marestros
Δραστήριο μέλος
Πριν απο δυο ωρες μου φεραν ενα γατακι. ειναι αρκετα μικρο. ειναι κοντα στο μηνα. εχω μια ιδεα πως να το φροντισω αλλα ειναι μικρο και αυτο με αγχωνει. τρωει κροκετες οποτε δεν εχω προβλημα για το φαγητο (προτιμω τις κροκετες της royal canin). το προβλημα μου ειναι οτι ξυνεται, δεν ειδα τιποτα να περπαταει πανω του αλλα στο σβερκο του εχει κατι σαν ξηροδερμια, πυτιριδα κατι τετοιο, ειναι μικρα σβολακια που πειραζοντας τα φευγουν και γεμιζει το τριχωμα "ασπρακια". τι μπορει να ειναι αυτο????
υπαρχει περιπτωση να εχει κανενα ζωηφιο πανω του (και να μη το ειδα?) και να χρειαζεται αποπαρασιτωση??? και αν ναι με τι??? ξερω οτι τα σπρευ σε τετοια ηλικια ισως να μην ειναι καλα. επισης θελω να ρωτησω πως θα καταλαβω το φυλο, μου ειπαν οτι ειναι κοριτσακι αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ξεραν να ξεχωρισουν!γιατρο σε κανα μηνα σωστα?
πως θα το κανω να καταλαβει που να κοιμαται?
αυτες ειναι οι πρωτες μου αποριες! καλως σας βρηκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
να σου ζησει-αν ειναι 4 εβδομαδων και ανω μπορει να παρει την παστα αποπαρασιτωσης-επισης απο 2-3 ημερων υπαρχει και το σπρευ για ψιλους κτλ-αλλα καλυτερα να το δει κτηνιατρος-μονο αυτος θα σου πει ακριβως τι πρεπει να κανειςΓεια σας!!!
Πριν απο δυο ωρες μου φεραν ενα γατακι. ειναι αρκετα μικρο. ειναι κοντα στο μηνα. εχω μια ιδεα πως να το φροντισω αλλα ειναι μικρο και αυτο με αγχωνει. τρωει κροκετες οποτε δεν εχω προβλημα για το φαγητο (προτιμω τις κροκετες της royal canin). το προβλημα μου ειναι οτι ξυνεται, δεν ειδα τιποτα να περπαταει πανω του αλλα στο σβερκο του εχει κατι σαν ξηροδερμια, πυτιριδα κατι τετοιο, ειναι μικρα σβολακια που πειραζοντας τα φευγουν και γεμιζει το τριχωμα "ασπρακια". τι μπορει να ειναι αυτο????υπαρχει περιπτωση να εχει κανενα ζωηφιο πανω του (και να μη το ειδα?) και να χρειαζεται αποπαρασιτωση??? και αν ναι με τι??? ξερω οτι τα σπρευ σε τετοια ηλικια ισως να μην ειναι καλα. επισης θελω να ρωτησω πως θα καταλαβω το φυλο, μου ειπαν οτι ειναι κοριτσακι αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ξεραν να ξεχωρισουν!
γιατρο σε κανα μηνα σωστα?
πως θα το κανω να καταλαβει που να κοιμαται?
αυτες ειναι οι πρωτες μου αποριες! καλως σας βρηκα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι αρκετά μικρό, αν είναι γνωστοί σου αυτοί που στο έδωσαν, μήπως να το άφηνες 2-3 βδομάδες ακόμα με τη μαμά του; Θα είναι πολύ καλύτερα και για την υγεία του και για την κοινωνικοποίησή του.Δυστυχώς είναι κατά πάσα πιθανότητα μύκητες, έτσι όπως το περιγράφεις. Δεν είναι τίποτα φοβερό πάντως, με την κατάλληλη αγωγή που θα σου δώσει ο κτηνίατρος θα φύγουν, απλά θέλει λίγη επιμονή.στο σβερκο του εχει κατι σαν ξηροδερμια, πυτιριδα κατι τετοιο, ειναι μικρα σβολακια που πειραζοντας τα φευγουν και γεμιζει το τριχωμα "ασπρακια". τι μπορει να ειναι αυτο????![]()
Όχι!!! Τώρα αμέσως!! Κατ' αρχήν για το δερματικό πρόβλημα που έχει το γατάκι και επίσης για μια γενική εξέταση και για χαπάκι ή πάστα αποπαρασίτωσης.γιατρο σε κανα μηνα σωστα?
rotonda
Δραστήριο μέλος
Καλώς το δέχτηκες το γατάκι σου! Μπορεί να είναι μικρό για εμβόλια, αλλά όταν αποκτά κανείς ένα νέο ζώο, καλό είναι να το πηγαίνει μια βόλτα στον κτηνίατρο για μια γενική εξέταση. Ο κτηνίατρος θα σου λύσει υπεύθυνα πολλές απορίες.γιατρο σε κανα μηνα σωστα?
marestros
Δραστήριο μέλος
δεν ηξερα πως υπαρχει σπρευ για τοσο μικρα
aretha
Περιβόητο μέλος
Δες εδώεπισης θελω να ρωτησω πως θα καταλαβω το φυλο, μου ειπαν οτι ειναι κοριτσακι αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ξεραν να ξεχωρισουν!

aretha
Περιβόητο μέλος
Θα ήταν καλό να πάτε άμεσα. Αν όντως είναι μύκητες πρέπει να αρχίσετε θεραπεία το συντομότερο, και για το γατάκι αλλά και γιατί κινδυνεύεις να κολλήσεις κι εσύ.δεν ξερω ποτε ομως θα παμε κτηνιατρο γι'αυτο ρωτησα μηπως γλυτωσω λιγο χρονο
marestros
Δραστήριο μέλος
aretha σε ποιον κτηνιατρο πας? ειμαστε σχετικα κοντα
λες να ειναι αρκετα τα χρηματα????
aretha
Περιβόητο μέλος
Γύρω στα 20 ευρώ είναι η επίσκεψη. Εγώ πηγαίνω στη Μαρία Παπαϊωάννου, βρίσκεται Λευκάδος και Κερκύρας αν σε βολεύει.aretha σε ποιον κτηνιατρο πας? ειμαστε σχετικα κοντα. λες να ειναι αρκετα τα χρηματα????
marestros
Δραστήριο μέλος
αυτα

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Θα πρότεινα κι εγώ να πας και σε δεύτερο γιατρό. Τι θα πει "δεν μπορεί να καταλάβει αν είναι μύκητες";Μολις γυρισαμε απο το γιατρο. Μια χαρα μας βλεπει δεν μορει να καταλαβει αν αυτο που παρατηρησα ειναι μυκητας
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Πως θα την κανω να μην ανειβαινει στο κρεββατι μου?
Αλλη μια απορια ασχετη η aloe vera ειναι τοξικη στις γατες??????
Ευτυχως που σκεφτηκα να σας τα πω και να περιμενω την απαντηση σας πριν κανω τιποτα ποιος ξερει τι θα παθαινε το μικρουλι μου
.Δεν εχω βρει και ονομα ακομα
!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Άκου τα παιδιά, βούρ για 2η γνώμη .....!!!!
marestros
Δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
αν ειναι απο το γαλα σε ποσες μερες θα ειναι ενταξει με τη ξηρα τροφη???
μπορει να ειναι τιποτα αλλο?????
aretha
Περιβόητο μέλος
Από το γάλα είναι μάλλον, δε χρειάζεται να πανικοβληθείς, λογικά αν δεν ξαναπιεί γάλα θα στρώσει μέχρι αύριο. Αν δεις και επιμένει η διάρροια, η κτηνίατρός μου συνιστά νηστεία για ένα 12ωρο (καθόλου τροφή δηλαδή -μόνο νερό), αλλά δε νομίζω να χρειαστεί.Σημερα της εδωσα λιγο γαλα και τωρα ειδα οτι κανει διαρροιες.... Ποσο να πανικοβληθω????????????????????????????????????????????????????????????????????
αν ειναι απο το γαλα σε ποσες μερες θα ειναι ενταξει με τη ξηρα τροφη??? μπορει να ειναι τιποτα αλλο?????
Μια καλή λύση αν σου ζητάει επίμονα γάλα (και η Αρήθα στην αρχή λύσσαγε) είναι το daily της Δέλτα με μειωμένη λακτόζη, το ανέχονται καλύτερα από το κανονικό γάλα. Και πάλι όμως σε μικρές ποσότητες.
Περαστικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool