένα αλλά και τον γάτο μου (Όποτε τον βγάζω για λίγο στην αυλή μου),τρωγοντάς του την τροφή.(Επειδή κάποιες φορές ταίζω τον γάτο μου στην αυλή).
mulan:Αν αρχίζω να το ταίζω θα εγκατασταθεί μόνιμα και δεν το θέλω.Αλλά βρίσκει από τον "ευγενικό" γατούλη μου ο οποιός του επιτρέπει να του την τρώει.
γεωργία33:Δεν μπορώ να το περιορίσω στην αυλή διότι ήδη πειράζει τα 3 κουνέλια μου
marina289
Περιβόητο μέλος
Μάλλον θεωρείς ότι μόνο τα πλάσματα που μας ¨ανήκουν¨ δικαιούνται περίθαλψη και φροντίδα ε;;;

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Εντάξυ δεν μπορείς να το κρατήσεις, σεβαστό αυτό..αλλά που θες να πάει; Είναι μόνο του,βρεφάκι και ανυπεράσπιστο είναι αδέσποτο χωρίς μαμά και στην αυλή σου βρήκε τουλάχιστον καταφύγιο από τον θανάσιμο κίνδυνο των αυτοκινήτων, των σκύλων, της φόλας.... Γιατί δεν βάζεις μια αγγελία και να το ταίζεις μέχρι να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει;
Είναι φυσιολογική η αντίδραση του γάτου σου. (Ζηλιαρόγατες είναι όλες εξάλλου/κι ο δικός μου αυτό θα έκανε) αλλά εσύ καταλαβαίνεις ότι ίσως και να είσαι η μόνη του ελπίδα έτσι; Πως θα ένοιωθες αν το έδιωχνες και το έβρισκες στην άκρη του δρόμου κτυπημένο;
Δεν μπορώ να ταίσω γάτα στην αυλή μου διότι μαζεύονται μετά πάρα πολλές,και περιμένουν να τις ταίσω,με το να εγκατασταθούν εκεί...
marina289:Φυσικά και δεν πιστεύω τέτοιο πράγμα,είμαι κατά σε αυτό.Αλλά μάλλον κανείς δεν θα ήθελε μια αυλή γεμάτη αδέσποτες γάτες..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά ήδη βγαίνει από την αυλή μου και κάνει βόλτες στον δρόμο,στους σκουπιδοντενεκέδεςκ.α.Και φοβάμαι μην κολλήσει τον γάτο μου...
Καταρχάς, νομίζω πως ένα ζήτημα ακόμη πιο επικίνδυνο είναι το γεγονός ότι το μικρό βγαίνει ήδη στον δρόμο και το λέω αυτό για ευνόητους λόγους...
Όσον αφορά το ότι φοβάσαι μην κολλήσει ο γάτος σου, υποθέτω ότι ένα γατί μπορεί να κολλήσει κάποια σθένεια γενικότερα από την επαφή του με τον έξω κόσμο, δεν είναι απαραίτητο πάντα να ευθύνεται κάποιο άλλο γατί για κάτι τέτοιο.
Εάν λοιπόν φοβάσαι, μήπως να περιόριζες τον γάτο;
Στο λέω αυτό διότι δε μπορείς να "απαγορεύσεις" σε ένα γατάκι - και σε οποιοδήποτε άλλο - από το να έρχεται στην αυλή.
Εφόσον βλέπουν τα άμοιρα ότι εκεί υπάρχει λίγο φαγητό και νερό, ακόμη κι αν αυτά προορίζονται για αλλού, είναι λογικό να επισκέπτονται την αυλή με την ελπίδα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool