marestros
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστω aretha που απαντησες τοσο γρηγορα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Παμε και τριβομαστε/κυλιομαστε στην αμμο μας συνεχεια. τι μπορει να ειναι αυτο????????????

μπορει αυτο να προκαλει μυκητες

marigo173
Δραστήριο μέλος
Την πάστα δώσε την το συντομότερο. Όπως σου είπαν και οι άλλοι τα γατάκια έχουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα και δεν τους προσφέρει και όσα θρεπτικά χρειάζονται. Αν είναι κάτω από 6 εβδομάδων αγόρασε ειδικό γάλα για γατάκια από το πετ σοπ και ανακάτευε το με τις κροκέτες. Σταδιακά μειώνεις το γάλα και αυξάνεις τις κροκέτες και σε κανένα μήνα κόβεις το γάλα εντελώς.
Ο μόνος τρόπος για να διαγνώσει σίγουρα ένας κτηνίατρος αν έχει μύκητες το γατάκι σου, ακόμη κι αν η περίπτωση είναι εξόφθαλμη, είναι να πάρει δείγμα από την περιοχή και να το εξετάσει στο μικροσκόπιο!!! Το μπεταντίν πρέπει γενικά να αποφεύγεται ή να χρησιμοποιείται αραιωμένο και αφού δεν ξέρουμε αν πράγματι έχει μύκητες το γατάκι μην του βάλεις!!! Τέλος και γω αυτές τις μέρες μεγαλώνω ένα γατάκι και μου ξεφλούδισε στην κοιλίτσα γιατί το καθάριζα με μωρομάντηλα. Επειδή είδα ότι κάτι ρωτάς για αλόε βέρα, μη χρησιμοποιείς καλλυντικά και ανθρώπινα σκευάσματα για το γατάκι ακόμη και αυτά που είναι φτιαγμένα για μωρά και είναι υποτίθεται ακίνδυνα μπορεί να του κάνουν δερματίτιδες. Βαμβάκι και χλιαρό νερό είναι αρκετό για καθαρίοτητα. Για όλα τα άλλα έχουν και τη γλωσσίτσα τους

χριστινα
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
δεν της εχω βαλει τιποτα με aloe vera. εδινα στον γατουλη μου κατι γλυκα με aloe vera και διαβασα καπου στο φορουμ οτι μπορει να ειναι τοξικη γι'αυτο ρωτησα.
γενικα ειχα αλλο κτηνιατρο αλλα για "τεχνικους" λογους δεν μπορουσα να τον επισκεπτω και επελεξα την πιο ευκολη λυση αλλα οχι και σωστη οπως αποδειχτηκε, θα βρω καποιον αλλο γιατρο εδω κοντα. μενω ανω πατησια κοντα με γαλατσι αν καποιος εχει να μου προτεινει καποιον καλο
αφου τρωει τις κροκετες ευχαριστα δεν θα της βαλω καθολου γαλα. τα κακακια ειναι καλυτερα οποτε θα της δωσω την παστα σημερα!!!!!
ελπιζω να μη της προκαλεσει διαρροια
ευχαριστω για τη βοηθεια εχω πολυ αγχος γιατι ειναι μικρουλι και γλυκουλι!!!!

marestros
Δραστήριο μέλος
πηραμε αντιβιωση και θα παμε σε λιγες μερες μετα την αντιβιωση για εμβολιο ειπε ο γιατρος οχι ακομα.
εγινε μαχη με την αντιβιωση και δεν καταφερα να της δωσω ολη την δοση αλλα της εχει κανει ο γιατρος ενεση οποτε νομιζω πως για τωρα ειναι ενταξει. εκανε και εμετο στο αυτκινητο, εχει τρομαξει παρα πολυ και δεν θελω να τη ζορισω αλλο.
της εδωσα παστα για ενδοαποπαρασιτωση και σημερα θα παρει την τελευταια δοση μου ειπε ο γιατρος πως ισως χρειαστει να ξαναπαρει ολη τη θεραπεια.
στεναχωρηθηκα και εχω αγχωθει

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
anyway!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημασια εχει πως εμεις ξερουμε. Και η επαναληψη ειναι η ανουλα της μαθησης....
Να πανε ολα καλα και περαστικα στο γατακι
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kρίμα που είναι αρωστούλι και ετσι δεν μπορεις να χαρεις την παρεούλα του οσο θαπρεπε. Nα γίνει γρήγορα καλά και ευτυχισμένο. Kαι προσοχή, οχι γάλα, μονο κροκετες ή βραστο κοτόπουλο στήθος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool